Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaký tip na výkup svatebních šatů
@Hayele píše: Více
já jsem o tom nikdy neslyšla. možná při nějké půjčovně?
@stinga píše: Více
To prave nechci, s tim by byla prace. Chci to jenom nekam zanest a dostat penize, ne organizovat vse kolem toho.
Ne snad nic takového už ani neexistuje.
Pokud chceš peníze, ale nejsi ochotná to dát na FB a Vinted, což je nejběžnější už forma na bazarové šaty, tak to máš celkem blbý a budeš stejně bez peněz.
Bud se jich chceš zbavit, tak čin nebo holt ti zůstanou ve skříni nu ![]()
@Hayele aby ses neunavila…víš jak se ti pak bude kupit dětské vybavení, oblečení, hračky…vše je nejideálnější střelit na vinted nebo na fb ![]()
Nektere bazary a sekace vykupuji… Ale myslim, ze to bude vse formou komisniho prodeje, ze hned ti penize asi nikdo neda.. takze musis zanest a pak se tam stavit, jestli se prodaly a prip. inkasovat penize. Takze taky trochu prace ![]()
@Anonymní píše: Více
Coz o to, unavu bych zvladla, ale cas se mi do toho investovat nechce, mam toho na praci vic nez dost a zkusenost, ze neco nabidnu, prijde nekolik dotazu, odpovidam, vetsina lidi nakonec nechce, sjednavam terminy vyzvednuti, na polovinu z nich nikdo neprijde. Svatebni saty si urcite zeny budou chtit skouset, takze predpokladam, ze by mi domu prislo nejakych 5-10 zen, ktere si mi tam budou zkouset saty.
Vetsinu veci z tohoto duvodu daruji, ale u svatebnich satu mi to prijde lito.