Nedůvěřuji mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
20.9.16 19:11
@Ploskutáček píše:
Neřekl bych, i když to tak může vypadat, já bych možná vyškrtl tu dobrou práci, to zní trochu zlatokopecky :mrgreen: Může to znamenat zcela nezlatokopeckých 15-30 čistýho měsíčně, ale taky třeba minimálně 80, nevím a je mi to fuk.Ve všech ostatních požadavcích vidím ryzí pragmatismus. Hudečice nechce chlapa, který by ji mohl dostat do průšvihu nebo mít nevyřešenou minulost. Za tohle by zasloužila spíš pochvalu. Chtěla chlapa, ne kouli na noze, která ji může výhledově stáhnout pod vodu.

Tak prvně hledám prachy, prachy, prachy, je mi jedno charakter člověka, ale aby měl bydlení bez hypotéky. Musí být v 35letech bezdětný… a hlavně aby měl prachy.
Nechci být hnusný ale pamatuju si že ona bydlí v hnusném městě v bytě, je obézní, nezaměstnaná ( možná ji už vzali jako skladnici) a Má VŠ, ovšem k prdu protože si s ní vydělá méně než v tom skladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.16 19:20
@jakanas píše:
Tak prvně hledám prachy, prachy, prachy, je mi jedno charakter člověka, ale aby měl bydlení bez hypotéky. Musí být v 35letech bezdětný… a hlavně aby měl prachy.
Nechci být hnusný ale pamatuju si že ona bydlí v hnusném městě v bytě, je obézní, nezaměstnaná ( možná ji už vzali jako skladnici) a Má VŠ, ovšem k prdu protože si s ní vydělá méně než v tom skladu.

To ale není úplně o penězích přece. Proč by měla žít a třít bídu s nouzí s pětkrát rozvedeným popelářem (nic proti nim, nechci se nikoho dotknout). Chce jen „normálního“ chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
20.9.16 19:21
@jakanas píše:
takže zásady klasické zlatokopky?

Proč zlatokopky? Já nabízím to samé, mám práci, nemám exekutora za zadkem, dluhy taky nemám, mám vlastní byt, alimenty se mě taky netýkají…to jako všichni, kdo by o mě eventuelné mohli mít zájem, jsou zlatokopové???
Taky bych chtěla někoho, kdo by na tom byl podobně jako já :think: A svůj byt by třeba mohl pronajmout, dva nepotřebujeme :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.9.16 19:27

Pokud by tě chtěl pouze proto že seš bez dluhů, splátek, bez alimentů, bez exekutora za prdelí, vlastní bydlenía máš dobrá práci. Tak ano.
Já nevím já si bral ženu chudou a proto že byla hodná, milá, hezká a bylo mi s ní dobře. A věděl jsem že při svém Vš vzdělání nikdy nebude mít ani průměrnou mzdu i když se bude hoodně snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
20.9.16 19:34

@jakanas Bouchni sano, neuveritelne se stalo skutkem, ale souhlasim s kazdym tvym slovem v teto diskuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.9.16 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
20.9.16 20:04

No ja jsem na tom podobne :,( Mam za sebou dve tehotenstvi s dvema muzi a naprosta katastrofa. Otec toho prvniho mne podvadel celou dobu, lhal, a okradl o penize. ROzesli jsme se jeste behem tehotenstvi, ja mu pak po narozeni ditete dala jeste jednu sanci. A tu vyresil tak ze se dal tahal s milenkou a okradl mne o prachy. Nakonec se semnou soudil ze syn neni jeho. Samozrejmne prohral a dodnes se spolu nebavime a nijak nekomunikujeme. To dalsi tehotenstvi jsem bohuzel vyresila interupci. Naletela jsem castecnemu snatkovemu podvodniku, ktery mi od zacatku lhal o svem zdravotnim stavu. Zil a jedl u mne zadarmo. Pracovat se mu nechtelo a kdyz jsem pres silene prekvapeni zjistila ze jsem tehotna otocil se ke mne zady a prestal mi zvedat telefon :poblion:

