Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem sen, že plivu všechny zuby (docela dlouho jsem je plivala do umyvadla, bylo jich hodně), ale když jsem se podívala do zrcadla, tak jsem je měla normálně v puse, akorát křivější. V tom snu jsem věděla, že se mi to zdá, a snažila se probudit, nešlo to… Rozumíte tomu někdo? Co by to mohlo znamenat?
Tak padání zubů znamená podle výkladu snáře smrt. Já si snář nepročítám, ale toto je jediná věc, co z něj znám. Padání nebo plivání zubů se mi zdálo několikrát, ale nikdy nikdo neumřel.
Já také, když mám sen, tak někdy vím, že to je sen. ![]()
Ahojky…když mě se zdá,že plivu zuby tak jsem pak nemocná…težší forma chřipky nebo angíny…
ve výkladu to znamená umrtí v rodině…jenže to už bych byla sirotek
…nevím jestli jsem poradila ![]()
Zub (Zuby) - ztráta ať už nám zuby vypadávají či se drolí, je to velmi častý a poněkud znepokojující sen. Obvykle symbolizuje strach ze stárnutí a oslabení moci, síly nebo sexuální přitažlivosti, strach ze změny a ztráty moci.
Zub (Zuby) - ztratiti neštěstí
Zub (Zuby) - ztratit je upozorňuje na potíže při zařizování důležitých věcí
Zub (Zuby) - zlaté zuby věští bohatství a dostatek
Zub (Zuby) - zlaté Nechlub se svými úspěchy!
Zub (Zuby) - z úst vypadnout viděti smrt
Zub (Zuby) - vytrhnouti Zlí lidé chtějí tě zničit.
Zub (Zuby) - vyžraný viděti nemoc
Zub (Zuby) - vypadnouti - jde-li o velice silný až mrazivý sen, dovíš se o úmrtí nebo jiné velké ztrátě.
Zub (Zuby) - vypadlý smrt, konec
Zub (Zuby) - vypadávající přináší nemoc nebo zevní zábrany
Zub (Zuby) - vylomený zub věští ztrátu zdraví
Zub (Zuby) - vidět zubaře při práci přítel vám pomůže z prekérní situace
Zub (Zuby) - vidět u druhých špatné nebo uvolněné přináší nevýhodnou známost nebo vztah
Zub (Zuby) - vidět pěkné zuby u druhých příslib zámožných přátel nebo známých
Zub (Zuby) - vidět párátko příslib finanční úlevy
Zub (Zuby) - vidět falešné zuby u druhých varování před nějakým podvodníkem
Zub (Zuby) - trpět bolestí zubů nečekané výdaje způsobí vaší pokladně velkou újmu
Zub (Zuby) - trhat zuby znamená těžkou nemoc která ti způsobí mnoho finančních potíží
Zub (Zuby) - sám si vytrhnout znamená falešnou spekulaci
Zub (Zuby) - sám mít falešné zuby dosáhnete zdánlivého zisku
Zub (Zuby) - přerostlé Nedej se špatně ovlivňovat!
Zub (Zuby) - používat párátko budete se muset vypořádat s velmi neutěšenou finanční situací
Zub (Zuby) - pokryté zubním kamenem zvěstují chvilkovou zdravotní indispozici
Zub (Zuby) - plombovati Tvé obchody budou dík tvému společenskému nadání podporovány.
Zub (Zuby) - špičák zlomený přítel onemocní
Zub (Zuby) - pěkné bílé míti stálé zdraví
Zub (Zuby) - špatné zuby naznačují vážná neštěstí, těžkou nemoc nebo naprostý neúspěch všech plánů a záměrů
Zub (Zuby) - špatné Nedostatky zdraví se bohužel poznají teprve tehdy, až je pozdě.
Zub (Zuby) - někomu druhému vytrhnout budete těžit z tísnivé situace druhého
Zub (Zuby) - nechat si zaplombovat ukazuje na finanční potíže, protože vytloukáte klín klínem
Zub (Zuby) - nechat si vytrhnout budete vtaženi do trablů druhého
Zub (Zuby) - nechat si plombovat zuby znamená drobné starosti a trápení kvůli ztrátě cenných předmětů
Zub (Zuby) - mít vybité zuby předznamenává náhlé neštěstí v rodině, stejně tak je předzvěstí smrti nebo vážné nemoci
Zub (Zuby) - mít umělé zuby znamená nepříjemné trápení. které budeš muset zvládnout sám
Zub (Zuby) - mít pěkné příslib mnoha výhod pro nejbližší dobu
Zub (Zuby) - mít špatné nebo uvolněné ukazuje na hmotné ztráty
Zub (Zuby) - krásný a běloskvoucí příbuzenstvo zbohatne
Zub (Zuby) - jinému trhati krádež, nebo nečisté myšleky vůči někomu.
Zub (Zuby) - hořejší stolička značí děti, chlapce, dolejší dcery
Zub (Zuby) - falešné Svědomí ti ukáže pravou cestu
Zub (Zuby) - drkotající zuby věští neúspěchy a nepříjemně zprávu od vzdálených příbuzných
Zub (Zuby) - dostati Dostaneš dobrou odpověď, která tě rozveselí.
Zub (Zuby) - čistit si zuby znamená těžko boj o udržení svého majetku
Zub (Zuby) - být na vyšetření zubů znamená, že máš být rozvážnější při uzavírání nových obchodů
Zub (Zuby) - bolesti zubů jsou předpovědí úspěchu a štěstí v podnikání
Zub (Zuby) - bolavé míti starost
Zub (Zuby) - bílé starej se o své zdraví, bez něj se nebudeš cítit dobře!
Zub (Zuby) - bezvadně čisté zuby symbolizují splnění všech životních plánů a radost v manželském životě
Zub (Zuby) - Zub (Zuby) chápat jako sexuální symbol
ta smrt me taky napadla, akorat si rikam v tom mnozstvi, jake jsem plivala, to je pulka naseho mesta… ![]()
no doufam, ze nas nic takovyho nepotka … bojim bojim… je to fakt neprijemny
Lejla77 píše:
ta smrt me taky napadla, akorat si rikam v tom mnozstvi, jake jsem plivala, to je pulka naseho mesta…no doufam, ze nas nic takovyho nepotka … bojim bojim… je to fakt neprijemny
Neboj neboj!!!To se mi léta průběžně zdává.Padají mi zuby,plivu je.Když se vzbudím,tak jsem šťastná,že mám zuby pořád v hubě.Nikdo po těch snech nezemřel!!!
![]()
Tak toto se mi zdálo taky několikrát, bylo to jak živý, no měla jsem hrůzu z toho, že budu bezzubá
výklad jsem teda nikdy nečetla, takže docela koukám, co to je ![]()
Take se pridavam,mne se zase zuby v puse rozpadaji a droli a ja je plivu rozdrcene.Priznam se,ze po precteni ve snari,ze to znamena smrt,jsem ho vyhodila ![]()
Ale nikdy se nic nestalo.
Napadlo me,ze se mi to zda,kdyz skripu zubama,to je totiz muj velky nocni zlozvyk (manzel rikal
).Tak treba take skripes a podvedome se ti tohle zda,i to je vysvetleni ![]()
tak u mě snář bohužel „mluvil“ pravdu… před deseti lety se mi poprvé zdálo, že se mi zuby drolí a pořád jsem je plivala a plivala, bylo to nekonečný a za dva umřela mamka
holky, jsem určitě vyjimka ![]()
sara1000 píše:
Take se pridavam,mne se zase zuby v puse rozpadaji a droli a ja je plivu rozdrcene.Priznam se,ze po precteni ve snari,ze to znamena smrt,jsem ho vyhodila
Tak to samý mám taky, je to hustý
Dokonce v tom snu i „cítim“ ten hnusný tlak v puse. Takový jsem měla jako dítě a nosila rovnátka na noc. Vždycky po kontrole, když mi je o kousek roztáhli, mě přesně takhle bolela čelist.
Sen jak živý,fuj, i ten zvuk rozdrcených zubů, bléééé. To si po probuzení vždycky hodně oddychnu.
Stejný sen jako Vy jsem měla jednou a to mi za 2 dny na to umřela poslední babička
No a dnes se mi to zdálo znovu, ale tentokrát jsem zuby neplivala a viděla jsem, jak se mi přední zub vylomil a pak jsem ho držela v ruce. V tu chvíli jsem se probudila a docela vyděšená…
Bojím se, co to přinese… Mne se občas sny vyplní…
O těch zubech a smrti je to v celku pravda… ale většinou se říká, když to bolí i v tom snu, jakože ti vypadává zub a bolí tě to, tak někdo umře… Když to nebolí tak to může být ta nemoc, nebo strach z něčeho… Zrovna dnes se mi taky zdálo, že se mi odlomila půlka zubu, ale myslím si že to je u mě stres ze zkoušek na výšce, protože když některou nedám tak letím.
Nejsi v tom sama. Take se mi to zdalo a o pul roku pozdeji se mi zabil bracha. Dnes v noci se mi to zdalo znovu. Po roce uz nechci neco podobneho zazit znovu. Doufam, ze to mam treba spojene s tim jak stale premyslim ze jdu ve stredu k zubaru a hrozne se bojim..
Oživuji toto téma, asi před 14 dny se mi zdál sen, kdy mi vypadlo asi 7 spodních zubů. Dočetla jsem se že by to mohlo znamenat smrt. Můj taťka je nemocný (rakovina),znamená to špatnou předpověď nebo se mi toto zdálo jen že mám o otce strach? Celkem mě to vyděsilo ![]()
@ježourek x.x.x Ahoj, mě se takový sen taky zdál už víckrát, vypadávají mě zuby, plivu je, je to hnusný. Zatím se ale díky bohu nic nestalo.Tak nevím, jak to s tím výkladem snů je ![]()