Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ona ty kalhotky ale netají, ne? Pere je s ostatním prádlem, takže si nejspíš myslí, že o nich dávno víte, ne? Někdy holt řekla, že to prádlo nesnáší, ale třeba se to změnilo. Možná ji jen nenapadlo vám to hlásit, protože správně vyhodnotila, že je to zbytečná informace? Já taky nosím občas krajkové prádlo. A s muži to nemá nic společného. Je mi zcela fuk, jestli mě chlap bude svlékat z tepláků a bavlněných kalhotek, nebo z pouzdrové sukně a krajkových tang ![]()
@Rosebery píše: Více
Jako fakt se musíme tvářit, že spodní prádlo neexistuje? ![]()
@Rosebery Proti tomu nic nemám, že by je nosila aby nešly vidět kalhotky, jenže jak je se mnou, tak jí to nevadí a většinou je má úterky nebo čtvrtky jak mám odpolední.
@bigl to bych taky rád udělal, jenže ona je má jak jsem v práci na odpolední v úterky nebo čtvrtky.
@luk128 píše: Více
Tak si jednou vyměň směnu. Tedy jestli to chceš vědět. Možná nechceš… Já bych pátrala velice. Ale musiš vědět co udělat, jestli na něco prijdeš. Dobře si to rozmysli.
Tanga jsou opravdu praktické, jelikož po nich není obrys, takže normálně by mi to podezřelé nepřišlo. Pokud ale manželka tvrdí, že je nesnáší, je trochu podezřelé, že si je kupuje a ne pro Vás.
Já bych se na rovinu zeptala. Úplně přímo, bez omáček, najednou z ničeho nic.. to přesně uvidíš jaká je realita podle její reakce ![]()
To sám vycítíš na čem jsi ![]()
Buď připravený na vše, zvládni to a držím palce, ať ti dá žena dobrou odpověď ![]()