Šílená přitažlivost, kterou nechci

1
8.4.12 19:59

Šílená přitažlivost, kterou nechci

Dobrý den, jsem tu nová , ale potřebuju poradit, rozebrat mou situaci. Napíšu snad stručně, jsem vdaná, s manželem nám to klape, nemáme žádné problémy, jsme stale zamilovaní :) Ovšem, objevil se on, nový přítel moji kamarádky, hodně mě přitahuje, cítím, že i já jeho, byli jsme na akci, letmo jsme se několikrát dotkli a opravdu to jiskřilo..prostě sexuální přitažlivost šílená..nic s ním mít nechci, ale zároveň se s ním musím vidět…jelikož kámoška ho bere už všude sebou…Ještě se mi to nikdy nestalo :oops: Jak z toho ven? Manžela bych nepodvedla,ale nechci nic pokoušet, budte stále někde s někým, kdo vás sexuálně přitahuje naprosto zoufale :roll: Co s tím? Každá rada nad zlato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
8.4.12 20:11

Rada drž se od něj dál,když tak bude někde on,tak říct ndeůzu není mi dobře,ale samozřejmě,že to nejde říct pořád,máš manžela,který tě miluje a ty jeho tak proč bys chtěla dát vztah do kopru a zárověn podvést manzelku,to by byl hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.4.12 20:28

Absolutně se mu vyhýbat..
Za první bys hodně ublížila kamarádce, nemluvě o manželovi…!!!!!! :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
8.4.12 20:29

odolávej a drž se. Ono to po čase vyprchá…opravdu. To je ten první moment, kdy se seznámíš s někým novým, líbí se ti vzhledově a třeba i povahově, ale fakt to vyprchá. Seber všechny síly a vydrž to!! Držím palce ať nepodlehneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.4.12 20:33

Holka zlatá .. studenou sprchu vyhýbat se mu co to půjde..nic víc nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.4.12 20:34
@kar-maa píše:
odolávej a drž se. Ono to po čase vyprchá…opravdu. To je ten první moment, kdy se seznámíš s někým novým, líbí se ti vzhledově a třeba i povahově, ale fakt to vyprchá. Seber všechny síly a vydrž to!! Držím palce ať nepodlehneš. ;)

To si také myslím,ale nechápu,jestliže jsi do někoho(tvého manžela)zamilovaná,jak tě může přitahovat někdo další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.4.12 20:35

Začít přemýšlet a jednat racionálně, to je ta rada. Ty máš teď evidentně tendenci nechat se unášet chemií, a to může být průšvih, jak sama víš. Naštěstí ale člověk má kromě pudů i mozek a city, takže když chce, takové situace se dají zvládnout ;-). Tady se jedná o dva lidi, které máš ráda a na kterých Ti určitě záleží. Proč ohrožovat šťastný vztah s manželem? Proč podrazit kamarádku a třeba jí rozbít vztah? :nevim:

Pokud je ta přitažlivost opravdu tak nepřekonatelně silná, tak se s tím mužem holt nebudeš moct nějaký čas vidět (ono to určitě časem zeslábne). I kdyby to znamenalo, že se tu dobu neuvidíš ani s kamarádkou, tak je to furt lepší, než jí „nasadit parohy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.4.12 20:36
@luciezesvetic píše:
To si také myslím,ale nechápu,jestliže jsi do někoho(tvého manžela)zamilovaná,jak tě může přitahovat někdo další?

To se nevylučuje ..láska s chemií nemá nic co dělat si myslím, ale jde o to jak s tím člověk naloží ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.4.12 20:42
@Sisulík píše:
To se nevylučuje ..láska s chemií nemá nic co dělat si myslím, ale jde o to jak s tím člověk naloží ..

Zamilovanost je ale chemie ne,tak proto nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.4.12 20:44
@luciezesvetic píše:

Podle mě není, ale to je jedno asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.4.12 20:55

Drž sa od neho, môj názor. Pretože ak manžela miluješ, je toto len chvílkové a predsa sa Ti to potom neoplatí - stratiť manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.4.12 20:58
@luciezesvetic píše:

tak spise tipuji, ze z tohoto hlediska manzela miluje a ten novy ji pritahuje, ale to je spis slovickareni

ale asi jina rada nez drzet si odstup nepomuze…pokud je to jenom fyzicka pritazlivost, tak to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.12 21:17

Já si myslím, že pokud to nepustíš dál, tak si to zajiskření užij. Měla jsem to podobně, k ničemu víc nedošlo. Já jsem se cítila sexy a nikomu to neublížilo. Dělal mi dobře ten pocit, že by stačilo jen kývnout. Ale víc nic! Myslím, že tam nebyl ani dotyk, jen pohled. Ale pokud si to vyčítáš a bojíš se že bys mohla zajít dál, tak ti poradím abys to stopla okamžitě a dala mu najevo nezájem. Ublížila bys hodně lidem a mohla přijít o muže i kamarádku. A dám to inko, tohle je fakt osobní.

• Citovat
  • Upravit
12505
8.4.12 21:33

Ahoj jediná rada je se mu vyhýbat..Já měla to samé trvalo to tři roky..Prostě to nešlo zastavit..Tět sem se sním konečně přestala vídat..Čekám miminko už za měsíc :P a prostě sem štastnější..
Nevím zda bych odolala kdyby sme se viděly jako dřív,,
Kašly na něj a snaž se nevídat..Ono se to někdy ani ovládnout nedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.4.12 22:16

Důsledně se mu vyhýbej. Nic jiného nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí