Mám chuť odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
9.4.12 12:01

ja te nevim,prislo me jako by cekal jeho odpovedi at odejdes!ma te jistou a na tom tezi.Nevim,me taky vadi bordel,ale ono jako bordel je dvojsmyslnej.pro nekoho to je jen hrnek od kafe ve drezu pro nekoho to je na gauci hracka nevim…nemuzu poosudit kdyz nevim co podle tebe je bordel.Ja vim jedno,mame tri maly deti a silim taky,porad u nas nekdo klepe,nejvice sousedky co nemakaj a mysli si ze budu od rana makat,abych mela snima vysedavat.Rekla jsem tomu taky dost,ano navsteva ok,ale ne kazdy den na cely den…proste pokecat dat kavu a ahoj.Nikdo te prece nemuze nutit,abys jeste po praci poslouchala tlachy zenskejch co nemaj co na praci.Vyjimka je matka,ale ta snad pochopi jak to mas tezky a urcite te nevbude hned nadavat za spinavy hrnek nebo nevyzehleny pradlo…a pokud ano,muze te pomoct misto reci.Ja jsem taky na vse sama,manza v praci,deti skolka,a domacnost a ver mi,vsude je to stejny…u nas manza hraje hru uz od cervence a kdyz neco tak jde.Ale to uz musi byt,zkus mu udelit praci,nehon se tak…na tom zivot nestoji,a pokud prijde navsteva rict ne dnes ne neni nic neslusneho!je to tvuj zivot,tvoje zdravi tak si ho uzivej a ver ze brzy bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.4.12 12:17
@Breuovi píše:
Zakladatelko,at se manžel podívá jaký máš denní režim ty a jaký má on.co vše ty musíš zvládnout.Mezitím co on JEN přijde sedne k pc a starej se.A pak se diví že je sex jen jednou týdně,to je i jeho vizitka jak se staví k domáctnosti.

s tím naprosto souhlasím a s víše uvedenýma příspěvkama taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.12 12:18

Anonymní: hodně podobná situace jako u nás doma…včera jsme se kvůli tomu dohodli na rozvodu..už jsem dál nemohla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.12 14:11

Nečetla jsem všechny příspěvky, jen tak letmo (malá bude každou chvíli vstávat tak abych toho stihla co nejvíc), já vstávám v pět a spát chodím tak kolem 11. A to jsem vždycky taky grogy. Někdy se přemůžu a vydržím do půlnoci a to pak je tak trošku rychlovka protože se mi chce spát. Manža taky hodně brouzdá na Aukru, ale ví, že když chce sex, musí přijít zavčasu než vytuhnu úplně, to pak jen ležím a nejsem skoro ničeho schopná. :oops: Ale je fakt, že malou ráno vypravuje a vodí do školky on (já mám v práci píchačky on ne) a když teď byla nemocná tak s ní byl on (kvůli penězům), takže se snaží, na baráku dělá. Doma je taky čurbes, snažím se to teď hodně překousnout, když tuším hádku (to je docela často poslední dobou - je přetaženej) tak si myslím svoje a jen odpovídám abych ho nevytočila ještě víc. O zásadní věci se hádám. Ale s tím sexem, malá chodí jednou týdně na tancování takže toho poslední dobou využíváme a máme necelou hoďku pro sebe. Je teda fakt, že než jí odvezu a dojedu domů, hodim na sebe sprchu nebo prádýlko, nějaká doba uteče, ale i tak pak ještě to tuleníčko stihneme jako za mlada. A hodně nám to pomohlo ve vztahu. Tenhle sex mimo večerní rituál je úplně jinej. A jestli ho jinak miluješ a jde jen o ten sex a čurbes, tak bych to ještě zkusila. Manža se taky divil, když jsem po jedný hádce neuklízela a bylo to tu jako po atomovce. A co třeba tulení když bude malej u babičky nebo tak někde? Tím si to odbydeš, večer se vyspíš a ještě si užijete. :think: Já někdy kvůli „manželský povinnosti“ spím taky klidně 3 nebo 4 hodiny a druhý den je to síla, ale dělám to pro nás. A to mám ještě to blbý, že po dobrým sexu jsem napružená a nechce se mi spát, takže manža si v klidu odpadne a spí a já ještě třeba hodinu ponocuju. :zed: Ale co, říkám si, je to třeba jen krize, že se teď víc hádáme a musíme to přestát, protože náš vztah i dcera za to stojí. Zkus to ještě promyslet, abys neudělala ukvapený rozhodnutí, který pak nejde vzít zpátky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.12 16:24

@janape tak toakový bordel nemyslím, myslím tím třeba příklad, ted si dělá v obýváku svoje letadla a vím jak todopadne, neuklidí po sobě, nechá to tam ležet. Nebo stříká auto, skončí nechá to tam a jde domu asi čeká že se to samo uklidí to jsou jen příklady, je toho víc, nejde fakt jen čistě o hrneček špinavej, to že nevynáší koš nevysaje a čistě domácí práce nemyslím

• Citovat
  • Upravit
15659
9.4.12 17:04

Tak mu to tam nech ležet… a co kdyby se mu letadlo polilo horkým kafem? Ale to už jsem asi moc velká mrcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 17:06

@Jaji77 to mě už taky napadlo, nebo to, že si jeho rodiče pozvu na návštěvu bez ohlášení to by asi čuměl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15659
9.4.12 17:07

Nemluv o tom. Udělej to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 17:23

a víte, že se mi tím povídáním a postěžováním ulevilo? i jsme si i promluvili a slíbil, že to bude jiné, jsem husa co?

• Citovat
  • Upravit
15659
9.4.12 17:38

Nejsi husa - teď jen dohlédni, aby to dodržoval. Kdybys nedohlédla, to bys byla fakt husa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 17:40
@Jaji77 píše:
Nejsi husa - teď jen dohlédni, aby to dodržoval. Kdybys nedohlédla, to bys byla fakt husa :hug:
:mrgreen: na to opravdu dohlédnu, kašlu na všechno at se z toho bordelu zblázmí on a ne já
  • Citovat
  • Upravit
6077
9.4.12 17:51
@Jaji77 píše:
Tak mu to tam nech ležet… a co kdyby se mu letadlo polilo horkým kafem? Ale to už jsem asi moc velká mrcha…

Já kdybych byla hodně naštvaná, tak jsem schopná mu to vzteky rozdupat. :mrgreen: To se pak neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.4.12 18:41

je super, že jste si o tom promluvily. Tedkom ale ho zapoj nenápadne do tech domacích prací a pomoci.

• Citovat
  • Upravit
5077
9.4.12 20:49

Hele, letadlo je jeho a když se náhodou zničí, tak je to jeho problém a ne tvůj. Měl si ho přece uklidit, maximálně bych to zhrnula ne moc šetřně do nějaké krabice a kdyby kecal, tak ho setřu, že to má uklízet sám. Tohle nakonec zafungovalo u nás, manžel si neuklízel věci k pc a tak jsem je uklízela já, ale takovým stylem, že si je radši začal uklízet on. A to s tím autem je to stejné, vždyť to uklízet ani řešit nemusíš. Pokud teda tím autem nejezdíš. Zbytečně si přiděláváš starosti a práci. Nesmíš být tak hodná a musíš být víc sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí