Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, nevím si rady s Facebookem. Jen ho spustím, tak se mi objeví „Na stránce se vyskytla chyba“
Sice se můžu přihlásit a normálně se do něj dostanu, ale nejdou mi posílat zprávy, psát na zdi, chatovat, prostě nic
Kdybyste náhodou někdo měl nějakou radu, tak šup sem s ní
Díííky ![]()
taky mi to občas dělá, normálně kliknu na aktualizovat a mám to bez chyby…někdy musím i 2× ![]()
Theo, na FB jsem teprve začátečník. Nemůžu najít tu aktualizaci, můžeš poradit, prosím? ![]()
úplně nahoře na obrazovce máš modré šipečky proti sobě,jak na ně najedeš myší,napíše ti to aktualizovat a klikneš
vlastně můžeš i zmáčknout F5
taky na FB ještě bloudím:-) je toho tam moooooooooc ![]()
Tak jsem zkoušela aktualizovat, ale marně - nejede to ani tak
Ale i tak díky za radu, třeba to pomůže příště ![]()
bože, to jsou teda starosti
takovy problemy bych fakt chtela mit
tak pokud nejde FB, tak napis administratorum
a nebo se na FB vykasli, beztak je to jen ztrata casu ![]()
Anonymní píše:
bože, to jsou teda starostitakovy problemy bych fakt chtela mit
tak pokud nejde FB, tak napis administratorum
a nebo se na FB vykasli, beztak je to jen ztrata casu
Anomisko, mě už taky pár dnů nejde chat na FB, ani po tý aktualizaci. Ale manžel říkal, že mi něco přenastavoval, takže to může být tím. O víkendu to zkusí prý přenastavit znova. Ale možná to nebude problém u mě. Každopádně mě to nijak netrápí, na FB chodím minimálně
Ahoj, nejde mi FB a nevím, co už s tím mám dělat. Když se přihlásím, všechno mi sjede do levýho sloupce a nic mi nejde, ztratí se mi celá grafika facebooku a maximálně se můžu odhlásit. :/ Zkoušela jsem ho i aktualizovat, ale nejde to. Né že bych Facebook potřebovala, ale čekám docela důležitou zprávu.. Prosím, poraďte mi, co bych s tím mohla udělat. Děkuji.
Mám stejnej problém jako ty a nevím co mam s tím děllat a jak mam aktualizovat prohlížeč..
prosíím poradtě mi někdo.. ![]()
Prosimvas nevite nekdo co mam z fb kdyz ve vyhledavaci napisu facebook tak mi to ukaze adresa nenalezena a nejde spustit na zadnym jinim prohlizeci
Holky, jde vam facebook? Pise mi to error
a zrovna dnes mam odesilat balicky a adresy mam ve zpravach
.Je tu taky nekdo, kdo to mel nebo ma? Nejde to ani z compu, ani z mobilu ![]()