Jsem moc upjatá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42120
1.4.26 07:52
@Pitřice píše: Více

A přibyly fronty na výtahy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
1.4.26 07:59

Neni to normalni, manzel by se mel hezky rychle vzpamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4953
1.4.26 08:02

Ono je smutný, že je to fakt…já to beru tak, že když mám ženu tak ji mám i jako kamarádku a jinou nepotřebuju. Pak mám mužské kamarády. A kolegyně je kolegyně a nechápu proč by měla být kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
1.4.26 08:05

Musela bys, ale zůstat věčně mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4953
1.4.26 08:28
@Venetia píše: Více

To není pravda. Jasně, že mám mladší ženu, ale,, stárne " se mnou a ne že bych ji měnil za novější model. Jednou jsme pár tak to tak prostě zůstane dokud se případně ona nerozhodně jinak;) u mě je to jak u labutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
1.4.26 09:11

Mně osobně by to jako manželce taky vadilo. Nemyslím si, že jsi upjatá, přijde mi to minimálně nevhodné vůči tobě, i když to chlap (zatím) bere třeba jen jako legraci.

Ale co vidím u kámošek, co pracují v kolektivech, kde se ti lidi víc druží, tak se to děje často. Kámošce v tomhle duchu vypisuje několik kolegů a všichni mají doma manželky a děti :roll:

• Citovat
  • Upravit
475
1.4.26 09:37

Nesnáším tyhle jednoduché šlapky bez zábran. :D Ovšem na druhou stranu…když už mu říká o takových věcech, tak on asi jen tak nemlčí ne? Ona zkouší, on jí to dovolí. Každopádně ona je holt jednodušší, ale on má doma tebe a stejně to neutnul, chybu tedy vidím převážně u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
1.4.26 09:45
@xB.H píše: Více

Tak asi si vsimne, kdyz mu po vecerech vola a posila videa, ne? Tak pak uz staci malo, aby ji priznal i to o cem se bavi v praci.

Jinak by mi to taky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.4.26 12:09
@hani28 píše: Více

Stačí málo, odejít do sklepa, jít se projít atd. možností je hodně. Takhle ta jeho bude jako dráp a bude ho pořád hlídat akorát a nebude mít chvíli klid. Nehledě na to, že pro chlapa je to takový příjemny zpestření. Víc takových kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.4.26 12:11
@tartaletka píše: Více

Však tak to má být, je to zpříjemnění pracovního prostředí…a co, že mají doma manželky? Se vrátěj domů a ty je akorát cepujou tak je 1000× lepší flitrovat s kolegyní, než poslouchat zpruzenou manželku doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.4.26 12:16
@xB.H píše: Více

Nebude mít klid? :) Haló, má doma těhotnou manželku, nemyslíš, že by jeho pozornost měla směřovat jinam, než k jednoduché slepici z práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.4.26 12:21

Totálně za hranou. Blbnout v práci, to ještě budiž. Ale aby si s ní psal, když je doma s tebou, nebo na IG, to je nepřijatelné. Řeš to, než se ti to vymkne z rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
1.4.26 12:27

Souhlas s již napsaným, až na ty provokace, ty úplně ignoruju. Akorát si zakladatelko představ, při této intenzitě zpráv do soukromí, co asi tak vykládá on o Tobě, když Ti do očí řekne něco o jeptišce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.4.26 12:28
@Neboj
@Neboj píše: Více

Na těch pár minut, když se vzdálí se nic dramatického nestane. Vidíš to moc černě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11209
1.4.26 12:28
@Justin Case píše: Více

Co se rozcilujes? Samozřejmě na to všichni muži skáčou, a který ne, tak je určitě impotent. Zcela dle tvé filozofie, že všechny ženy jsou zlatokopky a která ne, tak je určitě ošklivá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí