Nejdřív 2. mimi nechtěl

414
10.4.12 09:15

Nejdřív 2. mimi nechtěl

Ahoj, chtěla bych znát vaše názory a třeba i zkušenosti…S přítelem sme se v roce 2007 rozhodli o miminko, rok sme se snažili a pořád nic, v roce 2008 sem byla na umělém oplodnění, miminko sem nám povedlo na první pokus…zhruba před půl rokem sem do něj začla pomalu hučet, že by bylo čas na druhý…aby měl malej sourozence…on že už druhý nechce a hotovo, tím sem byla hrozně zklamaná, ví jak děti miluju, od té doby sem chodila jak tělo bez duše…zkoušela sem na něj všechno možný…pak už to bylo tak, že říkal uvídíme, možná…v únoru sme měli 11 výročí a tak sem mu dala ultimátum, ať mi prostě řekne ano-ne…(v květnu mi končí mateřská)…co myslíte? No řekl ano. Ale taky řekl, že to není kvůli mě, ale kvůli tomu, aby měl malej sourozence. Musím zas na umělý, tak uvidíme jestli se nám to povede na poprvé :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15924
10.4.12 09:45

nechápu pointu tohoto příspěvku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.4.12 09:58

@Bubu25 no právě, že vím, že to tak může být…u prvního sem ho taky svým způsobem přemlouvala, a teď je ten nejlepší taťulda na světě, tak si říkám, a věřím že u druhýho to bude stejně…
@alchien to musí být ve všem pointa? myslím, že ne. Napsala sem jen to jak to citím a jak to je…není pravidlem, že kde je A musí být i B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
10.4.12 10:07

Janinko… já si myslím, že prcka chce (to by nesouhlasil vůbec), ale chlapi jsou děsně ješitní, takže když už jednou řekl, že ne, tak teď si to prostě jen nechce přiznat…
Věř mi, že kdyby nechtěl, nesouhlasil by ani pod tím názorem, že je to kvůli staršímu dítku. Jednoduše by řekl to: ne… ;)
Tak bych se v tom nepitvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 10:09

jani, mě to přijde i pěkný, že myslí na první dítko! Mažela jsem skoro dva roky přemlouvala k mimču. Ted je malé 8m a čekáme další, dokonce on sám chtěl aby měla malá sourozence co nejblíže k sobě. Ani mě nenapadlo se o ptát jestli je to kvůli mě, nebo kvůli malé. Já chci taky miminko, aby si děti vyhrály a měly vždy někoho blízkého. Takže to vlastně ani já nedělám kvůli sobě.
Pokud se k dítěti chová vzorně, k Tobě taky, tak není co řešit!

• Citovat
  • Upravit
1863
10.4.12 11:25

a máte nějaký problém, že musíš na ivf? kdy se to povedlo tak brzo a navíc jste se ani tak dlouho nesnažili…nepřemýšleli jste nejdřív to zkusit normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.4.12 13:55

@michaela1808 jojo máme problém oba, já mám strašně nepravidelnou ovulaci a můj přítel má 1% použitelných spermii, takže jiná šance není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
10.4.12 14:19

tak to máte super, že se vám to povedlo hned napoprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.4.12 14:21

@michaela1808 no je to finančně dost náročný, tak sem ráda, uvidíme jak to výjde teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 23:12
@alchien píše:
nechápu pointu tohoto příspěvku :nevim:
:palec: taky jsem to nepochopila :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 23:18

Nikdy jsem nezažila,že bych muže musela k miminku přemlouvat,možná proto mi to přijde zvláštní :roll: .Naopak on byl ten,který začal mluvit o tom,že když budem kupovat nový auto tak zas jen kombika kvuli kocarku(který už jsme dávno nepouživali).Dokonce začal řešit moje auto,že časem budu muset firemní odevzdat…,abych byla flexibilní.Dokonce už to druhý máme a já naznačila třeti a nevyvrítil mi to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
11.4.12 08:18

Podle mě je blbost, abys ho do toho nutila a dávala mu ultimáta. Já bych tam nešla, dokud bych si nebyla 100% jistá, že to dítě chce taky. On třeba řekne, že jo, ale pak ho to bude štvát, protože na to není třeba připravený…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky