Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@indri jo taky jsem měla divný pocit, takového zoufalství že to vypadávání nemůžu zastavit.Tak doufám že to bude opravdu jen strach o taťku
Ježourku v žádném případě tě nechci strašit, ale připrav se na všechny varianty výkladu snu.Bude li to jinak, tak jen dobře. Moc držím palečky. U mne bohužel snář vždy mluvil pravdu.
@mamina44 Tak doufám že se nic nestane a je to jen obava o otce. Občas mám divoké sny a zatím se nic nestalo podle snáře, ale náhoda je blbec ![]()
@ježourek x.x.x sice se to ríká, ja sny resim docela často a s temi zuby to nemusi být vždycky pravda, muze to byt normalni bolest zubu, strach ze zubare, to je jako s oblečením v bíle barve…většinou taky znamena smrt a rakev a smrt život, ale nekde zas uvadeji ze rakev neznamena nový život nebo začátek, ale nejake potíže. Ale nejsi sama, kdo se takto stíhuje, ja hledám ve snaři informace celej zivot
@elkos I když máš pravdu že řeším kazy a zubaře už docela dlouho, měla jsem na prd zubaře a přecházela jsem k jinému, tak jestli třeba tím…
.Já zase řeším sny které jsou dost živé nebo mě vyděsí.
Obnovuji diskuzi. Jiz delší dobu se mi zda, ze se mi ulomi, anebo zlomi zub - cetla jsem, ze to nevesti nic dobrého.
Dnes v noci se mi zdalo, ze se mi totalne rozdrtila stolicka a místo klasicke vyplne jsem tam mela pisek. Tuny pisku. Pisek jsem pak zvracela az do probuzeni…ještě ted je mi spatne když si na to pomyslim…
Pomuze někdo?
Ahojte, moc ráda bych znala něčí názor..
Na dnešek se mi zdál ošklivý sen a nevím, co si o tom myslet. Bylo to o tom, že u nás ve městě byli nějaké slavnosti a byli tam i hasiči. Lidé si mohli vyzkoušet jejich práci, Tak můj přítel neváhal a šel. Dostal tu hasičskou uniformu a měl vylézt na žebřík, myslím, že kovový. Když na něj lezl, tak pořád koukal na mě a asi chtěl zamachrovat, tak lezl nahoru jen pomocí rukou. Když byl skoro nahoře, tak se vyhoupl nahoru pusou. Pak slezl a přišel za mnou usměvavý a spokojený. Pak jsme si všimli na zemi asi 2 zubů- myslím, že stoliček. Tak jsme se divili co to je a mě napadlo se mu podívat do pusy. Když ji otevřel, tak ji měl celou krvavou a spodní zuby měl celé polámané. Když jsem mu na ně sáhla, tak se mu začali rozpadat a vypadávat. Vim, že jsem tam v tu chvíli o něj měla strach.:(
Nevíte, co by to mohlo znamenat? Již několikrát se mi zdálo o zubech, ale vždy se to týkalo mě, jakože mi vypadl zub nebo se mi kýval a nebo, že jsem si ho vytrhla. Ale nikdy se mi nezdálo tohle o někom jiném. Myslíte, že by to mohlo být třeba psychikou? Je fakt, že mi se s přítelem vídáme jen o víkendech, protože studuje jinde a je na koleji. Ale teď jsme byli spolu skoro měsíc v kuse a včera zas odjel a uvidím ho tentokrát za 14 dní. Myslíte, že je to třeba tím, že mi chybí a že jsem na něj před spaním myslela? Kéž by to bylo jenom tím. ![]()
Tak to je síla!! Dneska se mi zdálo, že mi vypadly všechny zuby tak jsem se ráno podívala do snáře co to znamená a bylo tam úmrtí v rodině za hodinu mi volala mamka, že umřel děda…
Ten sen značí nějakou ztrátu, nemusí to nutně znamenat smrt, ale na 100% o něco přijdete, může to být ztráta majetku, může se vám rozbít spotřebič, zkrátka ztratíte to na čem lpíte a co je pro vás v nějakém směru důležité.
Tak holky, jak to tady tak čtu tak nevim co si myslet. Na takovy věci nevěřim, nebo spiš nechci věřit a třeba si namlouvám, že to je nahoda. Me se zdalo, ze se mi rozdroli zuby na pisek a plivu ho - do mesice umrela prababicka… pak to dalo pokoj, zacalo se mi to zdat po 2 mesicich - umrel zcela necekane deda… po pulroce znova - umrel mi pes.
Dnes se mi zdalo, ze jsem mela nejakou nehodu a mela jsem vymlacene všechny zuby. Az jsem z nich mela jen takove ty černé „pahejly“… zitra rano jedem na hory, tak se bojim abysme dorazili v pohode
![]()
Co si o tom myslite? Diky
![]()
@Tessinnkaa Ježiši, to je až strašidelný!!! Snažila bych se na to nemyslet, i když je to těžký po tom co se ti stalo.. Jeďte a buďte opatrní, určitě bude vše v pořádku a užijete si to!
@Krajtez Na hory jsme dorazili nastesti v poradku, tak jeste aby byla dobra zpatecni cesta ![]()
Jojo je to strasidelny no, kez by se mi to nestavalo… :-/ : ![]()
Tak děvčata, dneska v noci se mi zdál velmi živý sen o tom, že mi vypadla pravá horní jednička. Ten zub vypadl úplně celý bezbolestně, nedrolil se, nelámal se a v tom snu jsem se ho snažila zpátky přilepit vteřinovým lepidlem
, ale vůbec to nezabralo a lepidlo jako kdyby nedrželo, zub byl prostě nenávratně venku… Jsem zvědavá, nakolik má výklad snů pravdu… ![]()
U mě třikrát a vždy nečekaná smrt. Naposledy jsem v noci volala manželovi do práce, ať ráno jede domů opatrně, že se mi zase zdálo o zubech. Ráno jsem ho našla ubrečeného na terase a úplně mě zamrazilo, když mi jen řekl: „Ty tvoje zuby si vybraly zase svoji daň!“ To se naprosto nečekaně oběsila teta. Bylo mi celý den úplně fyzicky zle a večer jsem se bála usnout.
Chodím sem už nějakou dobu ale tohle mě donutilo k registraci! Již několikrát se mi zdálo, že stojím ve snu u umyvadla koukám do zrcadla. V tom mám otevřená ústa a bolí mě zuby začnu je vyndavat jeden po druhém bolí to jako blázen. Krvacim z pusy vyndavat je obcas jen po kouskach vyndavat si zbytky zubů z pusy a zůstanou jen poslední čtyři moudraky. Je to docela psycho! A co tu píšete mě rozsekalo úplně. Jak je možný že tolika různých lidí má ten samý sen???To jako vážně náhoda???Dle mé vymletosti posuzuji, že je to nějaký hajlz, co nám v hlavě dělá pěknej bordel.Neco o nočních můrách vím. Toto není zas tak strašný po čase začne být ta bolest snesitelná až příjemná v tom snu.Ale je to beznaděj, zklamání, zhnusení, ztráta sebeúcty a sebeduvery. Nevim nedávno jsem ve snu lezl na stůj protože mě do zadku trkal kozel.Jo tenhle svět fakt nechapem je to sila A já si můžu sam za to co se mi ve snech občas děje. Mimochodem ve snu se občas uvědomím sen a jsem tam stejný jako tady v realitě a nepotřebují k tomu tělo taky docela zajímavé. Jakto že ve snu mám orgasmus cítím tělo bolest lásku adrenalin a při tom někdy dokonce i v tom snu vím, že ležím v posteli. Tohle je extrém tak hodně štěstí všem!!!Lucius