Nedůvěřuji mužům

Anonymní
20.9.16 18:08

Nedůvěřuju mužům

Prosím anonymně - citlivé téma.

Nevěřím mužům. Dva mě okradli o peníze, dva podvedli, další lhali o svém stavu, další si kromě mě psali s jinými za mými zády, jeden byl tak velký žárlivec, že mě nepustil ani z domu s kamarády na pivo.

V současné době jsem sama. Na další vztah už nemám.

Skončí to někdy? Přijde jednou muž, kterému budu moct důvěřovat?
Nebo s tím mám jít k psychologovi? :?

Prosím o citlivé odpovědi. Rejpání v současném rozpoložení nepotřebuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3030
20.9.16 18:16

No tak buď sama, dej se do pořádku, a třeba příjde ten vyvolený. Nevím, kolik ti je, ale mě připadá, že těch partnerů už bylo dost, že asi moc chceš a bereš všechno, co příjde pod ruku. Netlač na pilu, kdo nehledá, najde. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 18:17

Já ti úplně rozumím. Také jsem byla raději 3 roky sama, než s lhářem a zadlužencem.
Buď nějakou dobu sama a nikoho nehledej a už vůbec ne na badoo nebo na avizu, tam jsou jenom ti, co sama popisuješ. Dej tomu čas.
Klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 18:19

Je mi 35 let.
Nepotkala jsem nikoho, s kým by stálo založit rodinu.
Radit mi být nějaký čas sama - nevím, jestli ten čas mám.

Jsem smířená s tím, že třeba nebudu mít ani děti. I když bych strašně moc chtěla, ale ne bez partnera.
Snažím se to přijímat - některý dny to jde, ale pak jsou dny (jako dneska), kdy to na mě dolehne…

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
20.9.16 18:26
@Anonymní píše:
Je mi 35 let.
Nepotkala jsem nikoho, s kým by stálo založit rodinu.
Radit mi být nějaký čas sama - nevím, jestli ten čas mám.

Jsem smířená s tím, že třeba nebudu mít ani děti. I když bych strašně moc chtěla, ale ne bez partnera.
Snažím se to přijímat - některý dny to jde, ale pak jsou dny (jako dneska), kdy to na mě dolehne…

Zakl.

A v jakých vodáš hledáš chlapa? Kde se seznamuješ?
Já ti poradím. Dala jsem si na papír, jakého muže jsem konkrétně hledala:

• bez dluhů, splátek, bez alimentů, bez exekutora za prdelí, vlastní bydlení, dobrá práce. A přes to vlak nejel, pokud jednu z věcí nesplňoval, vícekrát jsem se mu neozvala. Musíš si trochu stát za svým, jinak mám pocit, že jsi moc hodná, a každý chlap toho využije.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 18:35

Mám přesně konkrétně popis partnera, kterýho chci.
Problém je, že jsem nepotkala ani jednou takového z toho popisu.
Hodná nejsem, to bych neřekla.
Ke konci jsem pak už na ně byla hodně zlá.

Neseznamuju se. Vždycky si mě najdou někde sami - většinou na sociálních sítích. Seznamku žádnou nemám - na to už dávno nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
11618
20.9.16 18:41

Smůla na chlapy, nic jinýho. Já mám občas taky pocit, že se obyčejný férový jednání nebo lidská normálnost (i když každý může mít jinou představu o normálnosti) vytrácí. To, co popisujete, ovšem do normálnosti rozhodně nespadá.

Určitou zahořklost chápu, byl bych na tom podobně, ale je Vám 35, jste ještě mladá, takže v tomhle věku rezignovat na chlapy mi přijde škoda, i když ty důvody chápu. Člověk ale není naprogramovanej na to být sám.

Bohužel, ti praví/ty pravé to obvykle, že jsou pravými, na čele napsáno nemají, a tak se občas musíme brodit tunou balastu, sraček a ztroskotanců, než Vejde ten pravý, nebo aspoň použitelný pro život. Vím, že to stojí hodně sil, ale ještě bych to nevzdával, šance a naděje je vždy ;) Taky ale nezapomínat na to, že dokonalí lidi neexistujou, každy chlap, každá ženská má nějaký chyby, větší či menší. Jde jen o to, jestli pro nás budou skousnutelný, nebo se je aspoň časem naučíme tolerovat. Na něco si člověk zvykne, něco tolerovat nikdy nebude.

Jo, a jsem chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.9.16 18:51
@hudečice píše:
A v jakých vodáš hledáš chlapa? Kde se seznamuješ?
Já ti poradím. Dala jsem si na papír, jakého muže jsem konkrétně hledala:
  • bez dluhů, splátek, bez alimentů, bez exekutora za prdelí, vlastní bydlení, dobrá práce. A přes to vlak nejel, pokud jednu z věcí nesplňoval, vícekrát jsem se mu neozvala. Musíš si trochu stát za svým, jinak mám pocit, že jsi moc hodná, a každý chlap toho využije.

takže zásady klasické zlatokopky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.16 18:55

Myslím, že by možná byla na místě nějaká psychologická pomoc - bez urážky - zcela vážně. Tíhnutí k problémovým partnerům bývá často znakem nějakého neřešeného mindráku, problému z dětství apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11618
20.9.16 18:58
@jakanas píše:
takže zásady klasické zlatokopky?

Neřekl bych, i když to tak může vypadat, já bych možná vyškrtl tu dobrou práci, to zní trochu zlatokopecky :mrgreen: Může to znamenat zcela nezlatokopeckých 15-30 čistýho měsíčně, ale taky třeba minimálně 80, nevím a je mi to fuk.

Ve všech ostatních požadavcích vidím ryzí pragmatismus. Hudečice nechce chlapa, který by ji mohl dostat do průšvihu nebo mít nevyřešenou minulost. Za tohle by zasloužila spíš pochvalu. Chtěla chlapa, ne kouli na noze, která ji může výhledově stáhnout pod vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 18:59

Nejsem ošklivá, jsem vysoká blondýnka, modré oči, trošku oplácaná. Neříkám, že se chlapům nelíbím.
Nevím - dětství. Táta alkoholik, notorický naháněč bab…
Asi nechci dopadnout stejně jako moje mamka, která ale naštěstí měla rozum a rozvedla se.

• Citovat
  • Upravit
26574
20.9.16 19:00
@JayLee píše:
tohle je na odbornou pomoc dle me uz ;)

Souhlasím, očividně někde opakuješ tu samou chybu, vybíráš si stejné prevíty.
Potřebuješ odhalit v čem je problém.

Jinak jaký je rozdíl mezi seznamkou a sociální sítí? Nechápu, jak si tě někdo může najít na sociální síti a v čem je to lepší, než když jsi na seznamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11618
20.9.16 19:00
@Shaari90 píše:
Tak se zkus s někým seznámit v reálu. Přes sociální sítě tolik toho člověka neodhadneš. Zkus si jednou partnera vybrat ty sama, pak zkus flirtovat,… Pokud máš trochu ženské intuice, tak si myslím, že bys mohla dopadnout líp ;) Já jsem se taky zklamala, ale už dokážu lidi odhadovat líp - si myslím ;) Ovšem živý kontakt je lepší - řeč těla, tón hlasu,… taky jsou určité varovné signály. Třeba já jsem vyloženě alergická na to, když chlap zmíní, že měl nějaké „kamarádky“. Třeba ve stylu: Jsem rok bez ženské. Stačí mi „kamarádky“…
Neuznávám sex bez vztahu, ale to je prostě moje věc a postoj.

Já mám jenom kamarádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
20.9.16 19:08

Upřímně, celý seznam je o tom jací byly hrozní. Ten to a ten tohle. Ona možná je chyba i v tobě a stálo by za to ji objevit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 19:09

Bohužel byly případy, kdy jsem si někoho vyhlédla, o kterém jsem věděla, že je solidní.
Ten dotyčný ale neměl zájem.
Přitahuju ty výše popsané.

K psychologovi nechodím, ale na souvislé osobní konzultace, kde se řeší právě můj otec. Terapeutka říkala, že tam mám mraky potlačeného vzteku, který na každém sezení jde ven. Je to ale jen jednou za 2 měsíce, protože je to finančně náročnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky