První narozeniny - co koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
27.1.11 20:41

Aliik- tak tohle urcite nenici pater, ale ja myslela jine choditko, aspon u nas se tomu takhle rikalo. Bylo urceno pro deti co jeste neumi samy chodit a deti se do choditek vkladaly, neprepadly a odrazely se nohama, vetsinou spickama- asi jsme se spatne pochopily :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.1.11 20:52

TATRU :-D loni měla úspěch u synovce, letos jí koupím synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
28.1.11 11:54

Jj, TATRY jsou nesmrtelné :palec: :wink:

• Citovat
  • Upravit
95
31.7.16 19:29

tipy na darky k 1.narozeninám

Ahoj, obnovuji diskuzi:) maminky, dejte mi napady na darky k 1.narozeninam pro chlapecka…klidne i odkazy na konkretni veci, se kterymi si Vase deti vyhraly a mely uspech. Moc diky, jsem celkem bezradna. Syn jeste nechodi ale obslapuje kolem cehokoli…dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
31.7.16 22:59

U nas si nejvic vyhraje s vkladackou a pak houpajda a hopsadlo ;p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.8.16 13:45

Před 1. narozeninami dostal náš drahoušek k Vánocům Tatru (tu jsem si teda přála hlavně já :mrgreen: ), k narozeninám odráželo Pukylino. Odrážedlo začal trošku zkoušet až teď v roce a půl, s Tatrou si zatím nehraje. Nejvíc si pořád vyhraje s kuchyňským náčiním 8)
edit:
a vlastně dostal taky velký sedací pytel, ten se mu líbí. Různě se v něm válí, schovává, muž mu z toho dělá vlnobití na lodi a tak. Původně jsme uvažovali o dětském houpacím křesle z Ikea, ale tohle nám přišlo lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí