Mám chuť odejít

Anonymní
9.4.12 09:41

mám chuť odejít

ahoj holky…

zakládám toto téma protože si sama nevím rady. S manželem nám to nějak neklape, hádáme se čím dál častěji. A mrzí mě že je u toho náš syn.

v čem je problém z mojí strany…
Manžel je jinak celkem hodný chlap, nikdy mě neuhodil, ale, jsou věci které mi vadí.
Manžel mi pořád vyčítá, že máme sex tak jednou týdně, máme doma malého syna 3 letého takže přes den to jaksi nejde a večer když malej spí tak on si zasedne k počítači a chodí spát tak kolem půl 1 a to ode mě ještě čeká že se vzbudím, a budu skákat jak on píská… jinak já se přes týden moc nevyspím stávám ve 4 do práce, chodím domu kolem 5 večer , obstarat malého a večer lehnu v 10 a jsem hotová. on pravej opak stává v 6, přichází ve 3, sedne k počítači a sedí do noci. jenže pořád mi to vyčítá, že spolu spíme jen minimálně. Pokud spolu nic nemáme je na mě celý druhý den naštvaný, vylévá si zlost i na malém že na něj bezdůvodně křičí. Doma nic nedělá, nepomůže, když už uvaří jednou za čas, nechá šílenej bordel na lince a už se nezajímá. Pořád za ním chodí uklízím, připadám si jak služka.
Nejde jen o to, prostě jen nejsem si jistá jestli v tomto chci dál s manželem být, už jsem mu několikrát řekla, že pokud se takto bude k nám chovat tak se sbalím a odejdu, dneska jsem mu to řekla taky a on mi řekl, Pořád mi to jen říkáš a nikdy jsi to neudělala a ani neuděláš, a ted se ptám, mám se opravdu sbalit a jít aby věděl, že toho schopna jsem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
9.4.12 09:47

A jsi připravená i na variantu, kdy ti řekne „už se nevracej“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.4.12 09:51

Tak neuklízej. Není to Tvoje povinnost - ukliď si jen to, co ušpiníš atd. sama. Zkus to. Minimálně to manžela překvapí :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 09:52

@Ywett nevím zda jsem na to připravená, stát se to samozřejmě může ale pro mě je důležitější aby malej nebyl u toho co se u nás poslední dobou děje. Možná ted píšu protože jsem naštvaná ale prostě mi přijde tohle už moc. U nás to je tak, pokud se semnou vyspíš, budeme mít hezký den, pokud ne bude celý den dusno a mě už toto nebaví. Manžela miluju a vém, že on mě taky ale tohle chování se nedá trpět pořád

• Citovat
  • Upravit
7323
9.4.12 09:52

To už mi přijde jako razantní řešení. Co sjednotit trošku čas během dne? Jako třeba Pomož mi s touhle prací a večer budeme mít více volna pro sebe např. Štval by mě ten počítač. Copak všichni chlapi jsou na tom závislí? 8o Jinak mně přijde šílený, že chce po tobě sex někdy v noci, když ví, že ráno brzy vstáváš. Řekni mu, že když ti pomůže s nějakými pracemi odpo, tak se potom o to víc můžeš věnovat i ty jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.4.12 09:53

Pak už Ti zbývá jen manžela přesvědčit, že když nebudeš muset dělat všechno sama, budeš mít chuť i na sex. Co zkusit prohození rolí jako ve Výměně manželek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 09:54

@Jaji77 to už jsem taky zkoušela a nic akorát jsem byla vytočená protože byl kolem mě bordel a to já nepřekousnu. U nás jsou denodenně návštěvy a mě je prostě blbý je sem brát když tu není poklizeno

