Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj kecky, seznámila jsem se zajímavým mužem. Kdyz jsem ho poznala, tak se mi svěřil s dost nehezkou minulostí.
Svoji manželku pár dní po svatbě podváděl dost měsíců pravidelně. Milenka s nim otěhotněla. On milenku těhotnou odstřihnul. Po narození dítěte, je vídal a s milenkou si zde na pár měsíců začal. Pak ji i s jejich klukem znovu odříznul.
Vstoupila by nějaká z vás s nim do vztahu? Ja mam sama dítě. Ja upřímně nevim, co od něho čekat. S manželkou už spolu nejsou. ![]()
Ne, ani náhodou. Max na sex pokud by byl dobrý a sakra bych se chránila.
@KKK85 Jasně. A z čeho bych podle vás měla mít obavu? Treba by se ke mne choval jinak. Chce byt lepším člověkem. ![]()
S nezodpovědným chlapem teda fakt ne. S někým podobným bych si neměla asi co říct jako známá. ![]()
Co no, je to charakter. Nebude vahat se timhle zpusobem chovat ke komukoli ve svem okoli, kdyz mu to nevadilo k vlastnimu diteti. Fuj. Vubec bych nemela chit se s nakym takovym bavit.
@Vona77 píše: Více
V podstatě stačí prolistovat pár stránek Emimina. Je tu na každých 100 diskusí na téma ten-darebák-se-nezměnil asi tak 0 diskusí na téma konečně-je-z-něj-lepší-člověk-a-je-nám-spolu-krásně. ![]()
@TRG hele ale on se k synovi vrátil a snaží se budovat s bim vztah. Tak se asi opravdu změnil. Své dceři jsem ho také představila po pár dnech. ![]()
O dva roky později přijde dotaz: „Muž mě i s miminkem vykopl, neplatí mi, slíbil, že se změní, ale nezměnil. NA CO MÁM NÁROK?“
Každý svého štěstí strůjcem a ty si po tom štěstí docela šlapeš, když o takovém chlapovi vůbec uvažuješ.
Tak jasně, on se celoživotně chová jako blb (a to jsem slušná) a zrovna kvůli tobe se určitě změní. Holka, ty jsi tak strašně naivní… Už se těším na to, až sem budeš psát za půl roku příspěvek, že tě těhotnou opustil a nechal ti jen dluhy.
No, uzij si svých pět minut štěstí, akorát věz, že je vykoupíš x lety neštěstí.
@Apolena05 myslis ze až tak?
ja ho občas u nas nechám přespat.
Cizího chlapa jsi po pár dnech představila dceři? Po pár dnech čeho, když teprve přemýšlíš, jestli s ním být ve vztahu? ![]()
@TRG no volné lásky. My si řekli ze to spolu zkusíme. Vlastně dcera byla s námi i na rande občas. On by mi chtěl také představit své dítě, ale ta bývalá milenka nechce. Asi na me žárlí. ![]()