Sundávání papuček - 15m dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2852
27.1.11 18:30

sundavani papucek- 15 mes dite

potrebovala bych poradit, jak naucit 15 mes. dite aby si nechavalo boticky(papučky) na noze. Driv s tim problemy nebyly, dokud se je nenaucila rozepinat- mame na zapinani sponkou. Nemyslim si ze kdyz koupim zavazovaci, neco se zmeni- obcas se ji povede rozvazat i dvojity suk. Naštěstí zimní boty na noze vydrží- venku nesedí a nemá na rozvazování čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
27.1.11 18:40

U nás to nešlo nijak. Papuče nesnáší, měla několik různých, i se jí líbí, ale když se rozhodne, že je mít nebude, tak bych ji musela asi přizabít nebo dát do svěrací kazajky. Tak chodí bez papučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.1.11 18:49
ivuska.h píše:
U nás to nešlo nijak. Papuče nesnáší, měla několik různých, i se jí líbí, ale když se rozhodne, že je mít nebude, tak bych ji musela asi přizabít nebo dát do svěrací kazajky. Tak chodí bez papučí.
:lol: :lol: .Presne u nas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
27.1.11 19:12

u nás doma také bez papučí:) starší se už dá občas přesvědčit, třeba po koupání, že nemá lítat na boso… mladší papuče doma nenosí. už je začala bojkotovat i u babiček a děsím se toho, až je začne bojkotovat i ve školičce, kam na pár dnů v týdnu chodí :roll: jakmile se je naučila sundavat, tak jí na nožce nevydrží déle jak pár sekund :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
27.1.11 19:15

řekla bych, že jsou to asi různá období…malý soused má 2a čtvrt roku a taky se etĎ prý pořád vyzouvá, my jsme to tuším taky jednu dobu měli, pak byl klid a teď je to tu zas-jak chvilku sedí, papuče letí na zem, nejlépe i s ponožkama a pořád mi tvrdí, že ho něco kouše na nožičce nebo že si je musí provětrat. Ale pak už není možné ho nahnat, aby si je znovu obul. Zrovna teĎ už to tady do něj hustím asi dvě hodiny a povedly se nám obout zatím jen ponožky. No už pujde do vany, tak už jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.1.11 19:15

u nás na střídačku, když měla sandálky na klasické zapínání sponka do dírky tak to bylo v pohodě, ale teď má bačkorky na tkaničky a i dvojtý uzel rozmotá. Někdy vydrží celý den a jindy motá a motá :roll: Tak jsem na nic nepřišla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.1.11 20:30

Bačkorky na tkaničky :mrgreen: dple neustále pokud neutáhnu a neudělám pevný dvojtý uzel :mrgreen: , ale ted se mi osvědčili papučky na řemínek :-) místo tkaniček je tam pásek a ten se zatím nenaučil rozepínat :dance: :think:

• Citovat
  • Upravit
2852
28.1.11 07:43

my právě umíme rozepínat ten řemínek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.1.11 13:21

My máme na doma sandálky na suchý zip, má různá období, ale teď si je dost sundává. Zkouší si na nožku jiné, snaží se ale zase si je znovu obout, jak kdy. Jsou botičky pohodlé a netlačí? jen mě to tak napadá, protože my už budeme muset kupovat nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí