Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha takže chyba bude na mé straně? A já to zkouším na telefonu, iPadu a na stolním PC a nejde. Tak zkusím vše vypnout a pak znova. Děkuji za informaci.pěkný den.
Volala jsem sestře a té to taky nejde takže chyba nebude u mě. Všem děkuji za reakce budu čekat a snad se to rozchodí. hezký den všem:-)
@Mircienka psala jsem na MK na facebooku a odpověděli mi, že to nefunguje jen některým uživatelkám a že dělají vše proto, aby ho zprovoznili a že by to mělo být do 24h. Psala jsem tam včera v poledne, tak snad fungovat bude. Taky tam mám dle upozornění na emailu reakci na inzerát a nemám jak odpovědět ![]()
@Popokatepetla píše:
@Mircienka psala jsem na MK na facebooku a odpověděli mi, že to nefunguje jen některým uživatelkám a že dělají vše proto, aby ho zprovoznili a že by to mělo být do 24h. Psala jsem tam včera v poledne, tak snad fungovat bude. Taky tam mám dle upozornění na emailu reakci na inzerát a nemám jak odpovědět
Taky jsem jim psala na Fcb, ale zatím bez odpovědi.. Snad to brzy půjde, já tam zas soutěžím ![]()