Nej diskuze na emiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
31.12.17 14:32
@danyk píše:
A pamatujete diskusi nějak jako Máme adoptovat neteře? Taky to bylo takové srdceryvné a člověk neví, jak to skončilo.

jo to byla taky krásná diskuze. Kdoví jak se jim daří. Zakladtelka už se ke konci nijak neozvala i když to měli těžké zajímalo by mě jak se jim daří dnes

• Citovat
  • Upravit
1091
31.12.17 15:20
@Petra Z píše:
Jo pak ještě tato…
https://www.emimino.cz/…ribeh-93570/
hledala jsem a našla, jednu dobu jsme si psali i SZ…tak ta mi utkvěla v paměti fest

To je naprosto sileny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
31.12.17 15:30

Já teda dost hltala „dcera chodí s mým spolužákem“
„kdo jsou moji rodiče“, což bylo takové, že nevím jestli tomu věřit…

A pak moje oblíbené „Češtinářské špeky“ „Slova, která nesnášíte“ a samozřejmě „Co dnes vaříte“

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
31.12.17 15:38

Mě nejvíc zasáhla diskuze s alisií a mrzí mě, že nevím jak se jí vede, jelikož jí holky řekly ať diskuzi zamkne. Potom šokující informace-jak se zjistilo, že manžel je buzna. Tam to dopadlo dobře, zakladatelka psala, že už má nového přítele. a pak diskuze, kde otěhotněla holčina tuším 15-16,přítel se na ní vykašlal ale ujala se jí tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148944
31.12.17 15:43
@micta píše:
Mě nejvíc zasáhla diskuze s alisií a mrzí mě, že nevím jak se jí vede, jelikož jí holky řekly ať diskuzi zamkne. Potom šokující informace-jak se zjistilo, že manžel je buzna. Tam to dopadlo dobře, zakladatelka psala, že už má nového přítele. a pak diskuze, kde otěhotněla holčina tuším 15-16,přítel se na ní vykašlal ale ujala se jí tchýně.

Koukám že se ptáte na Alisii…nechci drze prozrazovat bez jejího dovolení nic osobního…jen, má se dobře, v rámci možností. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
31.12.17 15:45
@Anna766 píše:
Koukám že se ptáte na Alisii…nechci drze prozrazovat bez jejího dovolení nic osobního…jen, má se dobře, v rámci možností. :kytka:

Díky, aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148944
31.12.17 15:46

Já bych ráda věděla jak dopadla zakladatelka co se starala o maminku a manžel jí chtěl nastrčit domů ještě tu svojí a když mu řekla že to nezvládne, dva seniory, tak se naštval a odešel. Tam to zasáhlo hodně mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
31.12.17 15:48

@aiwwa s tím spolužákem jsem to taky četla -jak to tam dopadlo? Mě přišla zakladatelka strašně měkká, tak jsem to přestala číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
31.12.17 15:51
@micta píše:
@aiwwa s tím spolužákem jsem to taky četla -jak to tam dopadlo? Mě přišla zakladatelka strašně měkká, tak jsem to přestala číst

taky už to nečtu, tak nevím, jojo taky mě přišla moc benevolentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
31.12.17 15:57
@Anna766 píše:
Já bych ráda věděla jak dopadla zakladatelka co se starala o maminku a manžel jí chtěl nastrčit domů ještě tu svojí a když mu řekla že to nezvládne, dva seniory, tak se naštval a odešel. Tam to zasáhlo hodně mě.

na tu si také pamatuji, to není tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
31.12.17 15:59

Nevim, zda uz nepadla, ale nesmime zapominat na Kornelku a jeji diskuzi, jak nasytit rodinu o peti clenech za 100 na den :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
66815
31.12.17 16:07
@Yorkmut píše:
Nevim, zda uz nepadla, ale nesmime zapominat na Kornelku a jeji diskuzi, jak nasytit rodinu o peti clenech za 100 na den :mrgreen:.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.17 16:13
@latulipe píše:
nevis nazev?

Hledala jsem to asi půl hodiny :lol: jmenuje se to „kam děda schoval peníze“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
31.12.17 17:52
@danyk píše:
A pamatujete diskusi nějak jako Máme adoptovat neteře? Taky to bylo takové srdceryvné a člověk neví, jak to skončilo.

Tuto diskusi si pamatuji. Byla taková smutná. Snad se všem daří dobře (v rámci možností).

@Anna766 píše:
Já bych ráda věděla jak dopadla zakladatelka co se starala o maminku a manžel jí chtěl nastrčit domů ještě tu svojí a když mu řekla že to nezvládne, dva seniory, tak se naštval a odešel. Tam to zasáhlo hodně mě.

Konec tohoto příběhu bych také ráda znala. Není to tak stará diskuse. Myslím, že jsem se jmenovalo: Nezvládám pečovat o tchýni, rodina mě odsuzuje.

Ráda se pobavím u Češtinářských špeků, Znáte dobrý vtip? Sem s ním.
Dobré diskuse jsou: Co jste dnes pekly dobrého nebo Co dnes vaříte.
Díky diskusi tady jsem objevila úžasný koníček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
31.12.17 18:07
@Elenloth píše:
Mně utkvěly v hlavě dvě diskuse, u kterých mě mrzí, že nevím, jak to dopadlo. Jedna byla uživatelky alisie, četla jsem pravidelně, ale nepřispívala, potom se stáhla někam do uzavřené skupiny, takže nevím, jak dopadla. A druhá byla nedávno, o tom, jak chtěl zakladatelce nastěhovat manžel tchyni na stálou péči do domu, kde už se stará o svou nemohoucí maminku a nebyla s ním prostě řeč, vypadalo to na rozvod.

Druha diskuze, kterou zminujes, se jmenovala nejak “ nezvladnu pecovat o tchyni a rodina me odsuzuje”. Tu jsem take sledovala a hrozny bylo, ze zakladatelka mela masaz doma a tady najelo rozvodove komando 8o, az jsem si upravila nazor na dve uzivatelky, ktere jsem do te doby povazovala za rozumne, tak tlacily do rozvodu, jak kdyby se jich to doma tykalo. Nastesti pak prestala odpovidat, i pres opakovane ozivovani diskuze zminenymi rozvodovymi pravnickami. Na me konec delal dojem, ze manzel dostal rozum a vzalo to obrat k leplsimu. Prala bych ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová