Nejde mi vůbec kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
15.1.18 09:46

Tak lekarna na dědině nezklamala, neměli ani kloboučky, ani Um a ani odsávačku. Jen tu glukózu. Vlezla jsem do sprchy, prso odstrikala a promasirovala potom trochu potřela glukozou a zkoušela malou dat v rúznych polohach. Přisala se tak na půl minuty. Volala jsem Decke dr. V 10 má dojet -tak to s ni proberu - mam o malou vázne strach jak je narozena dřív a má žloutenku, za víkend doma jen hubne. Holky a když budu z jednoho zatím kojit a druhy pdstrikavat nebo vymáčkavat mleko - myslíte že velikost prsou bude stejna? Kojit moc chci, ale nerada bych mela nakej razantní rozdíl mezi prsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
15.1.18 11:36

@Tereza100p velikost prsou teď vůbec neřeš. Začátky jsou těžké. Mléko mas, neboj to se srovna a prsou budou ok. Já kojim celkem už 2, 5 roku. A dítě občas preferuje to či druhé prso a mám je úplně stejne. Než dětskou dr pozvi raději tu laktacni poradkyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.1.18 13:44

@Tereza100p
Tak co jak jsi dopadla? Opravdu si nemáš kde pořídit tu odsávačku, případně půjčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.18 13:52

Tak včera jsem zjistila ze ta moje mala, ze me má srandu asi už od mala :lol: přijela se na ni podivat ta Dětska dr., ja ji zde pul hodiny vyprávěla jak nechce z jednoho pit a ze z druhyho tomu taky moc nedá. Poprosila jsem ji o kontakt na nakou laktační poradkyni a dr. Se toho chytla ze ji to kojeni mam ukázat. No co vam budu povídat, mala se najednou přisala jak otesanek :D :D od te doby krásné papa. No přišla jsem si před ni jak…ale hlavne ze papa :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová