Výklad snu - plivu zuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.14 16:48

@indri jo taky jsem měla divný pocit, takového zoufalství že to vypadávání nemůžu zastavit.Tak doufám že to bude opravdu jen strach o taťku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.1.14 16:55

Ježourku v žádném případě tě nechci strašit, ale připrav se na všechny varianty výkladu snu.Bude li to jinak, tak jen dobře. Moc držím palečky. U mne bohužel snář vždy mluvil pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 16:58

@mamina44 Tak doufám že se nic nestane a je to jen obava o otce. Občas mám divoké sny a zatím se nic nestalo podle snáře, ale náhoda je blbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.1.14 17:14

@ježourek x.x.x sice se to ríká, ja sny resim docela často a s temi zuby to nemusi být vždycky pravda, muze to byt normalni bolest zubu, strach ze zubare, to je jako s oblečením v bíle barve…většinou taky znamena smrt a rakev a smrt život, ale nekde zas uvadeji ze rakev neznamena nový život nebo začátek, ale nejake potíže. Ale nejsi sama, kdo se takto stíhuje, ja hledám ve snaři informace celej zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 17:19

@elkos I když máš pravdu že řeším kazy a zubaře už docela dlouho, měla jsem na prd zubaře a přecházela jsem k jinému, tak jestli třeba tím… :nevim:.Já zase řeším sny které jsou dost živé nebo mě vyděsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 07:52

Obnovuji diskuzi. Jiz delší dobu se mi zda, ze se mi ulomi, anebo zlomi zub - cetla jsem, ze to nevesti nic dobrého.
Dnes v noci se mi zdalo, ze se mi totalne rozdrtila stolicka a místo klasicke vyplne jsem tam mela pisek. Tuny pisku. Pisek jsem pak zvracela az do probuzeni…ještě ted je mi spatne když si na to pomyslim…
Pomuze někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 13:14

vylomení zubů

Ahojte, moc ráda bych znala něčí názor..
Na dnešek se mi zdál ošklivý sen a nevím, co si o tom myslet. Bylo to o tom, že u nás ve městě byli nějaké slavnosti a byli tam i hasiči. Lidé si mohli vyzkoušet jejich práci, Tak můj přítel neváhal a šel. Dostal tu hasičskou uniformu a měl vylézt na žebřík, myslím, že kovový. Když na něj lezl, tak pořád koukal na mě a asi chtěl zamachrovat, tak lezl nahoru jen pomocí rukou. Když byl skoro nahoře, tak se vyhoupl nahoru pusou. Pak slezl a přišel za mnou usměvavý a spokojený. Pak jsme si všimli na zemi asi 2 zubů- myslím, že stoliček. Tak jsme se divili co to je a mě napadlo se mu podívat do pusy. Když ji otevřel, tak ji měl celou krvavou a spodní zuby měl celé polámané. Když jsem mu na ně sáhla, tak se mu začali rozpadat a vypadávat. Vim, že jsem tam v tu chvíli o něj měla strach.:(
Nevíte, co by to mohlo znamenat? Již několikrát se mi zdálo o zubech, ale vždy se to týkalo mě, jakože mi vypadl zub nebo se mi kýval a nebo, že jsem si ho vytrhla. Ale nikdy se mi nezdálo tohle o někom jiném. Myslíte, že by to mohlo být třeba psychikou? Je fakt, že mi se s přítelem vídáme jen o víkendech, protože studuje jinde a je na koleji. Ale teď jsme byli spolu skoro měsíc v kuse a včera zas odjel a uvidím ho tentokrát za 14 dní. Myslíte, že je to třeba tím, že mi chybí a že jsem na něj před spaním myslela? Kéž by to bylo jenom tím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.14 21:23

Tak to je síla!! Dneska se mi zdálo, že mi vypadly všechny zuby tak jsem se ráno podívala do snáře co to znamená a bylo tam úmrtí v rodině za hodinu mi volala mamka, že umřel děda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.16 13:54

Plivání zubů ve snu

Ten sen značí nějakou ztrátu, nemusí to nutně znamenat smrt, ale na 100% o něco přijdete, může to být ztráta majetku, může se vám rozbít spotřebič, zkrátka ztratíte to na čem lpíte a co je pro vás v nějakém směru důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.1.17 13:52

Rozdrolí se mi zuby a plivu písek

Tak holky, jak to tady tak čtu tak nevim co si myslet. Na takovy věci nevěřim, nebo spiš nechci věřit a třeba si namlouvám, že to je nahoda. Me se zdalo, ze se mi rozdroli zuby na pisek a plivu ho - do mesice umrela prababicka… pak to dalo pokoj, zacalo se mi to zdat po 2 mesicich - umrel zcela necekane deda… po pulroce znova - umrel mi pes.
Dnes se mi zdalo, ze jsem mela nejakou nehodu a mela jsem vymlacene všechny zuby. Az jsem z nich mela jen takove ty černé „pahejly“… zitra rano jedem na hory, tak se bojim abysme dorazili v pohode 8o :)
Co si o tom myslite? Diky :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.1.17 18:14

@Tessinnkaa Ježiši, to je až strašidelný!!! Snažila bych se na to nemyslet, i když je to těžký po tom co se ti stalo.. Jeďte a buďte opatrní, určitě bude vše v pořádku a užijete si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.17 16:55

@Krajtez Na hory jsme dorazili nastesti v poradku, tak jeste aby byla dobra zpatecni cesta :-)
Jojo je to strasidelny no, kez by se mi to nestavalo… :-/ : :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.11.17 10:01

Tak děvčata, dneska v noci se mi zdál velmi živý sen o tom, že mi vypadla pravá horní jednička. Ten zub vypadl úplně celý bezbolestně, nedrolil se, nelámal se a v tom snu jsem se ho snažila zpátky přilepit vteřinovým lepidlem :lol:, ale vůbec to nezabralo a lepidlo jako kdyby nedrželo, zub byl prostě nenávratně venku… Jsem zvědavá, nakolik má výklad snů pravdu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.12.17 21:25

U mě třikrát a vždy nečekaná smrt. Naposledy jsem v noci volala manželovi do práce, ať ráno jede domů opatrně, že se mi zase zdálo o zubech. Ráno jsem ho našla ubrečeného na terase a úplně mě zamrazilo, když mi jen řekl: „Ty tvoje zuby si vybraly zase svoji daň!“ To se naprosto nečekaně oběsila teta. Bylo mi celý den úplně fyzicky zle a večer jsem se bála usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.20 08:42

Lucius tak tohle je masakr!!!

Chodím sem už nějakou dobu ale tohle mě donutilo k registraci! Již několikrát se mi zdálo, že stojím ve snu u umyvadla koukám do zrcadla. V tom mám otevřená ústa a bolí mě zuby začnu je vyndavat jeden po druhém bolí to jako blázen. Krvacim z pusy vyndavat je obcas jen po kouskach vyndavat si zbytky zubů z pusy a zůstanou jen poslední čtyři moudraky. Je to docela psycho! A co tu píšete mě rozsekalo úplně. Jak je možný že tolika různých lidí má ten samý sen???To jako vážně náhoda???Dle mé vymletosti posuzuji, že je to nějaký hajlz, co nám v hlavě dělá pěknej bordel.Neco o nočních můrách vím. Toto není zas tak strašný po čase začne být ta bolest snesitelná až příjemná v tom snu.Ale je to beznaděj, zklamání, zhnusení, ztráta sebeúcty a sebeduvery. Nevim nedávno jsem ve snu lezl na stůj protože mě do zadku trkal kozel.Jo tenhle svět fakt nechapem je to sila A já si můžu sam za to co se mi ve snech občas děje. Mimochodem ve snu se občas uvědomím sen a jsem tam stejný jako tady v realitě a nepotřebují k tomu tělo taky docela zajímavé. Jakto že ve snu mám orgasmus cítím tělo bolest lásku adrenalin a při tom někdy dokonce i v tom snu vím, že ležím v posteli. Tohle je extrém tak hodně štěstí všem!!!Lucius

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová