Umrel v susice na pradlo

Lenka76
27.7.10 09:37

umrel v susicce na pradlo

dobre rano,dneska jsem otevrela noviny (Daily mail) a tam psali,ze vcera 4.lety chlapecek,co byl v peci svych sourozencu (vek kolem 17-20let) hral na schovku a schoval se do SUSICKY NA PRADLO a nejak se mu zabouchla dvirka a on tam zustal.matka prisla domu,nenasla ho a hledali ho vsude a po hodine ho nasli tam,chudnika uz byl mrtvy. policie nechtela rict,zda susicka byla zapla.
premyslim nad tim,jak muze byt i blba susicka nebezpecna,jestli by me to napadlo se tam schovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
27.7.10 09:50

Kdyz jsi dite,tak nepremyslis ve ctyrech letech nad tim,zda je to nebezpecne ci ne,ale zda je to super ukryt.
Takove veci se bohuzel stavaji,ja mam napriklad u pracky AEG na dvirkach z vnitrni strany cudlik,ktery kdyz otocim,tak se dvirka nedaji zavrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.7.10 10:08

to je hruza
nevedeela jsem, ze jsou susicky tak veliky, ze se tam vbejde ctyrletak
strasny, ja susicku nemam a dite jeste moc maly, ale to je dalsi podnet, pro moji stihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.7.10 10:17

mmch nevim kde se to stalo,ale napriklad v americe se vetsinou pouzivaji susicky s vrchnim plnenim,ktere jsou vetsi,takze se do nich dite vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.7.10 10:22

Jéjda, to jsem teda ještě nečetla, ale je to nepředstavitelná hrůza. Sušička je opravdu tak velká, že se do ní to 4leté dítě vejde. Naše holky taky měly tendence je zkoumat zevnitř, ale bylo to zatrhnutý hned po koupi. No naštěstí máme sušičku postavenou na pračce, tak tam nevylezou a nebo určitě ne tak, abysme si toho nikdo nevšiml. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24016
27.7.10 19:26
Taminka píše:
Kdyz jsi dite,tak nepremyslis ve ctyrech letech nad tim,zda je to nebezpecne ci ne,ale zda je to super ukryt.
Takove veci se bohuzel stavaji,ja mam napriklad u pracky AEG na dvirkach z vnitrni strany cudlik,ktery kdyz otocim,tak se dvirka nedaji zavrit.

Já mám tuto pojistku i pračky. Myslím, že je to dobrá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová