Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky zimni vecer vsem. Nejak jsem chtela relaxovat i emimina a pripada mi, ze uz se tu neobjevuju silna temata, ci co. Vzpominam na casy nedavne, kdy tu byvala sranda. A tak jsem se chtela zeptat vas ostatnich, jake diskuze vam zustaly v pameti, na co nebo na koho si k po case vzpomenete?
@ngauruhoe píše:
Hezky zimni vecer vsem. Nejak jsem chtela relaxovat i emimina a pripada mi, ze uz se tu neobjevuju silna temata, ci co. Vzpominam na casy nedavne, kdy tu byvala sranda. A tak jsem se chtela zeptat vas ostatnich, jake diskuze vam zustaly v pameti, na co nebo na koho si k po case vzpomenete?
Nevím zda se jedná přímo o srandu..
,ale myslím že co se týká relaxu, možná i přemýšlení
,oddechu jsou docela živá témata-asociace hra v diskuzi a slovní fotbálek!
Bavím se ale o současnosti.. ![]()
@Bong píše:
Agresivní mimisek![]()
![]()
tak jako pobavil mě už jen název
![]()
Edit. Nemůžu to najít, existuje to? ![]()
Příspěvek upraven 30.12.17 v 21:43
@Bong Dá se to tady ještě najít?
![]()
Já mám nejradši naši uzamčenou skupinku TP zima 2017-2018 ![]()
Mne uvizly dve, ale zabavny nebyly. Prvni- ucitelka je krava, protoze nedovoluje dceri chodit ve skole v podpatcich. Druha - odjezd z dovolene, protozepubertalni dcera zapomnela umyt dva talire. Ta byla neco.
Příspěvek upraven 30.12.17 v 21:44
Mně jednoznačně utkvěla v paměti diskuze o manželovi, co byl přistižen ve sprše s milencem. A pak dcera a bývalý milenec matky.
@Yorkmut píše:
Mne uvizly dve, ale zabavny nebyly. Prvni- ucitelka je krava, protoze nedovoluje dceri chodit ve skole v podpatcich. Druha - odjezd z dovolene, protozepubertalni dcera zapomnela umyt dva talire. Ta byla neco.Příspěvek upraven 30.12.17 v 21:44
Zrovna tyhle dvě si pamatuju, ty byly hodně výživný. ![]()
Nejlepší název diskuze je Mám doma debila, tu kdykoliv vidím, tak se musím smát
Pamatuji si - Kdo jsou moji rodiče (nejlepší kamarádka byla sestra…) a pak Jak bývalý maminky spí s její 16 letou dcerou - nevím už název, ale taky tu někde je…
@murkyf píše:![]()
![]()
![]()
tak jako pobavil mě už jen název
![]()
![]()
![]()
Edit. Nemůžu to najít, existuje to?
Příspěvek upraven 30.12.17 v 21:43
Myslim, ze to byl trol.
@terinka4444 píše:
Nejlepší název diskuze je Mám doma debila, tu kdykoliv vidím, tak se musím smát
Taktez me napadlo to same
![]()
@Malaga píše:
Pamatuji si - Kdo jsou moji rodiče (nejlepší kamarádka byla sestra…) a pak Jak bývalý maminky spí s její 16 letou dcerou - nevím už název, ale taky tu někde je…
Dcera chodí s mým spolužákem?!
Ja si treba cas od casu vzpomenu na holcinu, co zacinala vlakno otazkou, jestli neni moc zarliva, kdyz ji vadi, ze muz jezdi kolegyni pomahat se drevem a koncilo to tim, ze muz se do kolegyne zamiloval, odstehoval se k ni a zakladatelku nechal se dvema malymi detmi a statkem samotnou. Na tu si vzpomenu a doufam, ze uz vse prebolo a je na ceste k leps budoucnosti.
A pak jedna mila, kde zakladatelce nechal dedecek po smrti poklad a pekne ho zasifroval.
@ngauruhoe píše:
Ja si treba cas od casu vzpomenu na holcinu, co zacinala vlakno otazkou, jestli neni moc zarliva, kdyz ji vadi, ze muz jezdi kolegyni pomahat se drevem a koncilo to tim, ze muz se do kolegyne zamiloval, odstehoval se k ni a zakladatelku nechal se dvema malymi detmi a statkem samotnou. Na tu si vzpomenu a doufam, ze uz vse prebolo a je na ceste k leps budoucnosti.A pak jedna mila, kde zakladatelce nechal dedecek po smrti poklad a pekne ho zasifroval.
Tu s tím pokladem jsem úplně hltala a lezla tam 100× denně jestli už něco našli ![]()
A já si pamatuju, pamatuju si i Nick - aot- jak je v Kanadě a přítel ji terorizuje..docela dlouho jsme jí to všechny žrali i s navijákem ![]()