Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xB.H píše: Více
Tak ať si ale nehledá partnerku a nepořizuje rodinu. ![]()
Ja by som to nevidel tak cerne, ale ja asi niesom ani reprezentacny pripad…
Mne kludne kolegina ukazovala v kuchynke ako si spalila prsia ked na zahrade kosila hore bez. Samozrejme ze sa rad pozriem - nieje na tom nic zle.
Vase automaticke spajanie ze ked je muz na nejaku zenu mily tak s nou automaticky musi spat nieje OK.
Ked som si zabudol jedlo v praci tak mi zavolala kolegina alebo kolega zemi ho dal do chladnicky, nic sa nestalo, je to normalne.
Ak si s nou volava o tom ci/aky kondom pouzila ked sa pred hodinou milovala s partnerom tak to je uz zvlastne… ale stale to neznamena ze spolu spia.
Zakazovat mu to moze, ale to je fakt trapne a detinske, to ako zase on jej bude zakazovat si pisat s chlapmi? Kde sme? Manzelstvo/partnerstvo nieje vazenie, si to asi dost pletu niektory… To ze sa s niekym rozpravam neznamena ze s nim spim ani ze s nim chcem spat.
Ked si neverite preco ste spolu? Ved on sa s nou moze vyspat aj bez toho aby si s nou vypisoval.
A preco mu nezakazes pisat si aj s chlapmi? Co ak je BI a chcel by si to aj s niekym z nich rozdat?
Edit: Partnerke som to vecer povedal ze mi kolegina ukazovala ako si spalila prsia pri koseni travy, ale moja partnerka nikdy nebola ziadna puritanka a hlavne nezastavala miestny nazor, ze „chlap je dospělý, sám se může rozhodovat co a jak“ iba pokym si nezriadi partnerku a rodinu, potom uz o vsetkom rozhoduje iba partnerka.
@IcePlanet7 píše: Více
Nedocetl jsem to, ale z důvodu, že hned musím reagovat na jednu věc.
Proč by měla kolegyně volat, že mi dala zapomenuté jídlo do ledničky? Však je to logické jako by jste vy volali šéfovi, že jdete domů a zavíráte okno v práci.
Heeeeej lidi. Vy fakt nemáte,, nalítáno" co?:D
Tohle mi zavolat kolegyně tak ji řeku…gratuluji, máš IQ 5leteho dítěte. Díky za logické uvažování…
Bože…
pobavilo
@Justin Case Napriklad preto ze na cudzie veci sa nesaha, takze ked uz som niekomu siahol na jedlo, tak mam aspon tolko slusnosti ze mu zavolam a poviem mu co som mu s tym jedlom urobil (ci som mu ho vyhodil, zjedol, dal do chladnicky… moznosti je viac a neveris ale vsetky 3 sa mi uz stali).
Nie kazdy ma IQ 200 ako ty a niektory menej inteligentny
by sa mohli divit ako to ze to jedlo nieje tam kde ho nechali.
@IcePlanet7 píše: Více
Jasně…takže já půjdu domů a nechám řekněme zbytek guláše s knedlíkem v krabičce protože předpokládám, že se nebavíme o praseti co nechalo jídlo na talíři a odešlo…
Tak jak moc bXh byl mamlas kdybych přišel a řval na někoho, že mi jídlo ze stolu který je pracovní a ne soukromí, dal do ledničky aby se nekazilo? A asi nebudu hledat jídlo případně jinde než na stole nebo v lednici…přes budovou asi nebude, že jo.
Fakt se zamysli nad tím co jsi psal. volal jsi šéfovi, že jsi zavřel okno, než jsi šel domů?
Já jen nechápu, že lidé nevidí ty náznaky toho, že se s nima chce někdo bavit a hledá, důvody"…EQ trpí
Párkrát mi kolegové v kabinetu něco šoupli do ledničky, druhý den ráno mi to v práci normálně řekli, nebylo potřeba volat ![]()
Pokud tohle manžílek doma volně ventiluje tak je prostě blbec.
@xB.H píše: Více
Ale není podle tebe dost dospělý na to aby věděl jak se dělají děti
![]()
@Anna766 píše: Více
To ví, ale neřeší, ne? Jsem myslela, že dospělost se projevuje jinak než bezstarostným souložením teda. Třeba právě tím zodpovědným přístupem. Ale jsem holt stará ztracená generace…
@Anonymní píše: Více
Ta jeho kolegyně bude asi pěkně blbá, co?
Doufam, že žertuješ. Ale nadruhou stranu-takovou blbku by stálo za to vidět a chvíli poslouchat.
@Fanfán Tulipán píše: Více
Zatímco manžel je výkvět inteligence.
@Havlova píše: Více
No jo. To nemělo vyznít jako trefování se do té dámy. Ten dotyčnej taky. Nechci nikoho urážet… ale ti dva by se k sobě hodili.