Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj maminy, rada bych vas pozadala o radu, syn mel predevcirem prvni narozeniny, oslava se bude konat ted o vikendu, o dort se nam postara babicka, to neni problem, ale problem je, ze vubec nevim, co mu vlastne koupit (driv jsem to bohuzel ani nestihla). Maloktera hracka ho bavi, maximalne tak 10 minut a pak uz se na ni ani nepodiva
takze pokud mate nejaky napady, inspiraci, osvedceny hracky, budu vam vdecna, kdyz se se mnou podelite ![]()
odrazedlo, choditko, interaktivni hracku, hrnec FP, naradi FP, skakaciho ponika, nejakou hracku do vany, houpaci zviratko
Prstové barvičky, tu nešpinivou modelínu- relativně levné záležitosti a naše děti to milují. ![]()
to prave vsechno mame, az teda na to choditko, to ani porizovat nebudeme, protoze jsem cetla, ze to neni pro ty deti dobre, a dr. nam to taky vymlouva… ma ruzny vkladacky, barevny, zvuky vydavajici hracky, jezdici auticka, kostky, mice, houpacku, ale totalni nezajem. Jeho nejoblibenejsi hracka je mama
to se po mne dokaze sapat, plazit a hopsat cely hodiny ![]()
Hanulínek píše:
Prstové barvičky, tu nešpinivou modelínu- relativně levné záležitosti a naše děti to milují.
to bych mohla vyzkouset, ale asi mi to spis sni ![]()
Ja bych koupila asi nejake kostky a trikolku s rukojeti pro lepsi ovladani. My ji taky male koupili a rozhodne se bude na jaro zase hodit. Aspon tohle ji bavi-zatim. No a kdyz ho kostky nebudou bavit ted, urcite ho to chytne az bude starsi, myslim ze tohle nejsou vyhozene penize. Taky ji obcas zaujme hraci stolek, ale jinak nic moc ![]()
Příspěvek upraven 27.01.11 v 18:07
Ahojík.
Zkus to omrknout třeba tady http://www.eberunka.cz/katalog.php?…
sisinka84 píše:Hanulínek píše:to bych mohla vyzkouset, ale asi mi to spis sni
Prstové barvičky, tu nešpinivou modelínu- relativně levné záležitosti a naše děti to milují.
Ono když koupíš kvalitní, tak to snad ani nevadí, že bude ochutnávat- měly by být nezávadné.
Ještě jsem si vzpoměla- bomba dárek byl dětský látkový stan.
stan jsem chtela moc, to vim, ze by ho bavilo, protoze ho vzdycky najdu nekde zasprajcleho mezi nabytkem a tak, asi ma rad koutecky
ale pro nedostatek mista to bohuzel nejde…
Jo a k tomu choditku, nevim jestli neni v hodne pro deti, v kazdem pripade je zbytecne. Aspon u nas i sousedu bylo. Mala v nem chtela byt jen chvilku behem dne a po 3 tydnech uz tam nechtela vybec. Zbytecne vyhozene penize, ale to mluvim jen za sebe.
myslela sem neco, co by ho zabavilo ted, ale to je asi utopie, co?
tak poridime neco a budem doufat, ze ho to bude bavit treba casem
tatinek by mu tak nejradsi poridil uz autodrahu ![]()
faldy píše:
Jo a k tomu choditku, nevim jestli neni v hodne pro deti, v kazdem pripade je zbytecne. Aspon u nas i sousedu bylo. Mala v nem chtela byt jen chvilku behem dne a po 3 tydnech uz tam nechtela vybec. Zbytecne vyhozene penize, ale to mluvim jen za sebe.
No hlavne sem se dozvedela, ze to nici detskou pater
coz me dost sokovalo a choditko, co nam koupila babicka sme obratem prodali…
Jo na stan jsem zapomela, maji ho sousedi a
ale kdyz nemate to misto ![]()
Tak pořiďte něco hooodně hlučného- třeba bubínek- to zabaví každé batole!
Jen maminky ho ,nevím proč, nemají rády. ![]()
Hanulínek píše:
Tak pořiďte něco hooodně hlučného- třeba bubínek- to zabaví každé batole!Jen maminky ho ,nevím proč, nemají rády.
co ja bych dala za to, aby mi tady chvilku ramusil bubinek, misto hulakani synatora
koupila sem k vanocum xylofon, bubinek, ma poklicky a vareky a nic… nejradsi je, kdyz jdeme nakupovat a on sedi ve voziku na tom sedatku, to je stastnej a vydrzi tak i 2 hodiny
ale kdo ma furt courat po obchodech?
leda, ze bych kazdej den sla na 2 hodky pro 10 rohliku a mliko ![]()