Nějaké vitamíny pro rychlejší růst vlasů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
11.1.14 16:10

Nějaké vitamíny pro rychlejší růst vlasů??

Pěkný den přeji všem :kytka: chtěla jsem se zeptat, nedavno jsem si sestřihala své dlouhé vlasy, protože mi přišlo že mám moc velkou hřívu ale jelikož jsem věděla že to zase obrečim jako vždy když se ostřihám, stejně jsem to udělala a taky že obrečela… Své vlasy si od jak živa sestříhávám sama doma žiletkou, jen jsem to teď tak trochu víc přehnala, mávala a mávala jsem tou žiletkou tak dlouho, dokud jsem nezjistila že na jedné půlce hlavy mám vlasy po ramena a na té druhé skoro do pasu… Takže šok a vlasy nosím hozené na jednu stranu aby to nebylo znát… Ráda bych se tedy zeptala, na nějaké zkušenosti s vitamínama pro rychlejší růst vlasů?? Slyšela jsem dobré ohlasy na BIOSIL PLUS ale zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti vy?? Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
11.1.14 16:12

Mě celkově na vlasy pomáhá B-komplex nebo Panthenol od Dr. Mullera. Možná i na růst, ale rozhodně to není nějak rapidní. Ono to podle mě zase až tak ovlivnit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
11.1.14 16:19

Růst vlasů nijak výrazně ovlivnit nejde… Buď rostou rychle nebo ne. :think:

• Citovat
  • Upravit
1172
11.1.14 16:32

Na ten Biosil jsem taky slyšela dobré ohlasy a potom na CAPILAN vlasový aktivátor, je to bylinková vlasová voda, dobré je si od té značky koupit i šampon a kondicioner, vlasy to spraví a taky to stimuluje růst. Koupí se v lékárně a na to jak je dobrý, tak není vůbec drahý okolo 90 Kč. Měla jsem ho když jsem měla dost zničení vlasy, i šampon a balzám a krásně mi je spravil i ten růst povzbudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
11.1.14 16:34

Tak jeslti ti chybí vitaminy, pomůže cokoliv. Klidně zkus laciný Biosil a určitě i Capilan, šampon nebo aktivátor, co ti bude vyhovovat, je za dobrou cenu.
Dobrý je i Revalid, je dražší, ale opět - jde o to, jestli ti opravdu chybí vitaminy. POkud ne, cpala bys ho do sebe zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.1.14 16:37

Beru Donna Hair, změnily se celkově - růst, pevnost, vzhled…

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
11.1.14 16:56

@Acinore Po jak dlouhé době jsi zaznamenala nějaké výsledky? Beru je krátce, koupila jsem si je hlavně kvůli padání vlasů, tak doufám, že alespoň trochu pomohou.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.1.14 16:57
@Acinore píše:

Fakt :mrgreen: Máti si to přála k Vánocům, na mě zbyly naušnice, co k tomu byly :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.1.14 16:57

Zbytečně utrácet peníze. Já vyzkoušela věc, kterou jsem četla na internetu hodně chvalenou, ale říkala jsem si že je to určitě blbost, ale na druhou stranu nedostanu do sebe nějakou hnusnou chemii. A když mi to nepomůže tak, ale ani neublíží. A to kloktání řepkového oleje nevím zda to je právě ono co mi pomohlo, ale vlasy jsem měla roztřepené a několik let jsem čekala než budu mít aspoň trochu dlouhé vlasy. Teď mám vlasy nádherné konečky se mi spravily a známí co mě viděli po pár měsících se mě ptali co jsem udělala že mám vlasy tak dlouhé. Teď to budu zkoušet podruhé, protože vlasy mám dlouhé tak jak jsem ještě neměla, ale chci je mít ještě delší :dance:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
11.1.14 16:59
@Acinore píše:

A nepřibírá se po nich?? Já kdysi brala ten Revalid a přibrala jsem za měsíc přes tři kila, tak jsem se na to vykašlala

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
11.1.14 17:00

@Jemys 8o To mi ani neříkej :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
11.1.14 17:02
@Hanullka píše:
@Jemys 8o To mi ani neříkej :mrgreen:.

No fakt. :pocitac: Jsem z toho byla na nervy. Řešila jsem, jestli mám raději být štíhlá, ale s hroznejma vlasama nebo být raději tlustá, ale mít krásnou kštici

• Citovat
  • Upravit
2429
11.1.14 17:03

http://danninekazdodennosti.blogspot.cz/…ecenzia.html
toto, stojí to pár korun, prodávají to v dmku a fakt to pomáhá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.1.14 17:05
@Hanullka píše:
@Acinore Po jak dlouhé době jsi zaznamenala nějaké výsledky? Beru je krátce, koupila jsem si je hlavně kvůli padání vlasů, tak doufám, že alespoň trochu pomohou.
beru je měsíc a už nepadaj :palec: po porodu mi padaly příšerně 8o
@Jemys píše:
A nepřibírá se po nich?? Já kdysi brala ten Revalid a přibrala jsem za měsíc přes tři kila, tak jsem se na to vykašlala

nene :mrgreen: vážím pořád stejně a to teda i dost jím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
11.1.14 17:06

@Jemys Bože, já ho beru teprve čtrnáct dní, ale doufám, že nepřiberu. To fakt nepotřebuju :zed:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex