Nejdelší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.13 19:09

@anoli30 :mrgreen: muzu vam rict ze o velikost vubec nejde ze svoji zkusenosti vim.ze to tak vubec neni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11514
21.1.13 19:09

@Loki01 No jasný…MMT pane, jen si něco zkontroluji :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 19:10

Doma mam 17cm a dost silneho-objemove a je to super, je tedy nejvetsi, ostatni penisy byly podmerecne

• Citovat
  • Upravit
13503
@Kamča.dalmatinka píše:
Jak říká muj brácha jediná pružná věc je frnda a je trampolína :lol: takže bát se nemusíš ;) a co sem zkusila, tak hodně hodně velkej a v poho :lol:

chytrej bracha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@IvkaH píše:
ještě by jsme ti záviděly a pak budeme škemrat ať nám ho půjčíš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.1.13 19:11
@Anonymní píše:
Doma mam 17cm a dost silneho-objemove a je to super, je tedy nejvetsi, ostatni penisy byly podmerecne

místo největší jsem četla JE TEDY NOVĚJŠÍ 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
@Kamča.dalmatinka píše:
Jak říká muj brácha jediná pružná věc je frnda a je trampolína :lol: takže bát se nemusíš ;) a co sem zkusila, tak hodně hodně velkej a v poho :lol:

JOjo jak se říká, ještě se nenašel, aby se nevešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
@xantipi píše:
Kdyby jsi to nezvládla tak mu dej moje číslo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (dělám si srandu, jak si to přečte můj manžel, tak mě zabije :lol: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jinak ja toho zazila hodne, ale kdyz jsem byla hooodne mlada, tak ho na me jendou vybalil jeden Ital a teda ten byl tak dlouhy a siroky, ze jsem utekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
21.1.13 19:12

V celorepublikovém výzkumu sexuálního chování a spokojenosti vyšlo najevo, že až 25 procent českých mužů má penis dlouhý 16 – 20 cm. Čtyři procenta dokonce měří více než 21 cm Výzkum byl realizovaný společností STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.  
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
21.1.13 19:13
@Mobidick píše:  
V celorepublikovém výzkumu sexuálního chování a spokojenosti vyšlo najevo, že až 25 procent českých mužů má penis dlouhý 16 – 20 cm. Čtyři procenta dokonce měří více než 21 cm Výzkum byl realizovaný společností STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.  
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by mne zajímalo, jak se takové průzkumy dělají  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@abcd1234 píše:
Já mám doma pouze 17 cm, ale naprosto mi to vyhovuje :oops: :srdce:

To je ideální míra :palec: s tím se dá robit (skoro) všechno ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864

Já teda nevím, ale mě spíš než na délce záleží na tom, aby se mi líbil i na pohled. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.1.13 19:14
@xantipi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chudák to jsi mu teda namasírovala ego :mrgreen:
:oops: :mrgreen: A to byl tááááák krásnej. I teď po několika letech, když ho vidím, tak si na to vždycky vzpomenu. A chce se mi smát. :oops: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
8814
21.1.13 19:15
@Mobidick píše:  
Tak to se nam tu sesly jen manzelky tech 4 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, ne:) Ja 25 jenom videla.
Vzala jsem si jednoho z tech 25%:) Myslim ze 18-19cm, vecer postavim, premerim a nahlasim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
21.1.13 19:15
@anoli30 píše:
Já teda nevím, ale mě spíš než na délce záleží na tom, aby se mi líbil i na pohled. :D

Jooo já koukám na zadky, na krásné ruce a nesmí mít plochý nohy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová