Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekla bych, že partner není dospělý. Pokud utíká do svého pokojíčku k rodičům místo komunikace. A když kvůli jeho detinskemu chování musíš navíc rušit práci, tak to je o důvod víc začít řešit vlastní cestu
@sabinka098 No teda
Proč se uráží? Ty jo, to bych byla asi hodně naštvaná kdybych nemohla jít kvůli jeho naštvanosti ani do práce. Odvezla bych mu syna k rodičům a šla do práce. Co na to jeho rodiče? Takhle se dospělý chlap nechová.
Smankote, nepochopím rodiče těchto chlapecku, že je podporují v tomto chovani.
Sorry, jeste vi, ze ma hlidat a neni schopnej prijit nebo napsat alespon kvuli ty tvoji praci? To je taky moc! Kopla bych ho do riti. Kluka odvezla k nim a do prace sla. Sezen skolku v okoli, treba maji volna mista. Kdyz prijdes o praci si v haji. Ted res sebe, praci a hlidani.
Rodiče my zemreli v sedmi letech,jsem v cizim městě nemám tu rodinu.Jen dvě kamarádky ale ty máj rodiny tak je nechci obtěžovat s hlídáním.A jeho rodiče jsou při něm koukali by na mě jak na blázna kdybych jim tam přivedla kluka.
Do školky malej chodí ,ale tohle byla směna o víkendu pracuju jako pokladní.
@Cuddy píše:
Smankote, nepochopím rodiče těchto chlapecku, že je podporují v tomto chovani.
taky bych synáčka dost důrazně poslala tam, kde má domov a rodinu …
@sabinka098 píše:
Rodiče my zemreli v sedmi letech,jsem v cizim městě nemám tu rodinu.Jen dvě kamarádky ale ty máj rodiny tak je nechci obtěžovat s hlídáním.A jeho rodiče jsou při něm koukali by na mě jak na blázna kdybych jim tam přivedla kluka.
Koukat by si mohli jak chtěli. Ty musíš do práce a když si doma hýčkají rozmazlenýho nedospělýho fracka, tak ať se postarají i o jeho syna. Bez mrknutí oka bych jim dítě přivedla vždy, když bych musela do práce. Je to i jeho dítě. Každopádně si hned zažádej do svěření dítěte do péče a alimenty.
@sabinka098 píše:
Dobrý den, tedy noc potřebují se vypsat a poradit.Mam osmiletý vztah.Asi čtyři roky sme žíly oddělené, a teď spolu žijeme čtyři roky.Ja pocházím s jiného města a odstěhovala jsem se za partnerem do jeho města. Mame petiletyho syna, v sobotu než sem měla jít na směnu se přítel urazil a odešel k rodičům a byl tam dodnes směnu sem zrušila neměl by my kdo hlídat. Dnes přišel a když sem se ho zeptala co bude dál se zase urazil a odešel k rodičům já tam za ním jela byl ve svým pokoji a řekl my, že tam zůstane. Jsem stoho vyřízena jen tak odejít ze zarizeniho bytu od rodinu vůbec nevím co mám dělat.
Urazit se může jak chce, ale jednou založil rodinu,a má dítě, tak se má starat.Mamánek, to je diagnóza. Bych ho kopla do pozadí, a postavila se na vlastní nohy. On tě nikdy nepodrží. Nikdy nebudeš vědět, co mu prolítne přes nos, a kdy se zase urazí, a uteče k rodičům do pokojíčku.
@arada Presne, koukat muzou jak chteji, ale tohle snad musi pochopit, ze musis do prace- rekla bych, ze me jinak vyhodi, jestli nas budou pak zivit, kdyz od toho jejich syn utika. Nebo vas bude zivit on, s timhle pristupem? Sketa:( Nechat matku svyho ditete takhle ve stychu - zakladatelko uz to nekdy udelal pred ditetem, kdyz jste se pohadali treba? Toho myho by asi pekne vypraskali, kdyby tohle provedl, uz tak mi porad rikaji,ze by mi mel vic pomahat, at si ho srovnam
Takze kdyz jsme u nich, kmita kolem deti, jde uspat malou, vecer kdyz tam spime ulozit kluka, aby nemeli reci
A ja mam pohodu, odpol.si jdu zdrimnout. Toho tvyho asi spatne vychovali. Ale vsude je neco. At si jde k rodicum ale kluka vezme s sebou on sam, pak nemuzou rict ani pumpicka. Jak by mel tyhle tendence, sbalila bych kluka na vikend a at tam jede I s nim, ze musis makat.
@Jahudka82 Nikdy bych se nevracela k rodičům a nikdy nevezmu děti zpět domů. Každý dospělý člověk si musí své vyřešit sám.
@arada Přesně tak, taky bych se k našim zpátky nestěhovala, to by bylo o nervy a ani bych tam neměla kde být. Ale i kdybych měla, tak ani náhodou. To snad radši azylovej dům nebo kámoška tu má byt, kde jen přespávají, když sem přijedou za babičkou ze zahraničí. Tam by mě třeba nechala. Mně tohle udělal bývalej, šli jsme do pronájmu a při první hádce si sbalil svých pár švestek - ani tam neměl všechny svoje věci, že se tam bojí nechat počítač, aby mu ho neukradli, spát šel kolikrát k sobě domů, protože prý tam má práci a tady se nevyspí, že ho ruší tohle a tamto, no výmluvy a jen výmluvy prostě, nechával si zadní vrátka v pokojíčku u maminky, vydržel to tam měsíc a využil první záminku k tomu, aby řekl, že věděl že to stejně nebude fungovat. Hlavně že on mě přemlouval abych se s ním nerozcházela - tak jsem si jako podmínku dala, že půjdeme do svýho, aspoň to zkusit. Že když bude šetřit na byt (hypotéku si brát nechtěl), tak taky pak můžeme koupit byt a zjistit, že to nefunguje a to už bude pozdě. A já z mých rodičů dávno na prášky. Tam jsem fakt zůstat už dýl nemohla. Chtěla jsem jít bydlet klidně i s kamarádkou, která tehdy sháněla spolubydlící, z toho teda nějak sešlo. No, tak ať si jde, pak nějakou fešandu zbouchnul asi po půl nebo roce chození a musel si ji vzít a šup, už sháněl byt - najednou to šlo…a pokud vím, tak se zatím k mamince neodstěhoval, asi už dospěl, a děti má dvě, stejně jako já
Jako mýho chlapa je taky někdy dost a umí bejt nepříjemnej, ale tohle by neudělal, přecejen má nějakou svou hrdost. To by spíš šel spát k nějakýmu kamarádovi, ale k rodičům si myslím, že by si nelajznul zdrhat. Ty by mu dali:-)
@růžový achát píše:, kup mu dudlíka a pleny a dones to jeho rodičům ať si ho přebalej..
Dokonalé!
jinak zakladatelko, tvůj přítel se opravdu chová jako malý parchant. Až se zase urazí a uteče k mamince, sbalila bych se a též uraženě odešla. Navíc jaký je tohle otec? Jen ti bude kazit syna.
Proč 5letý nechodí do školky?Jinak,nemáš jedno dítě,ale 2.To druhé,starší,je o ničem,žádná opora,to bych nechtěla tokového chlapa.
@arada píše:
@Jahudka82 Nikdy bych se nevracela k rodičům a nikdy nevezmu děti zpět domů. Každý dospělý člověk si musí své vyřešit sám.
naprosto souhlasím a mám to stejně.A vím,že i moje děti by netoužily po tom,se po krachu vztahu vrátit k mámě domů,když už několik let žijí a fungují samostatně.