Vyšisované tričko od potu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.7.10 10:42

vyšisované tričko od potu

ahoj holky, potřebuji poradit co dělat s tričkem, které je vybledlé od potu. nedávno jsem si koupila nové hnědé tričko a když jsem ho měla na sobě, tak jsem se hodně spotila na zádech. vzhledem k tomu, že bylo tričko od potu mokré, tak jsem ho dala uschnout na balkon na slunicko. poté jsem ho chtěla vyprat a všimla jsem si, že tričko na zádech má světlé vybledlé fleky, přesně v místech, kde jsem se spotila. po vyprání to nepomohlo, fleky tam stále jsou. je možné s tím něco dělat nebo je tričko na vyhození? :(
díky moc za pomoc! markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
25.7.10 10:49

Mám obavy, že už s tím nic neuděláš. Příště doporučuju to okamžitě vysprchovat a nechat uschnout a pak ještě vyprat. Manžel se taky hrozně potí a na barevnejch tričkách mu to taky vyžírá fleky, pokud to hned neosprchuju. Já to dělám hlavně proto, že mi to děsně smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 10:50

Chyba je že jsi ho dala na sluníčko uschnout .Taky se mi to stalo na tiku a já ho už nenosim. Třeba někdo něco poradí a já ho ještě zachránim0 :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.10 11:07

Tak to už nikdo nespraví. Bohužel, to už můžeš opravdu vyhodit a koupit si nové. A příště nesušit na sluníčku, ale (pokud možno) hned radši vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.7.10 12:58

Nevyhazuj, pouzij na vyrobu originalniho tricka „savovanim“, v tom se to ztrati. A vypada to pekne, zvladne to i takovy patlal jako ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.10 15:11

holky díky moc za odpovědi. bohužel jste mě ale nepotěšily :cry: tričko je nové, bylo hodně drahé a dostala jsem ho jako dárek, tak mě to moc mrzí, co se s ním stalo. netušila jsem že mám tak agresivní pot a že po prvním nošení se takhle zničí. u starších triček mám vyšisivané koláče v podpaží, ale je fakt, že ty trička jsem nosila několik let. tohle bylo úplně nový, tak jsem nečekala, že se s tím stane, to co se stalo :( no, alespoň mám zkušenost do budoucna…ještě mě napadlo koupit hnědou barvu na textil a zkusit ho obarvit, třeba se ty skvrny zakryjí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová