Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vcera mi volali ze skoly ze syna shodili na skolnim dvore na obrubnik a ze ho to boli tak abych pro nej dojela… Tak sem prijela a jeli sme k doktorovi ktery nam oznavil ze syn si nakrupl panevni kosti z cehoz vyliva ze do obycenje autosedačky nemuze jelikoz nemuze ted pouzivat obycejny pas ale musi pouzivat petibodovy,takze samozdrejme nastal problem, autosedačku uz takovou nemame a i kdyby sme meli tak ho urcite nezapneme.Nastesti ani sama nevim co se poradne stalo ale mame doma uz autosedacku od Otto Bocko tu ktera je pro postizene deti. Takze sme meli docela stesti ze se s nimi pani ucitelka zna i kdyz pro naseho Petrika to je dost neprijemne. V Autosedačce je chudak jak ve vezeni. Tam ma specialni vlozku ktera je v sedačce zabudovana a vlastne ho celeho svazuje k te sedacce, petibodovy pas a jeste coz je docela divne je podle doktora nutnost i zbyli dvema pasy auta poutat a jeste sme dostali bezpecnostni pulitik takze jak sem rikala tak je tam opravdu jak ve vezeni. Tady vidite jaky jsme dostali darek k Vanocum
Rozhodně bych se začala zajímat co se stalo. Škola je pojištěná a za zranění můžeš dostat odškodnění.
Hlavně zjistit jak se to stalo a zda to byla náhoda, oni jsou dnes děti různé a někdy to ani učitelky nehlídají…
Učitelky to hlídají.
Ale samozřejmě je škola pojištěná. Doneste zprávu od lékaře. Bolestné se vyplácí třeba i za naražený prst.
NO upřímně, co tím chtěl básník říci. Čekala jsem nějaký dotaz nebo tak něco.
Dárek k vánocům je to určitě nepříjemný, ale já bych se snažila zjistit, co se stalo, naštíplá pánev asi není jen tak z obyčejného spadnutí.
Chapu to, je to velice neprijemne a smutne… nicmene nechapu „dotaz“?
V prvni rade bych se snazila zjistit, jak se to stalo, vice bych se o pripad zajimala. Ne jen ohledne odskodneho nebo bolestneho, ale hlavne proto, jestli to nahodou deti neudelaly „schvalne“ a nezavani to trosku sikanou a tak dale!!!!