Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
,
zanedlouho jsme s manželem pozvaní na PROMOCI mého bratrance + slavnostní oběd a já pořád nevím, co mu koupit jako dar. Je mu 43 let, studoval Ing.- strojařinu. Děkuji všem za názory, snad mi dobře poradíte
.
Ne pero Parkera (leda by po něm toužil tak, že si o něj řekl) a podobné „tradiční“. Raději něco originálního, pro strojaře bych např. zapátrala na netu a koupila nějaký pěkný mechanický hlavolam. A určitě nezklame příspěvek na dovolenou nebo na jiný hromadný luxusní dar.
Ten hlavolam není vůbec špatný nápad
![]()
Peníze jsme zavrhli hned - to bude asi spíš pro jeho nejbližší rodinu a navíc to není moc originální.
Ještě mě napadá … má koníčka pc, vínko…, učí na Průmyslovce - tak nějakou lahvinku + nějakou knihu o víně
nebo něco ve spojení se zaměstnáním???
.
Tradicni darek k promoci jsou pry hodinky, ale to spis davaji rodice detem. me je rodice nedali, tak mi je k druhe promoci koupil manzel, ze se mu moje sportovni casio zdaly moc hnusne ![]()
jsem moc neporadila,co
Pudloslavo - díky za názor
. Hodinky jsou taky dobrý nápad, ale bojím se - že bych se technickému typu člověka moc nestrefila do vkusu
… ale třeba nám nenápadně sdělí své přání…
Víno - ročník, kdy začal studovat. Je to symbolické a ještě koukám, že se strefíš do koníčka…
Nezapomeň sehnat od Plavců písničku „Promovaní inženýři“ - to má vždycky zaručený úspěch. Já jsem taky nechávala dělat cedulku na dveře s titulem, kamarádovi jsme se zas skládali na vyhlídkový let. To nás ale bylo víc.
A co pro strojaře něco takového ?
Dalo se to koupit i u nás, prodejna byla stopro v Pardubicích, kupovala jsem to přes net tady nebo tady , ale teď mi ty odkazy vůbec nefungujou, tak netuším, co se stalo ![]()
Ještě jsem případně našla adresu a telefony:
Robert Hudec
Třebosice 54, 53002 Pardubice
Tel. 467 771155, 608909579
IČO 44433280, DIČ CZ7207233308
Anqua - moc děkuju
, taky super odkaz
. Taky mi ty české stránky nefungují
… poradíme se manželem, až přijede na víkend domů a uvidíme. Je to originální a mě osobně se to moc líbí. On je takový hračička, takže bych možná uhodila hřebík na hlavičku
.
Pak přemýšlím ještě o něčem „na kolo“ (je zapálený cyklisto-turista), ale jezdíme často spolu a co kdyby se mi to pak líbilo víc než jemu a já pak tiše záviděla…
.
Marpe, no MM z toho byl nadšený, a to není strojař - jenom hračička ![]()
S tím kolem - no tak co, manžel by měl tip na dárek pro tebe ![]()