Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
BOHUNKO-Ale pokud sis všimla tak tady ted diskuzi mame a ty si tady zakladaš nějakou svoji.treba diskuze na Penize za smrt o Rolins je zajimava?mě to přide taky jako dost nevhodne tema a lidi reaguji a nikomu to nevadi
Bohunko, věřím, že jsi to nemyslela zle ![]()
lukymaty, chápu.
Sama vím, jak těžké je zapadnout do rozeběhnuté diskuze, kde se maminky už nějaký ten čas znají. Když jsem tu byla nová,založila jsem podobnou diskuzi, ale nazvala jsem ji jinak, aby bylo jasné, že hledám maminky na stálé diskutování o životě, dětech, rodině.
Klábosíme, fungujeme, radíme se ![]()
Tak, teď už mizím, aby diskuze neodbíhala od tématu ![]()
Kathula píše:
Dyt ja se nehadam, a ani to nemam v umyslu
Ja jen rikam, ze se tato diskuze da pojmout tak, ze muze kazdy napsat, kdy zaclo chodit jeho ditko, tot vse.
Však jo… máš pravdu, že kdyby ta diskuse byla nazvaná „Kdy začalo Vaše dítě chodit?“, nejspíš by mi to nepřišlo tak mimo ![]()
BohunkaP píše:Kathula píše:Však jo… máš pravdu, že kdyby ta diskuse byla nazvaná „Kdy začalo Vaše dítě chodit?“, nejspíš by mi to nepřišlo tak mimo
Ja jen rikam, ze se tato diskuze da pojmout tak, ze muze kazdy napsat, kdy zaclo chodit jeho ditko, tot vse.
já už bych nerozmazávala když máš k této diskuzi výhrady, tak jí ingnoruj, a tady se určitě sejdou maminky které se bdou chtít pochluvit ze svýma capáčkama
lukymaty píše:
BOHUNKO-Ale pokud sis všimla tak tady ted diskuzi mame a ty si tady zakladaš nějakou svoji.treba diskuze na Penize za smrt o Rolins je zajimava?
Není - vůbec…
A jak jsem psala… nemyslela jsem to rozhodně nijak ve zlém, ale jelikož jsem evidentně píchla do vosího hnízda (jo, zakládám si svoji diskusi
) a přidávají se další, jichž se nedorozumění netýká, mizím také… ![]()
Příspěvek upraven 23.07.10 v 21:53
Ale diskuze byla nazvana nejkrasnějši darek,tak že jste klidně mohli psat co vam dalo vaše ditě jako darek.Ja mam pocit že vy u toho komplu sedite a jen čekate až bude nove tema a mohli k tomu něco dodat!A vyhledavate chyby.
jsou tady maminky ktere na to odepisuji a treba bychom psali i nadale a fakt mi tim kazite chut i radost!třeba nejsem sama ktera se nema kam zapojit a takhle by si nas našlo vic ![]()
lukymaty píše:
Ale diskuze byla nazvana nejkrasnějši darek,tak že jste klidně mohli psat co vam dalo vaše ditě jako darek.Ja mam pocit že vy u toho komplu sedite a jen čekate až bude nove tema a mohli k tomu něco dodat!A vyhledavate chyby.jsou tady maminky ktere na to odepisuji a treba bychom psali i nadale a fakt mi tim kazite chut i radost!třeba nejsem sama ktera se nema kam zapojit a takhle by si nas našlo vic
nic si z toho nedelej
ja bych dala nevim co za ten pocit videt sve dite chodit…to bych ale prvne musela nejake mit ci cekat, musi to byr velika radost, tak proc se nepodelit, nekdo to bere jako samosrejmost, ale pro me by to byl treba taky nej darek ![]()
Ja si z toho nic nedělam jen mě zamrzelo že tady jak někdo niní ukecaná baba nebo zavislačka,nezapadne tak jak si potom mame hledat k sobě rovne. ![]()
lukymaty píše:
Ja si z toho nic nedělam jen mě zamrzelo že tady jak někdo niní ukecaná baba nebo zavislačka,nezapadne tak jak si potom mame hledat k sobě rovne.
zkus si třeba založit diskuzi že hledáš mamink taky nováčky, nebo mamči z okolí tvého bydliště nebo zkus pohledat ve skupinách, ale já těchápu, vím že je to těžké se zapojit do skupin kde mají mamky nakecané desítky stran, ale já jsem tady taknějak začala reagovat na dotazy, tu a tam jsme si s maminkou padly do okna, ono jde to neboj, tak si nezoufej, a zkus popátrat ![]()
no dobře ale pořad mi nejde do hlavy co na tom bylo špatně vždyt je to jen tema,byli maminy ktere se zapojovali než to někdo komu se to nehodilo a neměl k tomu co napsat překazil.
Taky gratuluji
.Já mám 14m holčičku a ještě nechodíme,takže je jasné,že jsi dostala krásný dárek.Taky my na tom nepříjde nic špatného,prostě máš radost,tak jsi to chtěla sdělit.vždyť i takové pokroky stojí za to ne. ![]()
Děkuji že mě někdo chape možna si jen někdo myslel že se chci připomenout že mam narozeniny ale o to mi tu važně nešlo jen jsem měla nebo pořad mam nenecham si to pokazit radost
Že nam děti naděluji ty nejkrasnější darky ![]()
O tom to je ne,chceme poradit,něco si sdělit,prostě popovídat. ![]()