Negativní streptokok

469
24.4.15 09:47

Negativní streptokok

Ahoj holky chtěla bych se zeptat, ve 37tt mi dělali test na streptokoka a vyšel negativní..
Nyní jsem 38+2tt a zajímalo by mě co když budu rodit třebas za týden, můžu třeba ještě toho streptokoka chytnout? za ty 3 týdny od negativního výsledku…Mám hronej výtok ale to jsem měla i když mi dělali v 36+5tt ty stěry na streptokoka a vyšlo to kupodivu negativní :-D Bojím se o malou prostě…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
24.4.15 09:53

Ano, streptokok se muze v porodnich cestach octnout po sterech. Ale pokud nezpusobuje potize, nejake gynekologicke ci urologicke zanety, tak neni duvod se obavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.15 09:58

A když mam pořád stejný výtok nažloutlý jako předtím, nemůže se něco stát..V pondělí to raději nahlasím znova ale stím mi nic neudělají ted už…s tím hrozným výtokem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.4.15 10:09

@Caborina to muze byt klidne i hlenova zatka. Kdybys tam mela zanet, tak se normalne zaleci jeste pred porodem. A kdyby ti praskla voda a nic se nedeli, tak stejne dostanes po nejake dobe atb v kapacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10823
24.4.15 11:12

Výtok je úplně normální. Streptokoka se neboj. Buď rada, že tě nebudou prolívat antibiotikama. Hlenova Zátka ma úplně jinou konzistenci. Nenech se strašit. Hlavně klid, určitě všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.15 11:55

Děkuji holky, jsem vyplašena prvorodička a i když mám ted vše dobré tak si vždycky něco najdu :-D to jsem celá já…Prostě i když se ten test děla 36-37tt tak prostě to je pořad pak 3-4tt do porodu tak sem se bala aby se mi ten streptokok do té doby neudělal či tak…Ale všem maminkam to takto dělají a pak je nezkoumají třeba v 39tt zda ho mají či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí