Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, potřebuji poradit co dělat s tričkem, které je vybledlé od potu. nedávno jsem si koupila nové hnědé tričko a když jsem ho měla na sobě, tak jsem se hodně spotila na zádech. vzhledem k tomu, že bylo tričko od potu mokré, tak jsem ho dala uschnout na balkon na slunicko. poté jsem ho chtěla vyprat a všimla jsem si, že tričko na zádech má světlé vybledlé fleky, přesně v místech, kde jsem se spotila. po vyprání to nepomohlo, fleky tam stále jsou. je možné s tím něco dělat nebo je tričko na vyhození? ![]()
díky moc za pomoc! markéta
Mám obavy, že už s tím nic neuděláš. Příště doporučuju to okamžitě vysprchovat a nechat uschnout a pak ještě vyprat. Manžel se taky hrozně potí a na barevnejch tričkách mu to taky vyžírá fleky, pokud to hned neosprchuju. Já to dělám hlavně proto, že mi to děsně smrdí.
Chyba je že jsi ho dala na sluníčko uschnout .Taky se mi to stalo na tiku a já ho už nenosim. Třeba někdo něco poradí a já ho ještě zachránim0 ![]()
Tak to už nikdo nespraví. Bohužel, to už můžeš opravdu vyhodit a koupit si nové. A příště nesušit na sluníčku, ale (pokud možno) hned radši vyprat.
Nevyhazuj, pouzij na vyrobu originalniho tricka „savovanim“, v tom se to ztrati. A vypada to pekne, zvladne to i takovy patlal jako ja ![]()
holky díky moc za odpovědi. bohužel jste mě ale nepotěšily
tričko je nové, bylo hodně drahé a dostala jsem ho jako dárek, tak mě to moc mrzí, co se s ním stalo. netušila jsem že mám tak agresivní pot a že po prvním nošení se takhle zničí. u starších triček mám vyšisivané koláče v podpaží, ale je fakt, že ty trička jsem nosila několik let. tohle bylo úplně nový, tak jsem nečekala, že se s tím stane, to co se stalo
no, alespoň mám zkušenost do budoucna…ještě mě napadlo koupit hnědou barvu na textil a zkusit ho obarvit, třeba se ty skvrny zakryjí ![]()