Nehet neroste - vitamíny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
595
28.1.11 21:34

Nehet neroste

Zdravim. Mam opet takovy dotaz ohledne nehtu na nohou. Je to par mesicu, kdy jsem se ptala na radu. Dcera mela rozstepene a vlnovite nehty, pouze na nohou. Dr. nam rekl, ze je to normalni a neporadil ani vitaminy. V lekarne nam taky neporadili. Pak jsem se seznamila s jistou holcinou co ma taky ditko a doporucila nam vitaminy na tenhle problem. O hodne se ji to zlepsilo. Nedavno jsem ale zjistila (asi 2 tydny), ze na jednom prste ji vubec nehet neroste. Co myslite, cim to muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
28.1.11 21:38

Tak přesně ty problémy s nehty, jak popisuješ výše já řeším se svým prckem taky. Moc prosím poraď, co vám pomohlo. Klidně i do SZ. Budu moc ráda. Dr. nám na to taky nic neporadila.

Bohužel s tvým doatzem teda neporadím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
28.1.11 21:46

No my zijeme v zahranici, takze se obavam, ze tyhle vitaminy v CR by se jmenovaly jinak. Tady se jmenuji ABIDEC a jsou to kapky obsahujici vitamin A, D2, B1, B2, B6 a C. Snad by ti v lekarne v CR poradili, to jsou jine hlavy nez v Anglii :roll: Jen me vrta hlavou ten nerostouci nehet, barva vypada normalne, jako u ostatnich, fakt nevim :nevim: Snad nam nekdo poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.1.11 09:45

sla bych na kozni, to bymohla byt i plisen. zejmena jestli to na rukou nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
29.1.11 15:31

Moc díky za info. To by mohlo zabrat - koukám, že to obsahuje spoustu béčka, to nám mudra poradila taky.

Ještě jednou díky.

Jinak Pudlo zdravím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.1.11 16:14

ja bych teda taky radila kozni… ale zarazi me, ze vas s tim doktor nikam neposlal… ikdyz by me to ani nemelo uz prekvapovat, kdyz u nas v Brne, v detske nemocnici, se vas doktor zepta: chcete operaci kyly pro svoje dite? To me dost sokovalo, nemel by mi doktor spise rict, ze by to doporucoval, vzhledem k tomu, ze to muze byt do budoucna nebezpecne? A ne, ze se me bude ptat, jestli ho chci nechat operovat? Byla sem zdesena, nevedela jsem, co rict, tak jsem odpovedela, ze pokud mu to pomuze, tak souhlasim. Nerekl nic, dal nam papiry k vyplneni, termin operace a vyrazil nas z ordinace… totalne bez jakychkoli informaci o operaci, nic, za 4 minuty sme byli zordinace venku i s oblikanim… doktor byl arogantni a naprosto neprofesionalni, a nebylo to poprve, co jsem se tam setkala s podobnym pristupem. Clovek doufa, ze pokud jde o nase deti, ze se jim dostava nejlepsi pece, ale zacinam o tom pochybovat… proto taky nejak nechapu, za co by chteli vyssi platy…omlouvam se za odboceni od tematu, ale sem z toho fakt rozcilena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí