Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Určitě vylít. Připravené UM se má spotřebovat do 2h, ale u takového prcka jsem nenechávala vůbec, max půl hoďky
@Anonymní píše: Více
vylít, kolik stojí 100 ml UM? a stojí ti ta cena za pozvracené a pokaděné miminko, možná dostane i horečku a pojedete v noci na pohotovost?
chce se mi k tomu něco dodat, ale už je pozdě, dítě je na světě
Můžeš to dopít. Mě celkem chutnal Kendamil. Občas jsem si ho udělala pro sebe jen tak.
@stinga píše: Více
Je to první dítě. V poslední době má dost nepravidelné pití a většinou vylévám. Dnes toho právě nechal hodně, tak jsem se jen zeptala. Kdybych byla nezodpovědná a neřešila zdrav. stav dítěte, tak se ani neptám a udělám to. Ostatní odpověděli normálně, mohla by sis z nich vzít příklad.
@Anonymní píše: Více
Proto je lepší dělat méně a kdyztak dodělat ![]()
@Dollorres píše: Více
Ten jediny totiz chutna jako mliko. Nesmrdi jako bolava hnata, jako ty ostatni. Pac v nem neni rybi tuk, jako v tech jinych levnejsich.
Kdyz mela mala Hipp a Hami zvedal se mi kuft kdyz jsem si cuchla, natoz to ochutnat. Kendamil je jina liga. ![]()
Jinak jak tu nekdo pise, nechavala jsem max treba pul hodky.. jestli si to mala nerozmysli. Pak jsem vylila. Za nejaky zaludecni nebo strevni problemy mi par,, vylitych" korun nestalo.
@Konys píše: Více
jo, také jsme používali Hipp, malé to chutnalo a mě to smrdělo, hrozně
@Dollorres píše: Více
Haha, u nás dopíjel manžel, chutnalo mu to ![]()
Tak. Já když byla se 3m synem hospitalizovaná v nemocnici, tak nám 2× denně rozdali připravené UM v lahvích, my si ho daly do lednice a ohřívaly dle potřeby. Takže pak i doma, když mi dítě nedopilo, jsem šupla mlíko do lednice a pak ohřála. No nikdy se mi z toho dítě nepo to a ani to.
Ahoj, syn (1 měsíc) nedopil přes 100ml UM a vytuhl. Upřímně je mi líto to vylít, i když vím, že by se to mělo. Stane se něco, když to teď dám do ledničky a ohřeju mu to v noci? Interval pití má 3 - 4 hod. Díky.