Ty bud rada, ze jeste nemas deti. Snad brzo prijde ten pravy. Mne podvedlo, oskubalo spousta chlapu a s usmevem dal jdou zivotem bez vycitek svedomi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 20:13
@jakanas píše:
takže zásady klasické zlatokopky?
Zlatokopka? Ne, jen rozumně uvažující žena, která je finančně odpovědná. To byla má priorita. Musíš mít nějaké normální priority, pak začít hledat. Většinou co jsem s kamarádkama a zeptám se jich, jakého muže hledáš tak jejich odpověď zní „Ty, já ti ani nevím“. A pořád hledá a neví co, neví jakého. A pak to dopadá tak, že mají gamlbery, chlapy, kterým platí piva, ale hlavně, že někoho maj, ale trápí se.
@Ploskutáček píše:
Neřekl bych, i když to tak může vypadat, já bych možná vyškrtl tu dobrou práci, to zní trochu zlatokopecky :mrgreen: Může to znamenat zcela nezlatokopeckých 15-30 čistýho měsíčně, ale taky třeba minimálně 80, nevím a je mi to fuk.Ve všech ostatních požadavcích vidím ryzí pragmatismus. Hudečice nechce chlapa, který by ji mohl dostat do průšvihu nebo mít nevyřešenou minulost. Za tohle by zasloužila spíš pochvalu. Chtěla chlapa, ne kouli na noze, která ji může výhledově stáhnout pod vodu.

Ahojky Ploskutáčku, ano, přesně takto to myslím.
80 tisíc měsíčně na výplatu? Co bych s tím dělala… stačí míň a jsem šťastná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33997
20.9.16 20:16
@Anonymní píše:
Prosím anonymně - citlivé téma.

Nevěřím mužům. Dva mě okradli o peníze, dva podvedli, další lhali o svém stavu, další si kromě mě psali s jinými za mými zády, jeden byl tak velký žárlivec, že mě nepustil ani z domu s kamarády na pivo.

V současné době jsem sama. Na další vztah už nemám.

Skončí to někdy? Přijde jednou muž, kterému budu moct důvěřovat?
Nebo s tím mám jít k psychologovi? :?

Prosím o citlivé odpovědi. Rejpání v současném rozpoložení nepotřebuju.

Udělej za touhle etapou tvého života tlustou čáru a začni znova, nehledej vztah, choď mezi lidi, bav se a užívej života. Vyhoď si z hlavy že každý chlap je lotr, tak to není a zbytečně se trápíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.9.16 20:22
@Shaari90 píše:
Tak se zkus s někým seznámit v reálu. Přes sociální sítě tolik toho člověka neodhadneš. Zkus si jednou partnera vybrat ty sama, pak zkus flirtovat,… Pokud máš trochu ženské intuice, tak si myslím, že bys mohla dopadnout líp ;) Já jsem se taky zklamala, ale už dokážu lidi odhadovat líp - si myslím ;) Ovšem živý kontakt je lepší - řeč těla, tón hlasu,… taky jsou určité varovné signály. Třeba já jsem vyloženě alergická na to, když chlap zmíní, že měl nějaké „kamarádky“. Třeba ve stylu: Jsem rok bez ženské. Stačí mi „kamarádky“…
Neuznávám sex bez vztahu, ale to je prostě moje věc a postoj.

Nebo tu intuici potlačíš a začneš mu psát i přesto, že ti nesedí. A on si přitom hraje s tvými city a nakonec s tebe udělá totální kravku. Proto říkám jakmile zafunguje šestý smysl, tak od něj ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 20:23
@Whiskin píše:
To ale není úplně o penězích přece. Proč by měla žít a třít bídu s nouzí s pětkrát rozvedeným popelářem (nic proti nim, nechci se nikoho dotknout). Chce jen „normálního“ chlapa.
Jako nic proti rozvedeným mužům, kteří mají děti, ale když mi na schůzku přišel muž, co vydělával 18 čistého a z toho 10 poslal na 3 děti (každé s jinou ženou), a domů mi přišel s osmičkou čistého z výplaty, tak jako asi těžko. Kor jako bezdětná si udělat čtvrté dítě v pořadí s chlapem, co už se o 3 děti skoro nestará (jsou malé, nemá je kam vodit, protože bydlí s maminkou v 1+1 a čeká až umře, protože se mu uvolní pokoj (myslí tím větší kuchyň)) , tak to ani omylem.
@laducha píše:
Proč zlatokopky? Já nabízím to samé, mám práci, nemám exekutora za zadkem, dluhy taky nemám, mám vlastní byt, alimenty se mě taky netýkají…to jako všichni, kdo by o mě eventuelné mohli mít zájem, jsou zlatokopové???
Taky bych chtěla někoho, kdo by na tom byl podobně jako já :think: A svůj byt by třeba mohl pronajmout, dva nepotřebujeme :mrgreen: :P

Tak vždycky hledáš podobně, jako jsi na tom ty osobě. Ale zase nemusím být zlatokopkou jenom proto, že chci finančně odpovědného chlapa, a domů nemusí nosit statisíce měsíčně.
A jsem ráda, že jsem našla. Přesně dle mých kritérií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 20:26
@ANCA211 píše:
No ja jsem na tom podobne :,( Mam za sebou dve tehotenstvi s dvema muzi a naprosta katastrofa. Otec toho prvniho mne podvadel celou dobu, lhal, a okradl o penize. ROzesli jsme se jeste behem tehotenstvi, ja mu pak po narozeni ditete dala jeste jednu sanci. A tu vyresil tak ze se dal tahal s milenkou a okradl mne o prachy. Nakonec se semnou soudil ze syn neni jeho. Samozrejmne prohral a dodnes se spolu nebavime a nijak nekomunikujeme. To dalsi tehotenstvi jsem bohuzel vyresila interupci. Naletela jsem castecnemu snatkovemu podvodniku, ktery mi od zacatku lhal o svem zdravotnim stavu. Zil a jedl u mne zadarmo. Pracovat se mu nechtelo a kdyz jsem pres silene prekvapeni zjistila ze jsem tehotna otocil se ke mne zady a prestal mi zvedat telefon :poblion:Ty bud rada, ze jeste nemas deti. Snad brzo prijde ten pravy. Mne podvedlo, oskubalo spousta chlapu a s usmevem dal jdou zivotem bez vycitek svedomi

Tak ten druhý týpek, to je teda extra. Já se až divím, k čemu všemu jsou schopny ženy se snížit k tomu, aby měly doma chlapa a finančně je vysával, asi jenom proto, aby nebyly samy.
Přeji hodně sil abys našla toho pravého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
20.9.16 20:26

Taky na tom nevidím nic špatného - jako proč někoho dětného, s dluhy, nepracujícího…když je tolik bezdětných, pracujících a bez dluhů… :nevim:
Taky bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.9.16 20:28

@hudečice já s tebou souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 20:34
@jakanas píše:

Jakanasi, máš pravdu, jsem tlustá, hnusná, baba, 30 na krku, s vlastním bydlením v tom hnusném Ostravském městě, zaměstnaná, za více peněz, než kdybych seděla v kanclu u pc. Kor, v Ostravě tě nikdo u toho sezení u PC za 60 nástupák nezaměstná :lol:
Jinak ano, nemám jediný dluh, splátku, ani půjčku, jsem odpovědná, ráda si pocestuju po Evropě, nejraději mám Alpy, a k tomu jsem konečně našla muže, který má barák, dobrou práci, nemá jedinou splátku a uvažuje finančně stejně jako já a ejhle, má i dobrou práci. Já jsem spokojená, on taky, oba někam o volnu vyrážíme na výlety.
A prachy prachy prachy??? Mám svoje, jeho peníze nepotřebuju. A oběma nám je 30, proč bych měla mít 35letého??? :mrgreen:
Zdraví ta hnusná z toho hnusného města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria