Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Pracovala jsem na DPP a pak na DPČ a vydělala jsem si max 3 tisíce za měsíc a byl to můj jediný příjem. Sefka mi poslala dokument: Potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2024. A neví co s tím mam dělat nebo jestli to někam musim zanést. Myslela jsem ze do 4000 se to nikde hlásit nemusí. Moc dekuji za odpověď, nemam účetní které bych se mohla zeptat a moc se v tom nevyznám.
Tak pokud jsi u toho podepsala růžový papír, tak nemusí dělat vůbec nic podle mě.
@Cenarius píše: Více
I pokud ho nepodepsala, neb bylo zdaneno srážkovou daní. To, ze v tom případě okrádá sebe o peníze, je vec druhou, ale to je povoleno.
@JancaS84 ja jsem podepisovala jen smlouvu o přijetí na tu brigádu jinak nic. Takze teda nic nemusím dělat?
@Annabohemia píše: Více
Mas na tom papíru co jsi dostala Potvrzení zdanitelných příjmu nějakou zálohu, nebo srážku na daň?
Ty brigády se překrývaly nebo na sebe navazovaly.
To byla jen jedna brigáda, ja jsem změnila druhy provedení práce kvůli úřadu prace. Ale nikdy to nepřesáhlo 4000. V příloze posílám ten papír
dekuji moc za pomoc
@Annabohemia píše: Více
No, nic delat nemusis, ale pokud si podas daňové priznani, tak ti ty 3 tisice vrari.
@j.a.n.i1 aha tak ta kolonka s tema 3000 Je ta částka co by mi vrátili jo?
Ano, ty 3 tis můžeš dostat zpět. To máš, ale potvrzení je z té jedné dohody ne? Vyžadej si ještě i tu druhou, tam asi taky něco bude
@JancaS84 tak to jsem zase o něco chytřejší, dekuji, bůh ti zehnej ![]()