Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulinka5 píše:
Tak už je mi to jasné, tak to chápu.![]()
![]()
Myslím, že se to nelíbí nikomu, zvlášt se mi to hnusí třeba u stryptéru, uplně se tím zkazí ten efekt, je fakt, že sem snad ještě neviděla stryptéra co by se mi líbil samí slizouni, ne že bych chodila na stryptíz, ale tak nějak na akcích se sem tam objevily
@sunnyho.motylek píše:
Myslím, že se to nelíbí nikomu, zvlášt se mi to hnusí třeba u stryptéru, uplně se tím zkazí ten efekt, je fakt, že sem snad ještě neviděla stryptéra co by se mi líbil samí slizouni, ne že bych chodila na stryptíz, ale tak nějak na akcích se sem tam objevily
A tak to ne pravda ![]()
posledně jsem se dívala na strip shou a tam nebyl žádný slizoun, jen hezky namakaná těla, žádné tangá jen černé boxerky, a ty zadečky v nich, no ňamka ![]()
@Šmoulinka5 teda kdykoliv se mi objeví upozornění na příspěvek, pokaždý je tam šmoulinka
a kdykoliv sem mrknu tak mě fascinuje kam až jste se dostali z toho, že se slečna bojí, aby jí chlap nepropíchl skrz.. ![]()
@1simona1 píše:
A tak to ne pravda
posledně jsem se dívala na strip shou a tam nebyl žádný slizoun, jen hezky namakaná těla, žádné tangá jen černé boxerky, a ty zadečky v nich, no ňamka
Jo tak to je sexy tohle jo ![]()
@1simona1 píše:
Můj ex si kdysi oblékl moje tanga a všechno mu ze strany vypadlo![]()
![]()
![]()
![]()
hrůza děs, hoši, jen hezky noste uplé štrencle
Tak dámský tanga, to musel být teda mazec.
![]()
@sunnyho.motylek píše:
Se striptérama zkušenost nemám, já jsem slušná holka.
![]()
@Šmoulinka5 píše:
Tak dámský tanga, to musel být teda mazec.![]()
![]()
To teda, byl, srdíčko v zadu ruplo, kuličky měl pomačkaný, ptáček vysel bůh ví kde
ale sranda byla ![]()
@nejvíczoufalá píše:
@Šmoulinka5 teda kdykoliv se mi objeví upozornění na příspěvek, pokaždý je tam šmoulinkaa kdykoliv sem mrknu tak mě fascinuje kam až jste se dostali z toho, že se slečna bojí, aby jí chlap nepropíchl skrz..
Tak nevím jestli je to dobře, když se Ti pokaždé objeví, že jsme sem opět napsala něco já, ale dostli jsme se úplně jinam, to je pravda.
![]()
@1simona1 píše:
To teda, byl, srdíčko v zadu ruplo, kuličky měl pomačkaný, ptáček vysel bůh ví kde![]()
![]()
ale sranda byla
Tak to muselo být teda hodně antierotický.
![]()
@jizvíková píše:
Ja mam taky pekny urostly telo, fakt, svalnaty brisko -mnam
Ty si taky nějakej sexy striptér?
![]()
@Šmoulinka5 píše:
Tak to muselo být teda hodně antierotický.![]()
![]()
no udělal to až po sexu takže to byla akorát dobrá prča na záver ![]()
@1simona1 píše:
no udělal to až po sexu takže to byla akorát dobrá prča na záver
Tak hlavně, že se nerozhodl před sexem navodit příjemnou atmosféru tangama.
![]()