Nedůvěra v samu sebe při hledání práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nicollette33 píše:
Díky všem za pozitivní příspěvky!:-)dnes jsem byla oběhnout tři CK.. připravila jsem si podklady podle standard a nechala si zavolat vedoucí.. vždy začnu ze začátku co nejvíc mluvit a dodám k tomu, že můj jazyk není úplně perfektní ale že se snažím a v jedné CK jsem možná vzbudila zájem, něco pán říkal o kratším prac. úvazku ale až nějak později.. no pro mě je úspěch, že jsem se k tomu konečně dokopala a teď v tom budu ve svým volnu mimo práci pokračovat:-)Cestovek je tady jak hub po dešti mi příjde..
Bezva, takže i to je ta pozitivní podpora, ne? A ta nejlepší, řekla bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubelin píše:
Bezva, takže i to je ta pozitivní podpora, ne? A ta nejlepší, řekla bych
jojo, musím říct, že mě tyhle mini krůčky psychicky posouvají dál..
a víš co je sranda? když jsem byla v ČR tak jsem se k většímu kroku nezburcovala ačkoli to tam bylo pro mě vzhledem k mateřštině nejjednodušší.. a tady teď vymýšlím tohle:-)je taky na čase, už chci dělat konečně něco „pořádnýho“ a né se tu plácat v práci, která mi nic moc nedává..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicollette33 píše:
jojo, musím říct, že mě tyhle mini krůčky psychicky posouvají dál..
a víš co je sranda? když jsem byla v ČR tak jsem se k většímu kroku nezburcovala ačkoli to tam bylo pro mě vzhledem k mateřštině nejjednodušší.. a tady teď vymýšlím tohle:-)je taky na čase, už chci dělat konečně něco „pořádnýho“ a né se tu plácat v práci, která mi nic moc nedává..
Ono to tak bývá, že doma tě to nevyburcuje tolik. Každopádně gratuluju k prvním úspěchům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit