Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No pokud se ona i partner o dítě snažili, tak bych tomu věřila. I když je to asi hodně raritní. Pokud partner o dítě moc nestál a ona ano, potom bych věřila spíš tomu, že o těhotenství celou dobu věděla a aby se vyhnula nátlaku na podstoupení potratu, vymyslela si nějakou historku na obhajobu… Znám slečnu, co si nějakou historku vymyslela dvakrát
Moc dobře věděla, že vůbec nikdo nebude nadšený z toho, že v 18 porodí první a před 20 druhé…
@DeeDee.518 On by pry chtěl i druhé klidně ale ona ne, že ji to jedno stačí ![]()
Ty jo, to mi dává celkem naději. S manželem plánujeme druhé dítě, už nás trochu tlačí čas…
14 DC jsem byla na kontrole u lékaře, podle UTZ mi říkal, že předpokládá, že bude ovulace za dva dny. Dneska jsem 38 den cyklu, menstruace nikde. Test dělaný včera a tři dny zpět negativní… Z případných příznaků už nepoznám co je PMS a co jsem si vsugerovala🤦♀️
@Anonymní píše:
Ty jo, to mi dává celkem naději. S manželem plánujeme druhé dítě, už nás trochu tlačí čas…
14 DC jsem byla na kontrole u lékaře, podle UTZ mi říkal, že předpokládá, že bude ovulace za dva dny. Dneska jsem 38 den cyklu, menstruace nikde. Test dělaný včera a tři dny zpět negativní… Z případných příznaků už nepoznám co je PMS a co jsem si vsugerovala🤦♀️
Pravděpodobnost stejná jako výhra ve sportce…,
@Janli něco takového si říkám většinu dne!
A pak mě to vždycky převálcuje. 😤 No, snad menses dorazí znovu a budeme začít nový měsíc!