Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky. Nemáte někdo tušení, jestli když mě na tabletu po zapnutí naskočí takováto obrazovka, jestli je to nenávratně v háji? Jde mi hlavně o to, jestli ho reklamovat nebo ne.
Podle mě je to prasklé (úderem, pádem) - takže reklamace asi ne.
Já jsem si to myslela, ale mladej mě tvrdí, že s tím rozhodně nic neudělal. A na povrchu to nemá ani škrábaneček. Já toho kluka fakt zruším jak žádost na byt.
@Anabellka píše:
Já jsem si to myslela, ale mladej mě tvrdí, že s tím rozhodně nic neudělal. A na povrchu to nemá ani škrábaneček. Já toho kluka fakt zruším jak žádost na byt.
to nevadí že to na povrchu nic nemá - spadl mi takhle netbook a udělalo to naprosto to stejné - když byl vypnutý tak nic nebylo poznat - poškodí se ty krystalky v tom monitoru. Určitě mu spadnul ale prostě to nechce říct ![]()
@Anabellka Můžeš to zkusit, ale taky si myslím, že ti to neuznají. Příště si radši připlať pojištění ![]()
Záleží, kde jste to kupovali… já mám hodně dobré zkušenosti co se týče reklamací v Okay… Vylila jsem si do notebooku vodu, následkem toho mi odešel harddisk, zahrála jsem blbou a reklamaci uznali ![]()
Hmmma já myslela, že je to focené venku a je to odraz stromu
.Pokud mu to upadlo, tak záruku neuznají
Kupovala jsem to v Euronicsu. No nic už nenadělám. Mladej bude bez tabletu. Ještě že jsem se zeptala. Vždyť bych u té reklamace vypadala jako blbec.
Poradím. jdi do oddělení reklamací, a řekni, že synovi vzal tablet kamarád a kamarádovi to upadlo. nesmíš říct slovo pujčil! aby ses nepřeřekla. dělám v elektru euronics, tohle funguje. má to jeden háček splaš si synátorova kamaráda, který to potvrdí-respektive jeho zákonný zastupce. nesmí to byt nikdo s rodiny.
@Anabellka Ale tak zase za zeptání nic nedáš. My jsme takhle byli dávat tablet do opravy s tím, že je to po pádu (uprostřed byl přes obrazovku bílý pruh) a nakonec nám to vzali jako reklamaci, že je to špatná elektronika nebo co. Ale jinak teď jsme měli prasklý displej, malé to spadlo na zem a prý je to neopravitelné. Což jsem si teda myslela, že vyměnit displej je brnkačka ![]()