Vhodný dárek k promoci

15043
25.7.10 14:35

Vhodný dárek k promoci

Zdravím všechny :wink: ,
zanedlouho jsme s manželem pozvaní na PROMOCI mého bratrance + slavnostní oběd a já pořád nevím, co mu koupit jako dar. Je mu 43 let, studoval Ing.- strojařinu. Děkuji všem za názory, snad mi dobře poradíte :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
25.7.10 15:05

Ne pero Parkera (leda by po něm toužil tak, že si o něj řekl) a podobné „tradiční“. Raději něco originálního, pro strojaře bych např. zapátrala na netu a koupila nějaký pěkný mechanický hlavolam. A určitě nezklame příspěvek na dovolenou nebo na jiný hromadný luxusní dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.10 15:44

Ten hlavolam není vůbec špatný nápad :palec: :potlesk:
Peníze jsme zavrhli hned - to bude asi spíš pro jeho nejbližší rodinu a navíc to není moc originální.
Ještě mě napadá … má koníčka pc, vínko…, učí na Průmyslovce - tak nějakou lahvinku + nějakou knihu o víně :nevim: nebo něco ve spojení se zaměstnáním??? :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.7.10 15:56

Tradicni darek k promoci jsou pry hodinky, ale to spis davaji rodice detem. me je rodice nedali, tak mi je k druhe promoci koupil manzel, ze se mu moje sportovni casio zdaly moc hnusne :-)

jsem moc neporadila,co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.10 16:06

Pudloslavo - díky za názor :wink: . Hodinky jsou taky dobrý nápad, ale bojím se - že bych se technickému typu člověka moc nestrefila do vkusu :think: … ale třeba nám nenápadně sdělí své přání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
25.7.10 16:41

Víno - ročník, kdy začal studovat. Je to symbolické a ještě koukám, že se strefíš do koníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.10 21:27

Díky za názory všem :wink: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.7.10 07:51

Nezapomeň sehnat od Plavců písničku „Promovaní inženýři“ - to má vždycky zaručený úspěch. Já jsem taky nechávala dělat cedulku na dveře s titulem, kamarádovi jsme se zas skládali na vyhlídkový let. To nás ale bylo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.7.10 23:42

A co pro strojaře něco takového ?

Dalo se to koupit i u nás, prodejna byla stopro v Pardubicích, kupovala jsem to přes net tady nebo tady , ale teď mi ty odkazy vůbec nefungujou, tak netuším, co se stalo :roll:

Ještě jsem případně našla adresu a telefony:
Robert Hudec
Třebosice 54, 53002 Pardubice
Tel. 467 771155, 608909579
IČO 44433280, DIČ CZ7207233308

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.7.10 07:37

Anqua - moc děkuju :wink: , taky super odkaz :palec: . Taky mi ty české stránky nefungují :-( … poradíme se manželem, až přijede na víkend domů a uvidíme. Je to originální a mě osobně se to moc líbí. On je takový hračička, takže bych možná uhodila hřebík na hlavičku :lol: .

Pak přemýšlím ještě o něčem „na kolo“ (je zapálený cyklisto-turista), ale jezdíme často spolu a co kdyby se mi to pak líbilo víc než jemu a já pak tiše záviděla… :lol: :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.7.10 07:55

Marpe, no MM z toho byl nadšený, a to není strojař - jenom hračička :lol:

S tím kolem - no tak co, manžel by měl tip na dárek pro tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...