Nejde mi FACEBOOK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
27.7.10 10:06

Nejde mi FACEBOOK

Ahoj všichni, nevím si rady s Facebookem. Jen ho spustím, tak se mi objeví „Na stránce se vyskytla chyba“ :-( Sice se můžu přihlásit a normálně se do něj dostanu, ale nejdou mi posílat zprávy, psát na zdi, chatovat, prostě nic :-? Kdybyste náhodou někdo měl nějakou radu, tak šup sem s ní :wink: Díííky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1030
27.7.10 10:16

taky mi to občas dělá, normálně kliknu na aktualizovat a mám to bez chyby…někdy musím i 2× 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.7.10 10:23

Theo, na FB jsem teprve začátečník. Nemůžu najít tu aktualizaci, můžeš poradit, prosím? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.7.10 10:27

úplně nahoře na obrazovce máš modré šipečky proti sobě,jak na ně najedeš myší,napíše ti to aktualizovat a klikneš
vlastně můžeš i zmáčknout F5
taky na FB ještě bloudím:-) je toho tam moooooooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.7.10 10:38

Tak jsem zkoušela aktualizovat, ale marně - nejede to ani tak :-( Ale i tak díky za radu, třeba to pomůže příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 10:41

bože, to jsou teda starosti :mrgreen: takovy problemy bych fakt chtela mit 8-o tak pokud nejde FB, tak napis administratorum :lol: a nebo se na FB vykasli, beztak je to jen ztrata casu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
486
27.7.10 10:50
Anonymní, jestli sis náhodou nevšimla, tak jsem napsala svůj dotaz do sekce „vše možné“, tzn., že se tady řeší všechno. Ale to ty jsi asi nepochopila, že? Taky mě zaráží, že píšeš jako anonym - to se za svůj názor stydíš? Mám pocit, že to tvůj příspěvek je „marný“, ale na druhou stranu uznávám, že mě rozesmál :mrgreen:
Anonymní píše:
bože, to jsou teda starosti :mrgreen: takovy problemy bych fakt chtela mit 8-o tak pokud nejde FB, tak napis administratorum :lol: a nebo se na FB vykasli, beztak je to jen ztrata casu :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.7.10 14:01

Zkus aktualizovat webovej prohlížeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.7.10 14:35

Anomisko, mě už taky pár dnů nejde chat na FB, ani po tý aktualizaci. Ale manžel říkal, že mi něco přenastavoval, takže to může být tím. O víkendu to zkusí prý přenastavit znova. Ale možná to nebude problém u mě. Každopádně mě to nijak netrápí, na FB chodím minimálně

• Citovat
  • Upravit
1
26.6.12 20:58

Ahoj, nejde mi FB a nevím, co už s tím mám dělat. Když se přihlásím, všechno mi sjede do levýho sloupce a nic mi nejde, ztratí se mi celá grafika facebooku a maximálně se můžu odhlásit. :/ Zkoušela jsem ho i aktualizovat, ale nejde to. Né že bych Facebook potřebovala, ale čekám docela důležitou zprávu.. Prosím, poraďte mi, co bych s tím mohla udělat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neurte
12.7.12 22:25

Mám stejnej problém jako ty a nevím co mam s tím děllat a jak mam aktualizovat prohlížeč.. :( prosíím poradtě mi někdo.. 8o

• Citovat
  • Upravit
skoupys
13.10.12 10:06

Prosimvas nevite nekdo co mam z fb kdyz ve vyhledavaci napisu facebook tak mi to ukaze adresa nenalezena a nejde spustit na zadnym jinim prohlizeci

• Citovat
  • Upravit
5453
19.6.14 10:26

Holky, jde vam facebook? Pise mi to error 8o :zed: a zrovna dnes mam odesilat balicky a adresy mam ve zpravach :zed:.Je tu taky nekdo, kdo to mel nebo ma? Nejde to ani z compu, ani z mobilu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.6.14 10:27

Nejde…nastal konec sveta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.6.14 10:28

Ne nejede ;)