Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sunnyho.motylek píše:
oboje
Tak pás cudnosti asi někde v tá diskusi bude a na andráka se podívej na googlu, zadej si tam andropenis, určitě ti něco vypadne.
![]()
@Heineken píše:
Tak pás cudnosti asi někde v tá diskusi bude a na andráka se podívej na googlu, zadej si tam andropenis, určitě ti něco vypadne.![]()
![]()
jo je tam někde odkaz jen to chce pořádně pročíst ![]()
@Heineken píše:
Tak pás cudnosti asi někde v tá diskusi bude a na andráka se podívej na googlu, zadej si tam andropenis, určitě ti něco vypadne.![]()
![]()
@Heineken píše:
No ty výkony potom nevím, musím se zeptat protějšku, jestli jsou dobrý.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, to se určitě protějšku zeptej.
![]()
@1simona1 píše:
Tak jako takový sado maso řekla bych, jediné to žužlání mu chybělo
No, těko říct, co mu opravdu chybělo. ![]()
Ono záleží jaká jsi tam dole. Já jsem měla bývalého velice obdařeného a docela mě to s ním bolelo. Taková poloha zezadu nepřicházela v úvahu. Nynější přítel má…tak akorát a je to mnohem lepší.
![]()
Já jsem třeba vyrůstala se svým bratrem, který byl už odmalička velice dobře vybavený a od puberty už to byla docela síla
Bohužel se to začalo přenášet i do mého života…partneři mi připadali nevyvinutí, malí, protože když sdílíte společný pokoj s někým kdo má 16 cm v klidu a 22 při vzrušení dost vás to ovlivní. Byla jsem zvědavá a často jsem ho šmírovala
Představte si, že ležíte v posteli a večer nebo ráno a najednou se před vámi začne převlékat někdo s 16 cm? Sice jsem sestra, ale nešlo to se nedívat…byla jsem tak vlezlá, že jsem na něm dokonce vysondovala přesné rozměry
Ale byla jsem mladá a nadržená
Teď mám doma něco podobného aj sem naprosto spokojená
![]()
Pro Prcek88:
Ostatní ženy na tomto fóru oslovuješ jako dámy, považuješ sebe samotnou tedy za dámu také?
Jedná se o rok starý příspěvek, nicméně i tak musím reagovat.
Sám mám malý penis, 13,5 cm. Komentáře podobné tomu, na který reaguju, jsou pro mě bolestivé, jen když je čtu, natož si pak představit, kdybych byl v roli dotyčného muže. Opravdu ti připadá adekvátní reakce na něco, co daný člověk nemůže ovlivnit, smích? Abych byl upřímný, mně to připadá jako ubohost. Pokud se nejedná o nadsázku či vtip, myslím, že o co míň měn dotyčný centimetrů oproti tobě příjemné velikosti, o to máš ty menší hodnotu jako lidská bytost. Pokud se jedná jen o příspěvek „abych byla zajímavá“ a „srandu“, považuju to jenom za trapné.
Kdybych viděl dívku s pro mě nepřitažlivými ňadry či pohlavím, určitě bych se jí nesmál, myslím, že by mi jí bylo spíš líto. S ňadry alespoň něco dělat jde, od úpravy vlastním tukem po implantáty, s penisem, pokud budeme mluvit o vědecky ověřených záležitostech, nejspíš ne.
Osobně mě reakce příslušných diskutujících žen překvapují, nečekal jsem, že budou ve většině případů na podobné úrovni, jako u hospodských ožralů. Zdá se, že tentokrát jsem se s původními očekáváními mýlil.
Nechápejte mě špatně, nikomu neříkám, jaké má mít rád penisy nebo ňadra. Taky bych nebyl s dívkou, která se mi nelíbí fyzicky. Ale dal bych jí to vědět nějakým citlivým způsobem, nebo bych se o něj alespoň pokusil. Cítil bych se pak asi víc jako člověk, ne jako hovado.
Další věc je, prosím vás, pokud takovéhoto muže potkáte, zkuste se místo automatické reakce některých z vás- smíchu, která je ponižující, zkusit vcítit do dané osoby, a pokud ne hned, ale třeba po nějakém čase uznáte, že je malý penis překážkou vašeho vztahu, s dotyčným vztah ukončete. Kdybyste u toho cítily lítost, protože ten muž by ji cítil asi taky, kdyby kvůli penisu přišel o lásku, nebylo by to na škodu. Hledání jiného partnera během vztahu s jiným člověkem je z mého hlediska stejně tak ubohé, jako nejapné komentáře. To, že to spousta lidí dělá něco špatně, neznamená, že to není špatně.
To je asi vše.
Přeji více inteligentně reagujícího a chápajícího okolí, třeba to taky někdy budete potřebovat.
Ahoj, já měl půst i měsíc a pokud se mi stala poluce přítelkyně půst prodloužila…
@Martin1234 píše:
Pro Prcek88:
Ostatní ženy na tomto fóru oslovuješ jako dámy, považuješ sebe samotnou tedy za dámu také?
Jedná se o rok starý příspěvek, nicméně i tak musím reagovat.
Sám mám malý penis, 13,5 cm. Komentáře podobné tomu, na který reaguju, jsou pro mě bolestivé, jen když je čtu, natož si pak představit, kdybych byl v roli dotyčného muže. Opravdu ti připadá adekvátní reakce na něco, co daný člověk nemůže ovlivnit, smích? Abych byl upřímný, mně to připadá jako ubohost. Pokud se nejedná o nadsázku či vtip, myslím, že o co míň měn dotyčný centimetrů oproti tobě příjemné velikosti, o to máš ty menší hodnotu jako lidská bytost. Pokud se jedná jen o příspěvek „abych byla zajímavá“ a „srandu“, považuju to jenom za trapné.
Kdybych viděl dívku s pro mě nepřitažlivými ňadry či pohlavím, určitě bych se jí nesmál, myslím, že by mi jí bylo spíš líto. S ňadry alespoň něco dělat jde, od úpravy vlastním tukem po implantáty, s penisem, pokud budeme mluvit o vědecky ověřených záležitostech, nejspíš ne.
Osobně mě reakce příslušných diskutujících žen překvapují, nečekal jsem, že budou ve většině případů na podobné úrovni, jako u hospodských ožralů. Zdá se, že tentokrát jsem se s původními očekáváními mýlil.
Nechápejte mě špatně, nikomu neříkám, jaké má mít rád penisy nebo ňadra. Taky bych nebyl s dívkou, která se mi nelíbí fyzicky. Ale dal bych jí to vědět nějakým citlivým způsobem, nebo bych se o něj alespoň pokusil. Cítil bych se pak asi víc jako člověk, ne jako hovado.
Další věc je, prosím vás, pokud takovéhoto muže potkáte, zkuste se místo automatické reakce některých z vás- smíchu, která je ponižující, zkusit vcítit do dané osoby, a pokud ne hned, ale třeba po nějakém čase uznáte, že je malý penis překážkou vašeho vztahu, s dotyčným vztah ukončete. Kdybyste u toho cítily lítost, protože ten muž by ji cítil asi taky, kdyby kvůli penisu přišel o lásku, nebylo by to na škodu. Hledání jiného partnera během vztahu s jiným člověkem je z mého hlediska stejně tak ubohé, jako nejapné komentáře. To, že to spousta lidí dělá něco špatně, neznamená, že to není špatně.
To je asi vše.
Přeji více inteligentně reagujícího a chápajícího okolí, třeba to taky někdy budete potřebovat.
Jen poznámečka:
S.re mě, že informace o možné plastické operaci jsou, dnes už si troufnu říct, úmyslně zamlčované. Existuje plastická operace podle Petroviče a Džordževiče (petrovic, Djordjevic na netu). ![]()
Odkazy, které jsem dříve snadno našel jsou promazané. ![]()
Teď si gratuluji, že jsem si stránky stáhnul
Základní myšlenkou je vložení implantátu mezi konec corpora cavernoza (hlavní topořivá tělesa, ktrá mají na triku tuhost) a corpus spongiosum (měkčí topořivé těleso obklopující močovou trubici a tvořící žalud).
Tedy vlastně mezi topořivá tělesa a žalud. Jako inplantát se používá hrudní chrupavka, nebo nověji bioinženýrsky vytvořená chrupavka. Ta bioinženýrská má základ v chrupavce ucha a z ní dopěstovaný tvar na podkladu z upravených tukových buněk, které se pak podobají kmenovým. Výhodou obou inplantátů je, že jsou stále žijící a vlastní součástí organismu - nehrozí odmítnutí kvůli imunitní odpovědi.(Srovnějte na internetu s „artificial ear“ ).
Operace má i svá negativa. První pro našince je, že stojí - tedy podle mého odhadu ze zdrojů z internetu - asi čtvrt milionu. ![]()
Další, tentokrát praktické problémy jsou: Je třeba disasemlace penisu - tedy rozložení „na prvosoučástky“. A jedna z nich, tedy konkretně svazek nervové a cévní pleteně na vrchní straně limituje maximální prodloužení. Prostě je možné tuhle pleteň lze natáhnout jen do určité délky, nelze jí nastavit. A natažení je individuální, předem těžko odhadnutelné. Současně se oddělí a natáhne v dostatečné délce i celé corpus spongiosum tak, aby při erekci nedocházelo jeho tahem k ohnutí směrem dolů. K separaci, jak svazku, tak i ostatních částí, je potřebné zkušeného operatéra, který už to dělal. Výsledné prodloužení se pohybuje mezi dvěma a pěti centimetry.
Princip jednoduchý, provedení náročné. Nevím, jestli to v Česku vůbec někdo dělá.
Rozhodně ale sdílejte. ![]()
Před dvaceti lety byly prsní implantáty naprostou raritou… a dnes? Ovšem bez společenské potřeby to nepůjde
![]()
Vašich 11 cm. ![]()
Dobrý den chtěl jsem se zeptat kdyz mam 15 let a mám 22 cm jestli je to moc nebo je to vpohode a taky by me zajimalo jake to bude pro moje vrstevnice? Předem děkuji za odpověd