Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak lekarna na dědině nezklamala, neměli ani kloboučky, ani Um a ani odsávačku. Jen tu glukózu. Vlezla jsem do sprchy, prso odstrikala a promasirovala potom trochu potřela glukozou a zkoušela malou dat v rúznych polohach. Přisala se tak na půl minuty. Volala jsem Decke dr. V 10 má dojet -tak to s ni proberu - mam o malou vázne strach jak je narozena dřív a má žloutenku, za víkend doma jen hubne. Holky a když budu z jednoho zatím kojit a druhy pdstrikavat nebo vymáčkavat mleko - myslíte že velikost prsou bude stejna? Kojit moc chci, ale nerada bych mela nakej razantní rozdíl mezi prsy.
@Tereza100p velikost prsou teď vůbec neřeš. Začátky jsou těžké. Mléko mas, neboj to se srovna a prsou budou ok. Já kojim celkem už 2, 5 roku. A dítě občas preferuje to či druhé prso a mám je úplně stejne. Než dětskou dr pozvi raději tu laktacni poradkyni
@Tereza100p
Tak co jak jsi dopadla? Opravdu si nemáš kde pořídit tu odsávačku, případně půjčit?
Tak včera jsem zjistila ze ta moje mala, ze me má srandu asi už od mala
přijela se na ni podivat ta Dětska dr., ja ji zde pul hodiny vyprávěla jak nechce z jednoho pit a ze z druhyho tomu taky moc nedá. Poprosila jsem ji o kontakt na nakou laktační poradkyni a dr. Se toho chytla ze ji to kojeni mam ukázat. No co vam budu povídat, mala se najednou přisala jak otesanek
od te doby krásné papa. No přišla jsem si před ni jak…ale hlavne ze papa
![]()