Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jsem tu nová , ale potřebuju poradit, rozebrat mou situaci. Napíšu snad stručně, jsem vdaná, s manželem nám to klape, nemáme žádné problémy, jsme stale zamilovaní
Ovšem, objevil se on, nový přítel moji kamarádky, hodně mě přitahuje, cítím, že i já jeho, byli jsme na akci, letmo jsme se několikrát dotkli a opravdu to jiskřilo..prostě sexuální přitažlivost šílená..nic s ním mít nechci, ale zároveň se s ním musím vidět…jelikož kámoška ho bere už všude sebou…Ještě se mi to nikdy nestalo
Jak z toho ven? Manžela bych nepodvedla,ale nechci nic pokoušet, budte stále někde s někým, kdo vás sexuálně přitahuje naprosto zoufale
Co s tím? Každá rada nad zlato ![]()
Rada drž se od něj dál,když tak bude někde on,tak říct ndeůzu není mi dobře,ale samozřejmě,že to nejde říct pořád,máš manžela,který tě miluje a ty jeho tak proč bys chtěla dát vztah do kopru a zárověn podvést manzelku,to by byl hnus ![]()
Absolutně se mu vyhýbat..
Za první bys hodně ublížila kamarádce, nemluvě o manželovi…!!!!!!
![]()
odolávej a drž se. Ono to po čase vyprchá…opravdu. To je ten první moment, kdy se seznámíš s někým novým, líbí se ti vzhledově a třeba i povahově, ale fakt to vyprchá. Seber všechny síly a vydrž to!! Držím palce ať nepodlehneš. ![]()
Holka zlatá .. studenou sprchu vyhýbat se mu co to půjde..nic víc nefunguje..
@kar-maa píše:
odolávej a drž se. Ono to po čase vyprchá…opravdu. To je ten první moment, kdy se seznámíš s někým novým, líbí se ti vzhledově a třeba i povahově, ale fakt to vyprchá. Seber všechny síly a vydrž to!! Držím palce ať nepodlehneš.
To si také myslím,ale nechápu,jestliže jsi do někoho(tvého manžela)zamilovaná,jak tě může přitahovat někdo další?
Začít přemýšlet a jednat racionálně, to je ta rada. Ty máš teď evidentně tendenci nechat se unášet chemií, a to může být průšvih, jak sama víš. Naštěstí ale člověk má kromě pudů i mozek a city, takže když chce, takové situace se dají zvládnout
. Tady se jedná o dva lidi, které máš ráda a na kterých Ti určitě záleží. Proč ohrožovat šťastný vztah s manželem? Proč podrazit kamarádku a třeba jí rozbít vztah? ![]()
Pokud je ta přitažlivost opravdu tak nepřekonatelně silná, tak se s tím mužem holt nebudeš moct nějaký čas vidět (ono to určitě časem zeslábne). I kdyby to znamenalo, že se tu dobu neuvidíš ani s kamarádkou, tak je to furt lepší, než jí „nasadit parohy“.
@luciezesvetic píše:
To si také myslím,ale nechápu,jestliže jsi do někoho(tvého manžela)zamilovaná,jak tě může přitahovat někdo další?
To se nevylučuje ..láska s chemií nemá nic co dělat si myslím, ale jde o to jak s tím člověk naloží ..
@Sisulík píše:
To se nevylučuje ..láska s chemií nemá nic co dělat si myslím, ale jde o to jak s tím člověk naloží ..
Zamilovanost je ale chemie ne,tak proto nechápu
@luciezesvetic píše:
Podle mě není, ale to je jedno asi ![]()
Drž sa od neho, môj názor. Pretože ak manžela miluješ, je toto len chvílkové a predsa sa Ti to potom neoplatí - stratiť manžela.
@luciezesvetic píše:
tak spise tipuji, ze z tohoto hlediska manzela miluje a ten novy ji pritahuje, ale to je spis slovickareni
ale asi jina rada nez drzet si odstup nepomuze…pokud je to jenom fyzicka pritazlivost, tak to prejde.
Já si myslím, že pokud to nepustíš dál, tak si to zajiskření užij. Měla jsem to podobně, k ničemu víc nedošlo. Já jsem se cítila sexy a nikomu to neublížilo. Dělal mi dobře ten pocit, že by stačilo jen kývnout. Ale víc nic! Myslím, že tam nebyl ani dotyk, jen pohled. Ale pokud si to vyčítáš a bojíš se že bys mohla zajít dál, tak ti poradím abys to stopla okamžitě a dala mu najevo nezájem. Ublížila bys hodně lidem a mohla přijít o muže i kamarádku. A dám to inko, tohle je fakt osobní.
Ahoj jediná rada je se mu vyhýbat..Já měla to samé trvalo to tři roky..Prostě to nešlo zastavit..Tět sem se sním konečně přestala vídat..Čekám miminko už za měsíc
a prostě sem štastnější..
Nevím zda bych odolala kdyby sme se viděly jako dřív,,
Kašly na něj a snaž se nevídat..Ono se to někdy ani ovládnout nedá..