Jsem moc upjatá?

Anonymní
31.3.26 20:09

Jsem moc upjatá?

Ahoj,

Jdu si pro názory.

Když jsem manželovi řekla, že mi nepřijde úplně normální, že mu holka v práci vypráví jak dělá sex s klukem, jestli s kondomem nebo jestli ho vyndavá a kam to pak umístí jestli na břicho nebo na záda apod, a že měli trojku.. chce po něm i křupnout záda apod..
je to holka v práci, která za mě nezná moc hranice, psala mu furt na ig, firt nějaký
Vtipný videjka a volá po večerech kd jsme doma už jako rodina, že mu nechává nějaký jídlo na stole a tak.. jsou to vrstevníci ale ona singl, on doma s rodinou a já těhotná..

Nevím jen jestli jsem moc upjatá, nebo jestli to úpně normální není… mě to přijde, že po něm pálí.. :mrgreen:

Asi malinkato mozná žárlím :oops: :lol: a nevím jestli oprávněně nebo se mnou hážou hormony :dance: :nevim: :)

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17355
31.3.26 20:22

Je to dost za hranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
31.3.26 20:29

Podle mě je holka dost za hranicí kolegiality a přátelství a nedivím se ti, že se ti to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.26 20:29
@azaleila píše: Více

Dekujuuu! On mi rika ze prehanim, ze jsem jak jeptiska a ja uz si rikam ze mozna jo. Jsem trosku konzerva ale tohle me malinko zveda ze zidle! Tak dekuju moc!
Ja toto resim s kamaradkama ale nedovedu si predstavit toto resit s typkem v praci no.. jakoze pokec ok, ale toto je za me taky troski moc.. a kdyz on tvrdi ze jsem divna ja, tak mi to zacina o to vic smrdet… :(

• Citovat
  • Upravit
4201
31.3.26 20:48

A jemu by nevadilo, kdyby ti třeba soused vykládal, jak souloží s manželkou, v jakých polohách…? A že by ti třeba soused rozmasíroval záda nebo nohy. ;)

Chování kolegyně je mimo, chápu tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.26 20:54

Jak víš že fakt nebyl nevěrný?

• Citovat
  • Upravit
3169
31.3.26 20:56

Já nejsem splachovací, prostě si křivdy pamatuju…
A nezlob se na mě, ale zrovna toto úplně za hlavu hodit nejde a dělat, že se nic nestalo.., pokud to po tobě žádá, tak by mi blikalo další varovné světlo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
31.3.26 20:56

Už zase? Proč další diskuze? Dej tomu čas. Já se ti nedivím, po mě manžel hodit v těhotenství květináč tak už nejspíš můj manžel není.
Běžte spolu do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10191
31.3.26 20:57
@Zwetta píše: Více

No ono je taky splachovací a splachovací, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
31.3.26 20:58

Slyšelas od něj upřímnou omluvu a uvědomění, co přesně po$ral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
31.3.26 21:01

Vidis to spravne, neni to bezne chovani svobodne kolegyne k zenatemu kolegovi, navic s zenou v ocekavani. Detaily s pouzitou ochranou jsou mimo a je taky k zamysleni, proc ti to muz vypravi. Muz by mel mit rozum a kolegyni si srovnat a ne ti rikat, ze jsi upjata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
31.3.26 21:08

Taková kámoška je super. Spíš chyba, že ti to říká. Byli byste všichni v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
31.3.26 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.3.26 21:12

Květináč jo? Neumím si to představit, asi bych po nem řízla rovnou futra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
31.3.26 21:14
@Anonymní píše: Více

Chyba není jen u holky. Tvůj partner se vymezil, ale jen vůči tobě a co je pochopitelné úplně nejmíň, že ti to všechno vykládá. Nejspíš tě nevnímá jako ženu, ale spíš jako kámoše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí