Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maximálně ho ucejtíš až u žaludku, néé myslím, že se nic stát asi nemůže
Jo a pak čekáme, že nám poreferuješ.
A užij si to ![]()
Bát se nemusíš, v nejhorším případě jestli je tk moc dlouhej tak hold půjde z jedný stany tam a z druhé ven ![]()
Záleží jak velký myslíš že je „velký“
pokud má nějakýho velehroznýho obra na který by potřeboval zbrojní pas tak ten by do mě tedy nesměl
Já si nemůžu pomoct, ale velký penis je prostě na škodu než k užitku. Ale to je jen o názoru a o tom jak i ženská je tam dole prostorově vybavená.
Kdyby jsi to nezvládla tak mu dej moje číslo
(dělám si srandu, jak si to přečte můj manžel, tak mě zabije
)
A je aspon jako valecek na testo? ![]()
Příspěvek upraven 21.01.13 v 18:43
No ono to docela vadit může, při nějakých polohách… Zezadu třeba, že tě bude „šťouchat“ až do čípku a to je fest nepříjemné teda.
Takže delší předehra a nějaké takhle hlubší polohy až potom… Ale třeba ti to vadit nebude.
Pokud tě přímo neznásilní, tak zranění snad nehrozí, přece se domluvíte a řeknete si, co a jak ![]()
@xantipi píše:
Kdyby jsi to nezvládla tak mu dej moje číslo![]()
![]()
(dělám si srandu, jak si to přečte můj manžel, tak mě zabije
)
@cherubínek Néééé dělám si srandu, jednou jsem měla v mládí extrém a jak se dotyčný svlékl, tak jsem se oblíkla a zdrhla. Do dnes z toho má srandu, že se mu to ještě nestalo ![]()
@xantipi píše:
@cherubínek Néééé dělám si srandu, jednou jsem měla v mládí extrém a jak se dotyčný svlékl, tak jsem se oblíkla a zdrhla. Do dnes z toho má srandu, že se mu to ještě nestalo
Ahoj holky,
a nemusím se bát nějakého zranění…

mám nového přítele se kterým jsem zatím ještě nespala, ale nějaké mazlení už proběhlo a docela mě překvapilo jak velký má penis, mám docela obavy aby mi třeba nějak neublížil, co jsem měla partnery předtím tak měli teda menší..a proto se ptám jak „moc“ velkého ho mají vaši muži?