Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je holka dost za hranicí kolegiality a přátelství a nedivím se ti, že se ti to nelíbí.
@azaleila píše: Více
Dekujuuu! On mi rika ze prehanim, ze jsem jak jeptiska a ja uz si rikam ze mozna jo. Jsem trosku konzerva ale tohle me malinko zveda ze zidle! Tak dekuju moc!
Ja toto resim s kamaradkama ale nedovedu si predstavit toto resit s typkem v praci no.. jakoze pokec ok, ale toto je za me taky troski moc.. a kdyz on tvrdi ze jsem divna ja, tak mi to zacina o to vic smrdet… ![]()
A jemu by nevadilo, kdyby ti třeba soused vykládal, jak souloží s manželkou, v jakých polohách…? A že by ti třeba soused rozmasíroval záda nebo nohy. ![]()
Chování kolegyně je mimo, chápu tě.
Já nejsem splachovací, prostě si křivdy pamatuju…
A nezlob se na mě, ale zrovna toto úplně za hlavu hodit nejde a dělat, že se nic nestalo.., pokud to po tobě žádá, tak by mi blikalo další varovné světlo.. ![]()
Už zase? Proč další diskuze? Dej tomu čas. Já se ti nedivím, po mě manžel hodit v těhotenství květináč tak už nejspíš můj manžel není.
Běžte spolu do poradny.
@Zwetta píše: Více
No ono je taky splachovací a splachovací, že jo.
Slyšelas od něj upřímnou omluvu a uvědomění, co přesně po$ral?
Vidis to spravne, neni to bezne chovani svobodne kolegyne k zenatemu kolegovi, navic s zenou v ocekavani. Detaily s pouzitou ochranou jsou mimo a je taky k zamysleni, proc ti to muz vypravi. Muz by mel mit rozum a kolegyni si srovnat a ne ti rikat, ze jsi upjata.
Taková kámoška je super. Spíš chyba, že ti to říká. Byli byste všichni v klidu.
Květináč jo? Neumím si to představit, asi bych po nem řízla rovnou futra
@Anonymní píše: Více
Chyba není jen u holky. Tvůj partner se vymezil, ale jen vůči tobě a co je pochopitelné úplně nejmíň, že ti to všechno vykládá. Nejspíš tě nevnímá jako ženu, ale spíš jako kámoše…
Ahoj,
Jdu si pro názory.
Když jsem manželovi řekla, že mi nepřijde úplně normální, že mu holka v práci vypráví jak dělá sex s klukem, jestli s kondomem nebo jestli ho vyndavá a kam to pak umístí jestli na břicho nebo na záda apod, a že měli trojku.. chce po něm i křupnout záda apod..
je to holka v práci, která za mě nezná moc hranice, psala mu furt na ig, firt nějaký
Vtipný videjka a volá po večerech kd jsme doma už jako rodina, že mu nechává nějaký jídlo na stole a tak.. jsou to vrstevníci ale ona singl, on doma s rodinou a já těhotná..
Nevím jen jestli jsem moc upjatá, nebo jestli to úpně normální není… mě to přijde, že po něm pálí..
Asi malinkato mozná žárlím
a nevím jestli oprávněně nebo se mnou hážou hormony

Děkuju