Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucineeccka píše:
Nevím, tak já si myslím, že je lepší větší než menší. Můj bývalý měl tak 22,23 cm.Pak jsme se rozešli a já jsem spala s někým méně vyvinutým a nic moc.
jestli to nebylo tím, že jsi Tě vytahal…frnda se časem zase zmenší, ale trvá to
Můj má průměr 17- 18 a já jsem blažená, je akorát pro mne
@anoli30 píše:
No minule jsem viděla jednoho na fotce a byl hrozně zahnutej a ten se mi teda vyloženě nelíbil.
Jooooo ty jsi myslela penis? Já myslela celýho chlapa.
I když jaký rozdíl? ![]()
Mám obavu aby nám tady to tady nezamkli. Ostaně jako každou záživnou diskuzi
![]()
@ka-tka píše:
jestli to nebylo tím, že jsi Tě vytahal…frnda se časem zase zmenší, ale trvá toMůj má průměr 17- 18 a já jsem blažená, je akorát pro mne
Já potom spala s klukem, který ho měl tak 10cm.
Tak byl rozdíl.
![]()
@Gina108 píše:
A uměl aspoň hrát divadlo, malej kašpárek?
Noo, to já měla štěstí tak od těch 15 do 20 cm, a vím to přesně, já jsem matematička, já si to umím změřit![]()
![]()
ja to merim metrem, normalne jako pri predehre, hrat neumel nic, delat oral odmital, stal za kulovy
@lucineeccka píše:
Mám obavu aby nám tady to tady nezamkli. Ostaně jako každou záživnou diskuzi![]()
Já bych se nebála je tu jedna ještě perverznější dikuze a už pěkně rozjetá a nezamkly ji ještě
@lucineeccka píše:
Já potom spala s klukem, který ho měl tak 10cm.Tak byl rozdíl.
![]()
no tak to je extrém…ale kamarádce trvalo skoro pul roku, než začala cítit menší penis, pak už v pohodě
@lucineeccka píše:
Mám obavu aby nám tady to tady nezamkli. Ostaně jako každou záživnou diskuzi![]()
Spíš čekám, kdy se tady objeví nějaký zakomplexovaný chlap jako Onder třeba
@Janichka píše:
Ja kdysi chodila s klukem ktery ho mel 26cm
jak čtu ten tvůj příspěvek, docela mě irituje ta tvá profilovka ![]()
@lucineeccka píše:
Tak já jsem taky měla podobný zážitek. Akorát dotyčný tam naopak nic neměl. Nevím teda, jak to chtěl dělat. Též jsem se oblíkla a utekla.![]()
@sunnyho.motylek píše:
https://www.youtube.com/watch?… tak tomu říkám péro
Njn, ale takovej slizoun ho vlastní, tomu říkám Murphyho zákon
![]()