Nefunguje tablet, reklamovat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4780
15.5.14 21:09

Nefunguje tablet

Ahojky. Nemáte někdo tušení, jestli když mě na tabletu po zapnutí naskočí takováto obrazovka, jestli je to nenávratně v háji? Jde mi hlavně o to, jestli ho reklamovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19746
15.5.14 21:11

Podle mě je to prasklé (úderem, pádem) - takže reklamace asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.5.14 21:13

To není v háji, to je přímo v pr… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.5.14 21:13

Je jasně vidět, že je to pádem nebo úderem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.5.14 21:19

Někomu spadnul, je to jasné. Reklamaci vám neuznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.5.14 21:20

Já jsem si to myslela, ale mladej mě tvrdí, že s tím rozhodně nic neudělal. A na povrchu to nemá ani škrábaneček. Já toho kluka fakt zruším jak žádost na byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.5.14 21:23
@Anabellka píše:
Já jsem si to myslela, ale mladej mě tvrdí, že s tím rozhodně nic neudělal. A na povrchu to nemá ani škrábaneček. Já toho kluka fakt zruším jak žádost na byt.

to nevadí že to na povrchu nic nemá - spadl mi takhle netbook a udělalo to naprosto to stejné - když byl vypnutý tak nic nebylo poznat - poškodí se ty krystalky v tom monitoru. Určitě mu spadnul ale prostě to nechce říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.5.14 21:31

Bohužel, prasklý displej nikdo nevyreklamuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.5.14 21:35

@Anabellka Můžeš to zkusit, ale taky si myslím, že ti to neuznají. Příště si radši připlať pojištění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.5.14 21:39

Záleží, kde jste to kupovali… já mám hodně dobré zkušenosti co se týče reklamací v Okay… Vylila jsem si do notebooku vodu, následkem toho mi odešel harddisk, zahrála jsem blbou a reklamaci uznali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.5.14 21:39

Hmmma já myslela, že je to focené venku a je to odraz stromu :mrgreen:.Pokud mu to upadlo, tak záruku neuznají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.5.14 22:06

Kupovala jsem to v Euronicsu. No nic už nenadělám. Mladej bude bez tabletu. Ještě že jsem se zeptala. Vždyť bych u té reklamace vypadala jako blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 22:08

Poradím. jdi do oddělení reklamací, a řekni, že synovi vzal tablet kamarád a kamarádovi to upadlo. nesmíš říct slovo pujčil! aby ses nepřeřekla. dělám v elektru euronics, tohle funguje. má to jeden háček splaš si synátorova kamaráda, který to potvrdí-respektive jeho zákonný zastupce. nesmí to byt nikdo s rodiny.

• Citovat
  • Upravit
12330
15.5.14 22:11

@Anabellka nemáte pojistku na blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.5.14 22:11

@Anabellka Ale tak zase za zeptání nic nedáš. My jsme takhle byli dávat tablet do opravy s tím, že je to po pádu (uprostřed byl přes obrazovku bílý pruh) a nakonec nám to vzali jako reklamaci, že je to špatná elektronika nebo co. Ale jinak teď jsme měli prasklý displej, malé to spadlo na zem a prý je to neopravitelné. Což jsem si teda myslela, že vyměnit displej je brnkačka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák