Nejde mi otěhotnět, prosím radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
13.3.18 20:32
@KARČA1711 píše:
Potrat jsem měla samovolny takže mi bylo řečeno u mě hynekolozky ze jak přestanu krvacet mohu se snažit. A tak jsem udělala. ;)

To jsou pořád dva cykly. To už teda je moc? Možná by nejvíc pomohlo, kdyby ses uklidnila ;) nic tě netlačí, tak nehroť. U zdravých lidí je běžná doba snažení rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.18 20:33
@KARČA1711 píše:
Netlacim na pilu, jen si přeji mít dítě na tom není nic špatného ;)

Zatímco ty, které nehysterčí po dvou měsících dítě asi nechtějí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.18 20:34
@Kikulele píše:
Taky jsem byla zoufala snazily jsme se 6let. Jednou jsem potratila.Nam pomohli az v caru, ale to urcite nebude tvuj pripad.Dej tomu cas do koce roku, ono se zadari. Drzim palecky :kytka:

Ty kráso, taková doba :hug: hlavně, že to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.18 20:35
@radkka píše:
Zatímco ty, které nehysterčí po dvou měsících dítě asi nechtějí :roll:
každý to berem jinak ;) takže pokud se ti tenhle příspěvek nelíbí nekomentuj :).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.3.18 20:38
@KARČA1711 píše:
každý to berem jinak ;) takže pokud se ti tenhle příspěvek nelíbí nekomentuj :).

Jsi na veřejné diskuzi, proč tedy zakladas tema, když nechceš slyšet názory? snažíme se ti tu říct, ze nemáš důvod takhle vyvadet, spíše si tím snizujes šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.3.18 20:40
@KARČA1711 píše:
každý to berem jinak ;) takže pokud se ti tenhle příspěvek nelíbí nekomentuj :).

Nezlob se, ale tohle je prehnane uz…temer vsechny tu miminko chceme, ale jak pisou holky…timhle to fakt neprivolas a nervama to naopak pokazis ;) a je to diskuze verejna, holt ti tu budeme psat i to, co slyset nechces, ac to pravda je :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.3.18 20:41

@radkka Dekuji. Zatim jsem lehce za pulkou, a verim, ze to dotahneme do konce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.3.18 20:41
@KARČA1711 píše:

Třeba ještě není ten správný čas na dítě. Jsi hodně mladá, nezkušená. Buduj pro miminko zázemí, vztah, svou budoucnost. Však se dočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.3.18 20:52
@KARČA1711 píše:

Ty kráso a máte to holky. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
13.3.18 21:04

Zakladatelko, úplně přesně nevím, jakou chceš radu :think: Vše má svůj čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.18 21:11
@Kikulele píše:
@radkka Dekuji. Zatim jsem lehce za pulkou, a verim, ze to dotahneme do konce. :srdce:

Tak hodně zdraví! Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.18 21:12
@KARČA1711 píše:

No, holky ti tu na tohle už napsaly dost. Jsi ještě mladá žába ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.18 21:31

V každém případě bych nasadila hodně kvalitní vitamíny a ne jen tobě, ale i partnerovi…pak horský jalovec, který prokrvuje sliznice a pomáhá při nidaci. Když tak napiš sz, rozebereme to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
13.3.18 21:40

Dámy, vám nedošlo, že v jistých komunitách je 19ka už na první dítě skoro stará! Jak má člověk žít, bez dávek. Ten koloběh se musí udržovat, doba je neúprosná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
404
13.3.18 23:18

Hoď se do klidu je ti 19 snažíte se bez mala půl roku věř že jsou na tom některé ženy daleko hůř. Taky moc chceme s partnerem miminko snažíme se už skoro 2 roky a pokud se nezadari do prázdnin tak nikdy miminko mít nebudeme. Je toho u mě víc tím chci říct že i kdyby se zdařilo í do konce tohoto roku pořád jsi na tom dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí