Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Licius mně se tak jednou za měsíc zdá něco podobného, jen nekrvácím. Koukám do zrcadla, usmívám se na sebe a najednou cítím, jak mám uvolněnou jedničku nahoře. Pak druhou. Jenže ty zuby, když plivu, jsou na omak jako mentosky
prostě takové hrubé, nebolí to, ale vždycky se u toho probudím a jdu si zkontrolovat zuby do koupelny. Fuj ![]()
Mě se pravidelně vrací sen, že ty zuby zvracím nebo plivu. A není jich málo, třeba se v tom snu s někým bavím, ale nemůžu mu odpovědět, protože mám plnou pusu zubů, který plivu a nebo až zvracím. Naštěstí mi to niikdy smrt nikoho nepřineslo, tak snad ani nepřinese.
Jinak je to celkem nechutný, uplně to v tom snu cítím. ![]()
Před dvěma hodinami se mi zdálo, že mi vypadl levý horní řezák, který měl snad 15cm dlouhý kořen
Snažila jsem se ho nacpat zpět do díry od zubu, ale nešlo to. Doufám, že se nic špatného nestane, protože se mi o zubech za celý život zdálo možná jednou… Každopádně některé vaše příspěvky jsou hodně znepokojivé ![]()
@Nutel @Nutel @Nutel nechci strašit, také jsem to tak několikrát měla. A už se bojím, včera ten samý sen… ![]()
@Peťa-Ka píše: Více
Tak tyhle sny o zubech mívám taky. Podle snáře to znamená nějaké problémy, těžkosti a nepříjemnosti. No, něco na tom možná bude, protože tyhle sny se mi zdály pravě v době, kdy jsem na tom nebyla zrovna dvakrát dobře. Jak se situace uklidnila, už se mi to dlouho nezdálo. Moc dobře si pamatuji na ten pocit jak mám plnou pusu těch vypadaných zubů - blé 🤮
Tak se s Vámi také musím podělit o zkušenost. Asi před třemi týdny se mi zdálo, že mi padají zuby. Měla jsem jich plnou pusu a plivala jsem je ve velkém. Ráno jsem to říkala mé mamce a příteli, že z toho nemám dobrý pocit, že většinou to znamená hodně špatné věci. Ale nechtěli tomu věřit. Teď během dvou týdnů umřely dvě známé a skoro celou rodinu a půlku firmy mého přítele skolila hodně ošklivá chřipka.