Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KARČA1711 píše:
Potrat jsem měla samovolny takže mi bylo řečeno u mě hynekolozky ze jak přestanu krvacet mohu se snažit. A tak jsem udělala.
To jsou pořád dva cykly. To už teda je moc? Možná by nejvíc pomohlo, kdyby ses uklidnila
nic tě netlačí, tak nehroť. U zdravých lidí je běžná doba snažení rok.
@KARČA1711 píše:
Netlacim na pilu, jen si přeji mít dítě na tom není nic špatného
Zatímco ty, které nehysterčí po dvou měsících dítě asi nechtějí ![]()
@Kikulele píše:
Taky jsem byla zoufala snazily jsme se 6let. Jednou jsem potratila.Nam pomohli az v caru, ale to urcite nebude tvuj pripad.Dej tomu cas do koce roku, ono se zadari. Drzim palecky
Ty kráso, taková doba
hlavně, že to vyšlo!
@radkka píše:každý to berem jinak
Zatímco ty, které nehysterčí po dvou měsících dítě asi nechtějí
@KARČA1711 píše:
každý to berem jinaktakže pokud se ti tenhle příspěvek nelíbí nekomentuj
.
Jsi na veřejné diskuzi, proč tedy zakladas tema, když nechceš slyšet názory? snažíme se ti tu říct, ze nemáš důvod takhle vyvadet, spíše si tím snizujes šance.
@KARČA1711 píše:
.
Nezlob se, ale tohle je prehnane uz…temer vsechny tu miminko chceme, ale jak pisou holky…timhle to fakt neprivolas a nervama to naopak pokazis
a je to diskuze verejna, holt ti tu budeme psat i to, co slyset nechces, ac to pravda je
![]()
@radkka Dekuji. Zatim jsem lehce za pulkou, a verim, ze to dotahneme do konce. ![]()
@KARČA1711 píše:
.
Třeba ještě není ten správný čas na dítě. Jsi hodně mladá, nezkušená. Buduj pro miminko zázemí, vztah, svou budoucnost. Však se dočkáš.
@KARČA1711 píše:
.
Ty kráso a máte to holky.
![]()
Zakladatelko, úplně přesně nevím, jakou chceš radu
Vše má svůj čas ![]()
@Kikulele píše:
@radkka Dekuji. Zatim jsem lehce za pulkou, a verim, ze to dotahneme do konce.
Tak hodně zdraví! Držím palce ![]()
@KARČA1711 píše:
.
No, holky ti tu na tohle už napsaly dost. Jsi ještě mladá žába ![]()
V každém případě bych nasadila hodně kvalitní vitamíny a ne jen tobě, ale i partnerovi…pak horský jalovec, který prokrvuje sliznice a pomáhá při nidaci. Když tak napiš sz, rozebereme to
Dámy, vám nedošlo, že v jistých komunitách je 19ka už na první dítě skoro stará! Jak má člověk žít, bez dávek. Ten koloběh se musí udržovat, doba je neúprosná ![]()
Hoď se do klidu je ti 19 snažíte se bez mala půl roku věř že jsou na tom některé ženy daleko hůř. Taky moc chceme s partnerem miminko snažíme se už skoro 2 roky a pokud se nezadari do prázdnin tak nikdy miminko mít nebudeme. Je toho u mě víc tím chci říct že i kdyby se zdařilo í do konce tohoto roku pořád jsi na tom dobře