Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
Jo pak ještě tato…
https://www.emimino.cz/…ribeh-93570/
hledala jsem a našla, jednu dobu jsme si psali i SZ…tak ta mi utkvěla v paměti fest
To je naprosto sileny ![]()
Já teda dost hltala „dcera chodí s mým spolužákem“
„kdo jsou moji rodiče“, což bylo takové, že nevím jestli tomu věřit…
A pak moje oblíbené „Češtinářské špeky“ „Slova, která nesnášíte“ a samozřejmě „Co dnes vaříte“
Mě nejvíc zasáhla diskuze s alisií a mrzí mě, že nevím jak se jí vede, jelikož jí holky řekly ať diskuzi zamkne. Potom šokující informace-jak se zjistilo, že manžel je buzna. Tam to dopadlo dobře, zakladatelka psala, že už má nového přítele. a pak diskuze, kde otěhotněla holčina tuším 15-16,přítel se na ní vykašlal ale ujala se jí tchýně.
@micta píše:
Mě nejvíc zasáhla diskuze s alisií a mrzí mě, že nevím jak se jí vede, jelikož jí holky řekly ať diskuzi zamkne. Potom šokující informace-jak se zjistilo, že manžel je buzna. Tam to dopadlo dobře, zakladatelka psala, že už má nového přítele. a pak diskuze, kde otěhotněla holčina tuším 15-16,přítel se na ní vykašlal ale ujala se jí tchýně.
Koukám že se ptáte na Alisii…nechci drze prozrazovat bez jejího dovolení nic osobního…jen, má se dobře, v rámci možností. ![]()
@Anna766 píše:
Koukám že se ptáte na Alisii…nechci drze prozrazovat bez jejího dovolení nic osobního…jen, má se dobře, v rámci možností.
Díky, aspoň něco
Já bych ráda věděla jak dopadla zakladatelka co se starala o maminku a manžel jí chtěl nastrčit domů ještě tu svojí a když mu řekla že to nezvládne, dva seniory, tak se naštval a odešel. Tam to zasáhlo hodně mě.
@aiwwa s tím spolužákem jsem to taky četla -jak to tam dopadlo? Mě přišla zakladatelka strašně měkká, tak jsem to přestala číst
@micta píše:
@aiwwa s tím spolužákem jsem to taky četla -jak to tam dopadlo? Mě přišla zakladatelka strašně měkká, tak jsem to přestala číst
taky už to nečtu, tak nevím, jojo taky mě přišla moc benevolentní.
@Anna766 píše:
Já bych ráda věděla jak dopadla zakladatelka co se starala o maminku a manžel jí chtěl nastrčit domů ještě tu svojí a když mu řekla že to nezvládne, dva seniory, tak se naštval a odešel. Tam to zasáhlo hodně mě.
na tu si také pamatuji, to není tak dlouho
Nevim, zda uz nepadla, ale nesmime zapominat na Kornelku a jeji diskuzi, jak nasytit rodinu o peti clenech za 100 na den
.
@Yorkmut píše:
Nevim, zda uz nepadla, ale nesmime zapominat na Kornelku a jeji diskuzi, jak nasytit rodinu o peti clenech za 100 na den.
@latulipe píše:
nevis nazev?
Hledala jsem to asi půl hodiny
jmenuje se to „kam děda schoval peníze“ ![]()
@danyk píše:
A pamatujete diskusi nějak jako Máme adoptovat neteře? Taky to bylo takové srdceryvné a člověk neví, jak to skončilo.
Tuto diskusi si pamatuji. Byla taková smutná. Snad se všem daří dobře (v rámci možností).
@Anna766 píše:
Konec tohoto příběhu bych také ráda znala. Není to tak stará diskuse. Myslím, že jsem se jmenovalo: Nezvládám pečovat o tchýni, rodina mě odsuzuje.
Ráda se pobavím u Češtinářských špeků, Znáte dobrý vtip? Sem s ním.
Dobré diskuse jsou: Co jste dnes pekly dobrého nebo Co dnes vaříte.
Díky diskusi tady jsem objevila úžasný koníček. ![]()
@Elenloth píše:
Mně utkvěly v hlavě dvě diskuse, u kterých mě mrzí, že nevím, jak to dopadlo. Jedna byla uživatelky alisie, četla jsem pravidelně, ale nepřispívala, potom se stáhla někam do uzavřené skupiny, takže nevím, jak dopadla. A druhá byla nedávno, o tom, jak chtěl zakladatelce nastěhovat manžel tchyni na stálou péči do domu, kde už se stará o svou nemohoucí maminku a nebyla s ním prostě řeč, vypadalo to na rozvod.
Druha diskuze, kterou zminujes, se jmenovala nejak “ nezvladnu pecovat o tchyni a rodina me odsuzuje”. Tu jsem take sledovala a hrozny bylo, ze zakladatelka mela masaz doma a tady najelo rozvodove komando
, az jsem si upravila nazor na dve uzivatelky, ktere jsem do te doby povazovala za rozumne, tak tlacily do rozvodu, jak kdyby se jich to doma tykalo. Nastesti pak prestala odpovidat, i pres opakovane ozivovani diskuze zminenymi rozvodovymi pravnickami. Na me konec delal dojem, ze manzel dostal rozum a vzalo to obrat k leplsimu. Prala bych ji to.
jo to byla taky krásná diskuze. Kdoví jak se jim daří. Zakladtelka už se ke konci nijak neozvala i když to měli těžké zajímalo by mě jak se jim daří dnes