Negativní test přesto těhotná, je to možné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
14.11.22 21:28

No pokud se ona i partner o dítě snažili, tak bych tomu věřila. I když je to asi hodně raritní. Pokud partner o dítě moc nestál a ona ano, potom bych věřila spíš tomu, že o těhotenství celou dobu věděla a aby se vyhnula nátlaku na podstoupení potratu, vymyslela si nějakou historku na obhajobu… Znám slečnu, co si nějakou historku vymyslela dvakrát :lol: Moc dobře věděla, že vůbec nikdo nebude nadšený z toho, že v 18 porodí první a před 20 druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 07:55

@DeeDee.518 On by pry chtěl i druhé klidně ale ona ne, že ji to jedno stačí :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.22 08:11

Ty jo, to mi dává celkem naději. S manželem plánujeme druhé dítě, už nás trochu tlačí čas…
14 DC jsem byla na kontrole u lékaře, podle UTZ mi říkal, že předpokládá, že bude ovulace za dva dny. Dneska jsem 38 den cyklu, menstruace nikde. Test dělaný včera a tři dny zpět negativní… Z případných příznaků už nepoznám co je PMS a co jsem si vsugerovala🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.11.22 08:26
@Anonymní píše:
Ty jo, to mi dává celkem naději. S manželem plánujeme druhé dítě, už nás trochu tlačí čas…
14 DC jsem byla na kontrole u lékaře, podle UTZ mi říkal, že předpokládá, že bude ovulace za dva dny. Dneska jsem 38 den cyklu, menstruace nikde. Test dělaný včera a tři dny zpět negativní… Z případných příznaků už nepoznám co je PMS a co jsem si vsugerovala🤦‍♀️

Pravděpodobnost stejná jako výhra ve sportce…,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.22 09:03

@Janli něco takového si říkám většinu dne!
A pak mě to vždycky převálcuje. 😤 No, snad menses dorazí znovu a budeme začít nový měsíc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex