Nejdou posílat e-maily

14777
2.12.11 10:46

NEJDOU POSÍLAT MAILY

Mám dotaz nejdou mi posílat maily,přihlásit mě jde,ale odesílat nejdou,ani když si přepošlu z druhého tak mi hlásí mail odeslaný,ale nic nedojde.Čím to může být? Internet platíme pravidelně,ale teď jsem se párkrát zpozdila ale zaplatila. Tím by to být nemělo.poradíte čím to je? díky za různé odpovědi.
Jo jen dodám, že se mi to ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.12.11 11:10

plná schránka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.12.11 11:15

je to v nejakym programu (outlook) nebo normalne na strance? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
2.12.11 11:52

taky bych rekla, ze to muze byt plnou schrankou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.12.11 12:50

mám neomezenou na seznamu a nepoužívám outlok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.12.11 12:52

Odeslání zprávy se nezdařilo. Zkuste, prosím, zprávu odeslat znovu. Pokud zpráva obsahovala přílohy, je třeba je znovu priložit. Za způsobené potíže se Vám omlouváme.
TOHLE MI TO HLÁSÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.12.11 13:05

mozna delaji zase nejakou udrzbu, jinak teda nevim cim by to bylo kdyz ti jiny mail jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.11 14:36
magda82 píše:
Odeslání zprávy se nezdařilo. Zkuste, prosím, zprávu odeslat znovu. Pokud zpráva obsahovala přílohy, je třeba je znovu priložit. Za způsobené potíže se Vám omlouváme.
TOHLE MI TO HLÁSÍ.

nemas nahodou email na seznamu? Me tohle dela seznam posledni cca rok, ted je celkem klid, ale obcas se cele dopoledne nedostane do emailu a nejdou odesilat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.12.11 14:48

mám na seznamu,ale já upozorňuji, že pár měsíců platím internet po splatnosti,ale zaplacené to je,ale později. jinak manžel má i s dcerkou na seznamu a jsou posílat a zkoušela jsem poslat z manželového na můj a mu to hlásí že mail byl odeslán a mě nic nedojde,tak nevím :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.11 15:15
magda82 píše:
mám na seznamu,ale já upozorňuji, že pár měsíců platím internet po splatnosti,ale zaplacené to je,ale později. jinak manžel má i s dcerkou na seznamu a jsou posílat a zkoušela jsem poslat z manželového na můj a mu to hlásí že mail byl odeslán a mě nic nedojde,tak nevím :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

magdo se zaplacenim to rozhodne nema nic spolecneho.
Me seznam delal velke problemy loni prosince-unor, bylo mi vysvetleno primo od nich, ze primo server na kterem mam ja email je totalne pretizen a proto to takhle pomalu funguje a blbne.
kazdopadne jsem si emaily pretahla jinam, protoze nedostat se do emailu a cekat az mi pujde odpovidat me prestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.12.11 16:30

díky asi to bylo tím přetížením,neboť už to jde :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,přeci jen když prodávám nějaké věci po dcerce tak se musím nějak mailem domluvit a tak.díky moc všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.11 18:36
magda82 píše:
díky asi to bylo tím přetížením,neboť už to jde :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,přeci jen když prodávám nějaké věci po dcerce tak se musím nějak mailem domluvit a tak.díky moc všem za odpovědi.

ja si prave z toho duvodu prehodila emaily jinam, protoze taky prodavam a nesmet odpovedet na email byla katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová