Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak určitě bych nelezla do počítače, nevidím důvod. Znám chlapy, který hrajou hry a brouzdají po blbostech. Ještě si nasazovat do hlavy, že si s někým chatuje… A ppperlo, to že znáte svoje hesla ještě neznamená, že nemůžete mít „tajný“ mail
(nic ve zlým). Jen to není jistota absolutně ničeho. Mně by to dost vadilo, kdyby měl někdo přístup do mýho mailu a to žádné tajnosti fakt nemám. A vím, že ten „noční“ sex myslíš v dobrým, ale vstáváš takhle brzy? Já jo a myslím, že i vyjímečně jednou bych to „nedala“ ![]()
Do poradny? Víš minimálně Ty, když už si - jak sama píšeš vylíváte na malým oba svý frustrace, tak je to fakt blbý… malej za nic nemůže a nezaslouží si to .. to už je fakt na zamyšlení
@Sisulík já vím a proto mě to mrzí, jako zase si nemysli, nikdy ho nebijem nebo tak ale prostě já ale hlavně i manžel, když zrovna něco chce tak na něj prostě zařve
@Anonymní píše:
ahoj holky…zakládám toto téma protože si sama nevím rady. S manželem nám to nějak neklape, hádáme se čím dál častěji. A mrzí mě že je u toho náš syn.
v čem je problém z mojí strany…
Manžel je jinak celkem hodný chlap, nikdy mě neuhodil, ale, jsou věci které mi vadí.
Manžel mi pořád vyčítá, že máme sex tak jednou týdně, máme doma malého syna 3 letého takže přes den to jaksi nejde a večer když malej spí tak on si zasedne k počítači a chodí spát tak kolem půl 1 a to ode mě ještě čeká že se vzbudím, a budu skákat jak on píská… jinak já se přes týden moc nevyspím stávám ve 4 do práce, chodím domu kolem 5 večer , obstarat malého a večer lehnu v 10 a jsem hotová. on pravej opak stává v 6, přichází ve 3, sedne k počítači a sedí do noci. jenže pořád mi to vyčítá, že spolu spíme jen minimálně. Pokud spolu nic nemáme je na mě celý druhý den naštvaný, vylévá si zlost i na malém že na něj bezdůvodně křičí. Doma nic nedělá, nepomůže, když už uvaří jednou za čas, nechá šílenej bordel na lince a už se nezajímá. Pořád za ním chodí uklízím, připadám si jak služka.
Nejde jen o to, prostě jen nejsem si jistá jestli v tomto chci dál s manželem být, už jsem mu několikrát řekla, že pokud se takto bude k nám chovat tak se sbalím a odejdu, dneska jsem mu to řekla taky a on mi řekl, Pořád mi to jen říkáš a nikdy jsi to neudělala a ani neuděláš, a ted se ptám, mám se opravdu sbalit a jít aby věděl, že toho schopna jsem?
Určitě jo!!!
@ppperla píše:
Víš ta jeho odpovedˇje přesně ukázkou toho, že si je tebou děsně jistej. Já bych asi šla.Tim se ti do tváře vysmál, že toho schopná nejsi .Potřebuje vidět, že ty nejsi jen taková ženská kterou zná jako že už je stereotyp.
Jakože pokud sedi do jedne rána na počítači zaměř se i na to kam chodí na pořítači. Jestli ti taky nesedává na tom uchvatnem podělanem facebooku a nebo na nějakem chatu a nepíše si tam s nějakýma ženskýma, protože normální to taky není že tam sedává tak dlouho. By se tobe i dítěti taky mohl věnovat o tomhle počítačovem čase, ne?? A jako upřímně ikdyž vstáváš brzo ráno myslím, že někdy ve dvě ráno bys ho mohla taky překvapit nějakým tim nečekaným sexíkem, že ho jakože nějak něžně vzbudíš ve dvě ráno. Pro jeden den se svět neotočí, ale uvidíš jak chlap bude zírat. Věř tomu že si to užijete a pak s ena sebe budete uculovat celej den, protože manža bude ješt ěv šoku kde se to v tobě bere. Musíš trošku vyjet stěch starých kolejí.Bohužel chlapi jsou v tomhle telata musíš to všechno vzít do svých rukou.Ty musíš jakoby ukázat upřednostnit sebe aby on viděl co dom amá a kdybys tu nebyla že by byl v pr…
jasně řekneš si proč on se nesnazi,ale to ani nebude je to prostě chlap.
Ale jako překontroluj si histrii v počítači co dělá tvuj chlap na netu příjde mi to divné .
JÁ s partnerem známe i svá hesla na meily a ruzne nesmysly a tak vím, že prostě nemá předemnou co tajit,ale hlavně mi na pocítači nesedáváme tak dlouho a věř tomu, že bych to brzo zarazila, protože díky počítače ne jeden vztah ztroskotal-Možná se někomu moje metody budou zdát divné, ale žiješ jen jednou a musíš si uvědomit svou cenu.
Pokud se budeš snažit a nebude to mít žadnej uspěch tak nevahej a běž od takového chlapa co tě prostě nevidí jako bys byla nicka.
A le říkám zkusit to nějak oživit zachránit to určitě. v Každem vztahu nastanou krize nejjednoduchší je odejít ,ale třeba je to unáhlené
No tak promiň,ale abych dělala chlapovi až takovýho vola a až on se konečně odpíchne od PC se s ním ještě muchlala,tož to teda ne.Bude mít ještě víc na vrch a bude říkat,když to šlo jednou jde to vždycky.
Podle mě bych ho pěkně zapojila doma.Dala mu jassně stanovené povinnosti a podle toho,jak si je bude plnit,bych se k němu chovala.Včetně PC,prostě klidně si u něj seď,ale ne do noci.Přece nejsme majetkem chlapa a už vůbec ne holky pro všechno.Jako říct nedáš mi,tak si to se mnou užiješ jinak,no to promiň.Jistě uklidím si,přece v tom bordelu nebudu,ale vyperu jen sobě a malému,nedonesu miláčkovi jídlo až pod nos,jen ať si ho nachystá.Dokud si chlap nevyzkouší běžný chod domácnosti,nedocvakne mu,kolik toho ženská musí stihnout.
nemám chut se s ním o čemkoliv bavit , a i kdybych měla chut tak mu stejně něco řeknu a on sedí a mlčí, u nás je i ta konverzace na prd
@Anonymní píše:
nemám chut se s ním o čemkoliv bavit , a i kdybych měla chut tak mu stejně něco řeknu a on sedí a mlčí, u nás je i ta konverzace na prd
Tak na co toho chlapa vlastně máš?Nemluvíte spolu,valstně jen občas sexujete,aby byl pán spokojenej.Takle chceš žít?Takový příklad do života chceš dát dítěti?No nevim,co je to za život?
no to jo , tak to asi zkouší co vydržíš. Tak to už jedině prostě si sednout ale ne sednout stylem, že on bude hledět na ty své stránky
ale říct pojd si sednout a popovídat si a prostě říct mu jestli se mu nezdá, že poslední dobou si na vás dělá mín a mín casu? Možná by vážně mohl víc pomoct v domacnosti, ale neptej se ho na to jakože PROSÍMTĚ VYNESEŠ KOŠ?, nic takoveho. Prostě koš je plný zajdi sním prosímtě já jdu zrovna dát věcy do pračky a podobně.
JÁ jsem to řekla i doma partnerovi. Vařím uklízím a tak,ale řekla jsem , že nikde nebylo dané, aby tohle dělala žena .Děláme to dobrovolně , protože chceme protože partnery milujeme, ale kdyby sme se zasekly neměli by muži s toho dělat žadnou tragedii není to naše povinnost jak si někteří chlapi myslí.Můj chlap si to nemyslí, ale já mu to rovnou vpálila do tváře předem chtěla jsem vědět jeho názor. A kdyby mi řekl ženská patří k plotně a podobne názory tak by letěl dveřma.Ale to by podle mě rozumnej chlap nevyslovil.To stejně mužou dělat i chlapi.V momentě kdy nám ženským tyhle věcy dají znát jako povinnost narazí na odpor a nechápu proč se pak tak diví:-)
Musíš ho zapojit do domácnosti víc. Jak si zvykne, že všechno děláš ty pak je to průšvih. Pak s nim nehneš. Automaticky se k těm činnostem upíšeš.
Musíte spolu hlavně komunikovat.To je vážně základ. Nikdy nesmí přijít ta situace, že to bude neobvyklé si sednout s partnerem něco co prostě uplně bije do tváře, že není běžná věc. Řekni co tě štve on at to řekne. Chvili to v sobě podusite co jste si řekly najdete společné východisko a bude fajn.Ale nesmíte to v sobě dusit.
Přesně to jak jsi napsala nám, řekni i jemu. Řekni mu, že je toho hodně, že jsi unavená, že kdyby ti trošku pomohl, tak že by jsi se lépe uvolnila a že ví, že milovaní máš ráda, ale že když toho máš hodne nezbývá ti na to moc sil a že tě to taky mrzí, protože se sama neuvolníš tak jak bys chtěla.A že si to chceš taky pořádně užít bez zábran jako on chlap. Že tě to pak trápí,aby on nebyl sklamanej.Že ti to na sebevědomí taky nepřidá jako ženě, která chce ve všem vyhovovat svému muži a najednou tohle.
Trochu mu budeš muset zahrát na city a přitom ukázat, že nejsi žádna frigidka.
Opravdu hlavně spolu o všem mluvte.
JÁ mám přítele se kterým jsme si na začátku řekly oba že si musíme o všem vykládat vše si říkat co nás štve a tak. Oba jsme si prošly dlouhodobýma vstahama, ktere ztroskotaly. Berem to jako poučení se z chyb a šlápnutí vedle
.
A těší mě že přímo s tím takhle přišel s touhle upřímnosti, která je základem.
A divila by ses kolik je srandy, když takhle sedíme a povídáme si a říkáme si svoje názory a nebo hledáme kompromisy. O čemž vlastně tohle povídání je.Vždycky najít kompromis v těch rozlišných názorech, když nějaké jsou.
@bamba píše:
Tak na co toho chlapa vlastně máš?Nemluvíte spolu,valstně jen občas sexujete,aby byl pán spokojenej.Takle chceš žít?Takový příklad do života chceš dát dítěti?No nevim,co je to za život?
Přesně tak. Takovýho chlapa nemusíš mít a budeš mít možná mín práce. A abych s ním spala, aby byl pán spokojený, to NIKDY. Otázka je, jestli to finančně utáhneš, když budeš sama. Pokud ano, šla bych. ![]()
když mu řeknu že jsem unavená tak mi řekne, že nemám být tak dlouho v práci, ale já prostě musím, mám možnost přesčasů, nejsme na tom finančně dobře tak chci trošku pomoci, on přečasy nemůže dělat a pokud jo tak mu je neproplatí, tak se snažím aspon já
Anonymní na to bych mu odsekla, že tedy ať přinese domů víc peněz ON, když je tak chytrý, a dál se s ním nebavila.
to bych mu asi taky vpálila do ksichtu, že jako chlap je ten co má živit rodinu.I když já vím, že to tak není,ale hodila bych to do placu on taky asi používá věty jen podle toho jak mu vyhovují bych řekla.
NIKDO nevidíme jak to doma máte chtělo by to vidět obě strany.Někde se to zvrtnout muselo ,ale jak říkám zakladem je ta komunikace pokud to vazne i v komunikaci, tak to je otázka času, kdy ten vztah půjde do kytek.
@Anonymní píše:
@Sisulík já vím a proto mě to mrzí, jako zase si nemysli, nikdy ho nebijem nebo tak ale prostě já ale hlavně i manžel, když zrovna něco chce tak na něj prostě zařve
Já vím, že je to těžký…
Víš, mě se podle toho, co píšeš dál jevíš jako hrozně milá ochotná holka, co by se pro rodinu rozkrájela, ale je toho na tebe moc .. děláš přesčasy, partner Ti je ještě vyčítá, nepomůže, Ty vše na hrbu sama, unavená a on se ještě diví, že nemáš chut na sex… Budeš se muset asi pořádně ozvat víš ..ale ne ve smyslu hádky…ale říct mu jasně stručně - nelíbí se mi, že mi vyčítáš přesčasy, když Tvá výplata nic moc, nelíbí se mi, že sedíš u PC a nevěnuješ se nám, vadí mi, že víš že vstávám ve čtyři ráno, tak já nechci někdy v jednu v noci sex a Ty si to vylíváš na klukovi .. Víš milej zlatej chlape - nač mi teda doma seš?
Podle mě seš moc hodná - ve smyslu - necháš sebou dost cloumat teda..
Ahoj,
na vztahu musí pracovat oba dva a ne jen jeden. Ty to táhneš, snažíš se vyhovět, vydělat peníze, věnovat se synovi, udržet domácnost a chlap dle tvého popisu nedělá nic. To je ta hlavní chyba. A ještě ti vyčítá, že není sex ve chvíli, kdy si on usmyslí. Místo, aby zvedl řiť od pc, když vám syn spí, tak mu ani nestojíš za to, aby se ti věnoval. Má doma fullservis a ještě si vymýšlí víc a víc a když neskáčeš jak on píská, tak ti to dá pěkně sežrat.
Ty by sis měla v první řadě promyslet, co vlastně od něj chceš a co budeš dělat, když nebude ochotný spolupracovat. Pak ho postavit před hotovou věc a zkusit se s ním nějak domluvit. Rozdělit si práce doma, rozdělit si čas, který věnujete dítěti a udělat si čas i na sebe. Plané vyhrožování odchodem nemá cenu, stejně už to ztratilo jakýkoliv účinek, takže pokud to ještě jednou řekneš, měla bys to i splnit. A taky počítej s tím, že se nebude chtít vzdát svého pohodlí, takže budeš muset být hodně tvrdá a důsledná.
Jo a rozhodně bych ho nebudila ve 2 ráno na žhavý sex, to by mě ani nehlo. Ale co být trochu zlá a budit ho v ty 4, když vstáváš do práce? Prostě si prohodit role a pak být celý den naštvaná, že tys chtěla a on ne. ![]()
A jen tak k zamyšlení, na co ti je chlap, který ti nepomůže doma, nevěnuje se synovi, nevydělá dost peněz a neváží si tebe jako partnerky ani toho, co pro vaši rodinu děláš?
Zakladatelko,at se manžel podívá jaký máš denní režim ty a jaký má on.co vše ty musíš zvládnout.Mezitím co on JEN přijde sedne k pc a starej se.A pak se diví že je sex jen jednou týdně,to je i jeho vizitka jak se staví k domáctnosti.