Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:Únava tezko, okoukanost, ztráta přitažlivosti, způsob sexu, kde jim třeba něco chybí
OT - ale proč manželé odmítají sex? Fakt za to může jen únava? Vždyť pro tu ženu je to přece ponižující ne, když ji ten chlap odstrčí? Několik kolegyň ( holky do 30) se zmínilo, že partneři preferují nižší potřebu sexu než mají ony, ale tohle přece dřív nebylo ne? Nebo se jen o tom nemluvilo? Většinou ženy byly ty, koho bolela hlava
Nepribralas ciste nahodou? Pecujes o sebe? Chodis doma pekne oblecena? Co kdyz si das sexy pradlo, co on na to?
@Julča001 píše:
Tady na emiminu ho nechce skoro žádnej, to mají všichni milenku?
Říkám, jen minimum chlapů nechce sex.
Důvodů proč chlap nechce je více.
Někdy opravdu únava, ale to jsou dočasné a občasné indispozice. Většinu chlapů sex naopak nabíjí a jsou schopni užít si ho (neříkám vždy přímo iniciovat, ale rozhodně neodmítat) i po tvrdé práci. Spíš je to výmluva za jiný důvod.
Pak to může být věk. Řada mužů po padesátce už nemá tolik chuti. Ale opět to nebude nějak zdrcující číslo.
Co je horší a podstatně častější je fakt, že ho partnerka přestala přitahovat. Bohužel, řada žen si to nepřizná a není lehké jí to říct (péče o sebe, hygiena, váha, “protivnost”).
V drtivé většině je za tím ale někdo jiný. Bohužel.
Opakuji, obecně, naprosté MINIMUM chlapů nemá zájem o sex. Ale nemůže nebo nechce přiznat pravý důvod, tak řekne, že na to není, že je unavený, že… (doplň podle sebe)…
@Venetia píše: Únava tezko, okoukanost, ztráta přitažlivosti, způsob sexu, kde jim třeba něco chybí
Způsob sexu - to si nemyslím, že je až tak častý důvod. Neříkám, že chlapi nemají rádi pestrost a rádi si neužijí “speciality”, ale v první řadě nám jde o to “to” mít. Jakkoli, hlavně vždy tehdy když máme chuť (což máme skoro pořád
).
Únava to není skoro nikdy, souhlasím.
Okoukanost - ano, to také. Ale když se žena trochu snaží, není problém. Nalákat chlapa není až tak těžké. Stačí trochu péče o sebe a kreativity.
@Veselej kluk píše: Říkám, jen minimum chlapů nechce sex.
Důvodů proč chlap nechce je více.Někdy opravdu únava, ale to jsou dočasné a občasné indispozice. Většinu chlapů sex naopak nabíjí a jsou schopni užít si ho (neříkám vždy přímo iniciovat, ale rozhodně neodmítat) i po tvrdé práci. Spíš je to výmluva za jiný důvod.
Pak to může být věk. Řada mužů po padesátce už nemá tolik chuti. Ale opět to nebude nějak zdrcující číslo.
Co je horší a podstatně častější je fakt, že ho partnerka přestala přitahovat. Bohužel, řada žen si to nepřizná a není lehké jí to říct (péče o sebe, hygiena, váha, “protivnost”).
Opakuji, obecně, naprosté MINIMUM chlapů nemá zájem o sex. Ale nemůže nebo nechce přiznat pravý důvod, tak řekne, že na to není, že je unavený, že… (doplň podle sebe)…
Jako něco na tom určitě bude. Ale v zásadě (asi kromě věku) jsou to všechno silně povrchní důvody a nebo rozcapenost. Ženy, co o sebe přestaly dbát mají smůlu a ty, co o sebe dbají pořád stejně, často taky, protože se objeví a mladší a krásnější.
Protivnost-hysterky jsou protivné od rána do večera a většinu chlapů neomrzí.
Příspěvek upraven 19.07.21 v 07:42
@Veselej kluk píše:
Způsob sexu - to si nemyslím, že je až tak častý důvod. Neříkám, že chlapi nemají rádi pestrost a rádi si neužijí “speciality”, ale v první řadě nám jde o to “to” mít. Jakkoli, hlavně vždy tehdy když máme chuť (což máme skoro pořád).
Okoukanost - ano, to také. Ale když se žena trochu snaží, není problém. Nalákat chlapa není až tak těžké. Stačí trochu péče o sebe a kreativity.
To je přesně ono, když se žena snaží, když ona o sebe pečuje… Ja se snažila hodně dlouho, ale neustále odmítání mě přestalo bavit. A pečuji o sebe dost.
@Muz007 píše:
Nepribralas ciste nahodou? Pecujes o sebe? Chodis doma pekne oblecena? Co kdyz si das sexy pradlo, co on na to?
Ano po dvou dětech jsem přibrala ale dávám se zpět do formy, cvičím, pečuji o sebe, hezky se oblekam. I když chodím nahá je to k ničemu 🤷♀️pak ma mít žena sebevědomí a připadat si přitažlivá, když se na ni chlap ani nepodiva
@Veselej kluk píše:
Způsob sexu - to si nemyslím, že je až tak častý důvod. Neříkám, že chlapi nemají rádi pestrost a rádi si neužijí “speciality”, ale v první řadě nám jde o to “to” mít. Jakkoli, hlavně vždy tehdy když máme chuť (což máme skoro pořád).
Pak to teda nechápu. Když má chlap doma ženu, která se o sebe stará a ten sex s ním chce mít a on ji odmítá, tak je v tom teda spíš někdo třetí? Anebo je to u některých mužů jediný způsob, jak ženu „potrestat“? ( Třeba když jsou spolu kvůli dětem. On se chová jako rodič dobře, ale prostě ženě odpírá sex). Nebo opravdu se může žena muži zhnusit natolik, že s ní nechce spát?
Já tohle u muže neznám, tak se ptám.
@Magical-eyes píše:
Pak to teda nechápu. Když má chlap doma ženu, která se o sebe stará a ten sex s ním chce mít a on ji odmítá, tak je v tom teda spíš někdo třetí? Anebo je to u některých mužů jediný způsob, jak ženu „potrestat“? ( Třeba když jsou spolu kvůli dětem. On se chová jako rodič dobře, ale prostě ženě odpírá sex). Nebo opravdu se může žena muži zhnusit natolik, že s ní nechce spát?
Já tohle u muže neznám, tak se ptám.
Též to nechápu. Je samozřejme že milenku neprizna, kdyby nějaká byla, těžko říct. V našem vztahu jsme byla většinou ja kdo chtěl sex, vlastně vpodstatě pořád jen já. Nějakou dobu se to vydržet dá, ale tohle už je moc, mám svoje potřeby, když se o tom chci s manželem bavit, většinou me odvětí jedním slovem. Nevěřím že by milenku měl, z prace chodí pořád stejně, o víkendu je doma, telefon mu nepipa, nic neschovava. Když jsme se ptala jestli je problém ve mě, jestli ho ještě pritahuju, rekl ze jo, ale to je tak všechno ![]()
@Anonymní píše:
Též to nechápu. Je samozřejme že milenku neprizna, kdyby nějaká byla, těžko říct. V našem vztahu jsme byla většinou ja kdo chtěl sex, vlastně vpodstatě pořád jen já. Nějakou dobu se to vydržet dá, ale tohle už je moc, mám svoje potřeby, když se o tom chci s manželem bavit, většinou me odvětí jedním slovem. Nevěřím že by milenku měl, z prace chodí pořád stejně, o víkendu je doma, telefon mu nepipa, nic neschovava. Když jsme se ptala jestli je problém ve mě, jestli ho ještě pritahuju, rekl ze jo, ale to je tak všechno
No a kolik mu teda je? Nemůže to být věkem? Že by zlenivěl? ![]()
@Anonymní píše:
@Elishka1
Není, prijde mi ze čím víc času spolu trávíme, tim je to horší, max si ulevim trochu od dětí
Ono je je to leckdy problém u těch pracujících hodně hodin denně, že mají při volnu problém vypnout. A pokud na to nasedne naštvanej a péčí o dvě malé děti přetaženej protějšek, tak se to cyklí, jsou naštvaní a frustrovaní všichni, včetně dětí, které pak více zlobí, ty jsi vytočená a už to jede. Navíc tedy jste museli mít děti docela brzy po seznámení, případně brzy po sobě, měli jste vůvec čas být se sebou sami a poznat se? Nebo jste ve fázi „milujeme se a zvládneme všechno, růžový obláček, voe“ hned husli do rodičovství? Možná jsi jen vyhořelá z toho všeho. Otázka je, jestli by ti život samoživotelky se dvěma dětmi pomohl ke spokojenosti.
@Veselej kluk píše: Říkám, jen minimum chlapů nechce sex.
Důvodů proč chlap nechce je více.Někdy opravdu únava, ale to jsou dočasné a občasné indispozice. Většinu chlapů sex naopak nabíjí a jsou schopni užít si ho (neříkám vždy přímo iniciovat, ale rozhodně neodmítat) i po tvrdé práci. Spíš je to výmluva za jiný důvod.
Obávám se, že nemůžeš zde psát za všechny chlapy. Důvod, proč můj sem tam nechce sex je ten, že prostě se moc zahloubá do práce. Nad ní intenzivně přemýšlí, to vynechá oběd nebo večeři apod. Dokonce se v noci probudí a vymýšlí, jak řešit nějaký pracovní problém. Takže logicky sex se mu tam už nevejde. ![]()
@Veselej kluk píše:
Podle mě největší hovadina je mýtus, že všichni chlapi jen myslí na šuk a nic jiného. Možná se to týká nějaké části mužů, ale dost jich má i jiné zájmy
představ si.
@Muz007 píše:
@Mango_Lassi píše:
Podle mě největší hovadina je mýtus, že všichni chlapi jen myslí na šuk a nic jiného. Možná se to týká nějaké části mužů, ale dost jich má i jiné zájmypředstav si.
S tímto souhlasím a stává se často že sex jde na druhou kolej až za praci.
Ale tady je to dlouhodobě to už je celkem podezřele. Může to být milenka, mohl vyhořet.. čert ví..