Nedůvěra vůči manželce

3
3.4.26 07:20

Nedůvěra vůči manželce

Dobrý den,
se ženou jsme už 16 let, máme 2 děti. Manželka byla na mateřské a našla si novou práci. Vše bylo celkem v pohodě do té doby než jsem našel krajkové tanga v susšičce, když jsem jí chtěl pomoct vybrat prádlo zjistil jsem, že má nové krajkové tanga, a to mě zarazilo protože mi pořád říká, že to nenávidí nosit, ale nic jsem neřešil pač jsem si říkal, že chce udělat překvapení. Jenže čas plynul a asi po půl roce jsem zjistil, že je nosí, ale do práce. Ale nic jsem jí neřekl. Načež mě obvinila, že se dívám na ženské spodní prádlo, skrz toho, že se objevuje reklama na astratex, ale já se na žádné spodní prádlo nedíval. A následně jsem zjistil, že má víc takových kalhotek, a teď nevím co si mám myslet. Proč na mě útočí, když ona si to kupuje? Já třeba rád připravuju pěkné večery, svíčky, víno, hudba, atd. Ale ona si nikdy nic na sebe neveme jen župan a ani se nesnaží něco vymyslet. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
3.4.26 07:22
@luk128 píše: Více

Co my na to? Že spolu neumíte mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36000
3.4.26 07:27

Tak buď má někoho v práci a nebo je nosí jen pro to aby nebyly vidět obrysy kalhotek pod kalhotami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3768
3.4.26 07:32

Krajkové jsou fajn, protože pak nejsou vidět obrysy kalhotek. Není nic horšího, když se ženě pod sukní nebo kalhotami rýsují obrysy kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
3.4.26 07:35

Třeba je má pod určitý typ oblečení. Jestli jí nevěříš, tak si s ní promluv a neřeš, jaké má kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
3.4.26 08:12

Myslím, že jsi další muž, který si myslí, že tanga slouží jen pro potěšení mužů.
Taky je nerada nosím a jsou momenty, kdy je vezmu, pod některým oblečením klasické kalhotky nevypadají prostě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
3.4.26 08:31
@luk128 píše: Více

1. Zopakuj si skolovani podstatných jmen. Krajková tanga vs. Krajkove tanga.

2. Jako chlap neřeš detaily.

3. Kup ji nejake pekne prádlo.

4. Neřeš blbosti na webu. Mluv s manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.4.26 09:41

Já také nosím podobný typ kalhotek do práce (ne přímo tanga, ale takové, které jsou vzadu hodně vykrojené). Je to proto, že pod určitým oblečením mi vadí, když se rýsují klasické kalhotky. Nikoho v práci nebalím ani s nikým nic nemám :lol: Doma to nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
3.4.26 11:29

Jestli dává krajková tanga do sušičky, tak si je brzo zničí. :nevim:
Nicméně jako, kdy chlapi pochopí, že ženy nenosí hezké spodní prádlo kvůli nim, ale kvůli sobě? Aby to nevypadalo blbě po upnutou sukní nebo kalhotami. Aby vypadala dobře u lékaře. Aby se cítila dobře.
Problém nejsou kalhotky, problém je ten, že jí nevěříš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.4.26 12:12

Zas další šulan co si myslí že tanga jsou jen pro vás chlapy aby vás to rajcovalo :poblion:
Prosím tě seber se trochu a přestaň řešit co má na sobě za spoďáry. Já pracuji v instituci kde musím mít na sobě například kostýmek a musím mít ty pitome tanga, abych neměla obří rýhy na kalhotech! Ale běžně je nenosil a nosit nechci.
Díky bohu za mého chlapa který není de.bil a tohle neřeší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18150
3.4.26 12:23

No tak když máš tanga rád, tak ji v ty dny, kdy víš, že je má na sobě, začni svádět a bude to i pro tvoje potěšení, ne? Ty jí nikdy před sexem nesvlékáš kalhotky, že se musíš tvářit, že o těch tangách nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
3.4.26 13:04

@luk128 Normální komunikace, řekni jí, že tě rajcují ty krajkový tanga který nosí do práce at si vezme až budete mít sex. Nechápu lidí co spolu žijou, ale neumí spolu mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
3.4.26 13:13

Jestli je celá diskuze pravdivá, chudák manželka tedy. 8o Na druhou stranu, ona nemá také vzorové chování, vyčítat manželovi, že se dívá na ženské spodní prádlo? 8o

Úvodní příspěvek je neskutečně zmatečný, no pokud takhle tímhle stylem oba manželé spolu mluví, není se čemu podivovat. Ano, prosím, naučte se spolu normálně bavit.

A dodatek - ano, je to tak, vypadá to dost blbě, když je na ženě vidět pod oblečením jakékoli spodní prádlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
3.4.26 14:22

:D proc si spolu nepromluvite? Milá Haničko, mam te rad, jake dalsi barvy tohoto typu kalhotek ti mohu koupit? :D Astratex je ma, nicmene jsou tu i jine shopy, neostychej se nakupovat i jinde. Me to potesi, tobe udela radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
3.4.26 20:07
@roba18 píše: Více

Co je skolovani? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...