• Citovat
  • Upravit
69235
9.4.12 09:55

Ahoj, ono vyhrožování odchodem je taková dvousečná zbraň, poprvé ho to možná vyděsí, ale stejně neodejdeš, podruhé se ještě trochu lekne a pokud zase nic, každé další vyhrožování už je jen trapné plácání nesmyslů. Pokud jsi si jistá, že chceš odejít, odejdi, pokud ne, nějaké to vyhrožování odchodem dokola nemá vůbec žádný pozitivní účinek, ba naopak.
Jinak to, jak se manžel chová, to by mi tedy lezlo krkem, nemůžu ti poradit, jestli odejít nebo ne, neznám vás, těžko se udílejí rady od počítače, ale není normální, aby pokud vstáváš takhle brzy, jseš celý den v práci, jednak s ničím nepomohl, kor, když chodí do práce méně než ty, a ještě chtěl, aby ses vzbudila na sex, když se zrovna panáčkovi chce, na mě to působí, že je to z jeho strany jen záminka, jak být hnusný, přeci chci.li sex, přijdu za manželkou v deset, pomiluju se, pomazlím a odcházím si dřepnout znovu k počítači. Já bych těžko vydržela v takovém vztahu, bych velice brzy vypěnila, na to já nemám povahu, být já v tvé kůži, tak nevyhrožuju, radikálně oznámím, že buďto začne dělat konkrétně to a to a to, obecné pomáhat nemá valný účinek, neb je to příliš obecné a zabedněnec netuší co se po něm chce, takže konkrétní úkoly, které převezme, dále bych tedy při prvním hnusné náladě kvůli sexu, nebo první výčtce kvůli sexu, vypěnila natolik, že bych pravděpodobně velmi vztekle aledově, to u nás zabírá víc než řevm oznámila, že pokud chce sex, mám na něj chuť i já, tak se provozuje před tím, než jdu já spát, protože ráno brzy vstávám, takže chce-li sex, budu muset být přednější než počátač. Pokud nejsem přednější než počítač, je to jen jeho volba a ať se ještě jednou pokusí ceknout, že má málo sexu, nebo si na mě vybíjet vztek. Chladně, jasně definovat, že takhle ne a pak říct, že tohle je poslední šance, pokud jsi si jistá, že zvládneš odejít a chceš riskovat, že se nezamyslí a nevrátíš se zpět, a že ještě jednou ti vyčte sex, nebo nebude dělat, na čem jste se dohodli, že bez dalšího vyhrožování odcházíš, protože takhle už nadále žít nebudeš. Pak ale bys ses měla sebrat a jít, jinak raději nevyhrožuj. A já osobně bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.4.12 09:59

Anonymko, problém je v Tvé hlavě… vydržíš tři dny bez návštěv? Nebo jestli chodí Tvoje kamarádky, myslíš že Tě nepodpoří a budou Ti vyčítat bordel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.4.12 10:02

Víš ta jeho odpovedˇje přesně ukázkou toho, že si je tebou děsně jistej. Já bych asi šla.Tim se ti do tváře vysmál, že toho schopná nejsi .Potřebuje vidět, že ty nejsi jen taková ženská kterou zná jako že už je stereotyp.
Jakože pokud sedi do jedne rána na počítači zaměř se i na to kam chodí na pořítači. Jestli ti taky nesedává na tom uchvatnem podělanem facebooku a nebo na nějakem chatu a nepíše si tam s nějakýma ženskýma, protože normální to taky není že tam sedává tak dlouho. By se tobe i dítěti taky mohl věnovat o tomhle počítačovem čase, ne?? A jako upřímně ikdyž vstáváš brzo ráno myslím, že někdy ve dvě ráno bys ho mohla taky překvapit nějakým tim nečekaným sexíkem, že ho jakože nějak něžně vzbudíš ve dvě ráno. Pro jeden den se svět neotočí, ale uvidíš jak chlap bude zírat. Věř tomu že si to užijete a pak s ena sebe budete uculovat celej den, protože manža bude ješt ěv šoku kde se to v tobě bere. Musíš trošku vyjet stěch starých kolejí.Bohužel chlapi jsou v tomhle telata musíš to všechno vzít do svých rukou.Ty musíš jakoby ukázat upřednostnit sebe aby on viděl co dom amá a kdybys tu nebyla že by byl v pr…
jasně řekneš si proč on se nesnazi,ale to ani nebude je to prostě chlap.
Ale jako překontroluj si histrii v počítači co dělá tvuj chlap na netu příjde mi to divné .
JÁ s partnerem známe i svá hesla na meily a ruzne nesmysly a tak vím, že prostě nemá předemnou co tajit,ale hlavně mi na pocítači nesedáváme tak dlouho a věř tomu, že bych to brzo zarazila, protože díky počítače ne jeden vztah ztroskotal-

Možná se někomu moje metody budou zdát divné, ale žiješ jen jednou a musíš si uvědomit svou cenu.
Pokud se budeš snažit a nebude to mít žadnej uspěch tak nevahej a běž od takového chlapa co tě prostě nevidí jako bys byla nicka.
A le říkám zkusit to nějak oživit zachránit to určitě. v Každem vztahu nastanou krize nejjednoduchší je odejít ,ale třeba je to unáhlené

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.12 10:03

holky děkuji, ono je to těžký, jen mě štve že kolikrát jsem na prcka nepříjemná i já protže jsem celá nasraná a vyklepaná z toho všeho :,( už jsem zkoušela vše, a tohle mi přijde jako poslední možnost je pravda že opravdu už tvrdá ale poslední jinak mě nic nenapadá.
dneska jsme se chytli protože slíbil malému že pujde s ním koledovat, jenže sedl k počítači a seděl, když jsem mu řekla, pujdeš s ním teda? odpověděl mi a umí vůbec koledovat? hledal si záminku jak mě naštvat a zase vytočit. když jsem mu řekla, jestli nevstane a nepujde že s ním pujdu já ,nakonec se sebral a šel, ted jsou pryč. Vlastně tohle byl vlastně důvod dnešní hádky. Mě prostě vadí že si zlost vybíjí na malém

• Citovat
  • Upravit
11522
9.4.12 10:04

a proc kolem nej jeste skaces? muj pritel byl taky ze zacatku takovy, zvykly od maminky, ze ho obskakovala :cert: jednou jsem si rekla dost, neprala jsem, neuklizela…ted uz 2 dny dopredu hlasi a prosi abych vyprala a kdyz mi to proste nevyjde, tak sam to pradlo do te pracky hodi a i povesi ;) nemusim hlasit, ze je treba vynest kos, umyt nadobi…A pokud i tohle nezabere, tak chces opravdu cely zivot byt s takovym clovek? Co si od nej vezme vas syn? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 10:06

@Jaji77 u nás to není o tom bordelu, ale o tom, ale o tom sexu a těch náladách. mě nevadí uklízet, zvykla jsem si za tu dobu, ty návštěvy jsou jeho kamarádi a moje maminka, když mají přijít jeho rodiče tak lítá a uklízí protože ví, že by od táty dostala vynadáno protože to je už od pohledu jeho bordel

• Citovat
  • Upravit
15659
9.4.12 10:07

No jo, anonymko, ale pokud všechno děláš sama, tak to je špatně. Kdybys měla práce míň, můžeš si jít lehnout v osm, pak se ve dvě pomilovat a ráno vstávát vyspaná a čilá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 10:09

@ppperla tak to vím uplně přesně, je to aukro, je hotovej do motorek, ted jednu předělává takže hledá co by mohl koupit, takže bud aukro nebo nějako stránky s motorkama, taky známe svje hesla na vše co se dá.
jinak ano taky se kolikrát vzbudím a milujeme se spolu jenomže jeho představa je o tom, mít sex každý den nejlépe ale nemůže po mě chtít abych stávala každý den kvůli němu ve dvě nebo v jednu ráno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky