Jsem moc upjatá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35933
31.3.26 21:16

@Bavea proč zakládáš další anonymní diskuzi? https://www.emimino.cz/…jata-566250/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
31.3.26 21:26

Odpustit můžeš tomu, kdo se ti upřímně (!) omluví a především zajistí, aby se podobné chování příště neopakovalo.

Jinak se můžeš se situací maximálně smířit. A to tedy nevím, jestli by se mi na tvém místě chtělo…

Jinak, pokud manžel na tvém odpuštění trvá i bez své omluvy a reflexe a/nebo vyžaduje, aby se dělalo, že se „vlastně nic nestalo…“, ber nohy na ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16128
31.3.26 21:30
@Bavea píše: Více

Hmm, myslíš odpustit tak, že bych všechno jako mávnutím kouzelného proutku, jen tak smázla? :think:
To by alespoň z mého pohledu, až tak snadné nebylo…
Protože přece jen, jsou věci, které člověk nezapomíná, natož jako žena, která nosí pod svým srdcem jeho dítě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14629
31.3.26 21:42

Myslím si - i v kontextu té druhé anonymní diskuse - že je nejvyšší čas, abys obnovila docházení na terapie. Je dobře, že jsi udělala ten první krok a přestala jsi veškerou vinu svalovat na tu kolegyni, pojmenovala jsi problém. Ale koukni se, jak k tomu přistupuješ - máme ti pomoct hledat pro něj omluvu, protože on se ti holt omluvit nechce, tak to musíš sama pro sebe udělat za něj. Jak chceš omlouvat chlapa, co hodí květináč po těhotné ženě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
31.3.26 21:53

Kolik diskuzí ješte založíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.3.26 23:19

Není to normální a je to za hranou. Ta č. ubka po něm jela, jak blázen. Co to je za s.vini, že nahání chlapa, co ma doma těhotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.4.26 01:05
@Černá Madonna píše: Více

No kdyby jí tím květináčem správně trefil do hlavy, mohla na to velmi rychle zapomenout. Ale tím, že jí minul, tak na problémy si zadělal. Ale teď vážně, jaký má smysl být s člověkem, který těhotnou uráží a hází po ní předměty? Jak se jeho chování asi bude vyvíjet dál?

• Citovat
  • Upravit
16128
1.4.26 01:10
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

No, mě se na to raději neptej…
Protože, já bych mu to určitě nikdy nezapomněla. A zapomenout a odpustit není totéž… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.4.26 03:24

Ne, nepřeháníš to. Tyhle typy holek (ani nechci napsat žen, protože tohle je pro mě opravdu holka zamrzlá v pubertě) dobře znám, bohužel chlapi jim na tohle dost dobře skáčou, protože kdo by si rád nezávazně nepopovídal o „sexíčku“, že? :roll: Ještě, když si pak může „beztrestně“ máknout… Tyhle fuchtle zpravidla nemají moc co nabídnout, proto se snaží chlapa utáhnout na vařené nudli a cíleně nahazuje podobná témata, protože ví, že to jim pozornost mužů zajistí.

Jinak na tvém místě bych se asi vymezila, že je mi nepříjemné, když takto partnerovi po večerech vyvolává… To se za mě fakt nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
1.4.26 06:51
@Neboj píše: Více

Co lžete, že muži na tyto lovící zoufalky letí/skáčou jim na to?:D

Myslím, že tady vi úplně každý, že já nejezdím s kolegyní ani ve výtahu protože se absolutně odmítám bavit s ženama když mám svoji ženu. Max pracovní záležitost, minutu a nikdy ne v soukromí. Nebaví mě jak se ženy snaží zaujmout muze tím podlézáním…je tobě to sluší…máš nový oblek? Atd atd atd…takže ne…normální muž na tohle neskončí protože ví, že jakmile se s ním bavi žena sama od sebe tak na něj kouká jinak a šlo by to kdyby chtěl.

Za mě je ten chlap idiot, který svoji ženu podvede protože není normální aby se chlap bavil s kolegyní způsobem, že mu napíše SMS. Tohle mi nějaká kolegyně udělat tak ji hodně servu ( stalo se jednou a moje věta zněla - neobtěžuj mě po práci, nechci

Příspěvek upraven 01.04.26 v 07:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.4.26 06:52
@Justin Case píše: Více

Nehodlám tě číst, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2188
1.4.26 06:54
@Bavea píše: Více

Je mi líto, já hezká slova na jeho obhajobu nenacházím. To, co předváděl, je šílené. Když se kvůli ní oháněl květináčem a řval, jak došlo k tomu, že se s ní přestal bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
1.4.26 07:19
@Anonymní píše: Více

Holka ráda flirtuje, možná zkouší, jestli se tvůj manžel „chytne“, možná z něj má srandu.

Řešila bych manžela, ne ji, on by se měl vymezit.
Je to hlupák, nevím, proč ti o tom i vypráví, jestli chce ukázat, jakou má kámošku, nebo kdoví proč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.4.26 07:31

U nas v praci se kolikrat probira kde co, takze ty temata kdo, kdy, co a kam, by mne zase tak nerozhodila, ale to vypisovani a vyvolavani by mi vadilo hodne a hlavne to, ze tvuj muz to neutne a jeste ti tvrdi, ze to nic neni, protoze to vetsinou neco je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
1.4.26 07:38

@Justin Case Kdyby byli všichni chlapi jako ty, ubylo by hodně rozvodů :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí