Je mi smutno - často pláču
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
"Bezdůvodný" pláč
Dobrý den, mám na vás takový dotaz. Mám teď takové období (od vánočních prázdnin), že mi je stále do breku. Přijde mi že mám málo kamaráfů a celkově se cítím sama. Dotýkají se mě maličkosti. Třeba kamarádka mi neodpoví podle mé představy a už mi je do pláče. Nebo zé se ani nezeptá, co se mi děje, jestli jsem v pohodě. Normálně se spolu bavíme o všem. Je mi 16, tak jsem přemýšlela, jestli to nemůže být pubertou. Děkuji moc za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Tejrfjfk píše:
Těhotná být nemůžu
Buď je to opravdu „puberta“, nebo jen nějaké citlivé období, třeba jsi celkově citlivější. Já jsem velká citlivka, takže u mě se takové období občas vyskytne a pak zase přejde a je mi fajn. Zkus tomu dát průchod, chvíli si tím projít a nechat emocím volný průběh a pokud to nepřejde, tak s tím začít pomalu pracovat. Kdyby to bylo v neúnosné míře a trvalo to dlouho, klidně si najdi psychologa. Nezačala jsi třeba brát antikoncepci? Může to být klidně i něco jiného, nějaká nemoc, která se projevuje i na psychice, ale na nejhorší se hned myslet nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Buď je to opravdu „puberta“, nebo jen nějaké citlivé období, třeba jsi celkově citlivější. Já jsem velká citlivka, takže u mě se takové období občas vyskytne a pak zase přejde a je mi fajn. Zkus tomu dát průchod, chvíli si tím projít a nechat emocím volný průběh a pokud to nepřejde, tak s tím začít pomalu pracovat. Kdyby to bylo v neúnosné míře a trvalo to dlouho, klidně si najdi psychologa. Nezačala jsi třeba brát antikoncepci? Může to být klidně i něco jiného, nějaká nemoc, která se projevuje i na psychice, ale na nejhorší se hned myslet nemusí.
Ano, mám. Jsem nemocná s ledvinama a beru prášky. Vím, že už jsem jednou měla takové „temnější“ období, tak doufám, že to bude za chvíli pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Uspávání pokaždé s pláčem
- Časté selhání HA
- Časté krvácení - prosím nevím si rady
- Jak často se holíte
- Pomáhají vam babičky s dětmi? Jsem smutná, že u nás to nefunguje
- Dotazník - časté kojení kojenců a batolat
- Odstrkuje mne při pláči