Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doma mam 17cm a dost silneho-objemove a je to super, je tedy nejvetsi, ostatni penisy byly podmerecne
@Kamča.dalmatinka píše:
Jak říká muj brácha jediná pružná věc je frnda a je trampolínatakže bát se nemusíš
a co sem zkusila, tak hodně hodně velkej a v poho
chytrej bracha ![]()
@IvkaH píše:
ještě by jsme ti záviděly a pak budeme škemrat ať nám ho půjčíš
@Anonymní píše:
Doma mam 17cm a dost silneho-objemove a je to super, je tedy nejvetsi, ostatni penisy byly podmerecne
místo největší jsem četla JE TEDY NOVĚJŠÍ
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Jak říká muj brácha jediná pružná věc je frnda a je trampolínatakže bát se nemusíš
a co sem zkusila, tak hodně hodně velkej a v poho
JOjo jak se říká, ještě se nenašel, aby se nevešel ![]()
@xantipi píše:
Kdyby jsi to nezvládla tak mu dej moje číslo![]()
![]()
(dělám si srandu, jak si to přečte můj manžel, tak mě zabije
)
jinak ja toho zazila hodne, ale kdyz jsem byla hooodne mlada, tak ho na me jendou vybalil jeden Ital a teda ten byl tak dlouhy a siroky, ze jsem utekla ![]()
V celorepublikovém výzkumu sexuálního chování a spokojenosti vyšlo najevo, že až 25 procent českých mužů má penis dlouhý 16 – 20 cm. Čtyři procenta dokonce měří více než 21 cm Výzkum byl realizovaný společností STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 %
![]()
@Mobidick píše:
V celorepublikovém výzkumu sexuálního chování a spokojenosti vyšlo najevo, že až 25 procent českých mužů má penis dlouhý 16 – 20 cm. Čtyři procenta dokonce měří více než 21 cm Výzkum byl realizovaný společností STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 %![]()
![]()
To by mne zajímalo, jak se takové průzkumy dělají ![]()
@abcd1234 píše:
Já mám doma pouze 17 cm, ale naprosto mi to vyhovuje![]()
To je ideální míra
s tím se dá robit (skoro) všechno
![]()
Já teda nevím, ale mě spíš než na délce záleží na tom, aby se mi líbil i na pohled. ![]()
@xantipi píše:![]()
![]()
Chudák to jsi mu teda namasírovala ego
@Mobidick píše:
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 %![]()
![]()
Ne, ne:) Ja 25 jenom videla.
Vzala jsem si jednoho z tech 25%:) Myslim ze 18-19cm, vecer postavim, premerim a nahlasim:)
@anoli30 píše:
Já teda nevím, ale mě spíš než na délce záleží na tom, aby se mi líbil i na pohled.
Jooo já koukám na zadky, na krásné ruce a nesmí mít plochý nohy
![]()
@anoli30
muzu vam rict ze o velikost vubec nejde ze svoji zkusenosti vim.ze to tak vubec neni