Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Před rokem když jsem měla narozeniny tyden na to jsem dostala ten nejkrasnějši darek zdraveho syna,dnes když mam narozeniny mi muj ted už roční syn dal dalši krasny darek"začal sam chodit"
![]()
Super, taky gratuluju. ![]()
Na druhou stranu musím přiznat, že nechápu, proč kvůli tomu zakládáš diskusi. ![]()
Děkuji
ja jsem si myslela že bude chodit později protože strašně rychle lozil a po všem už mi šplhal tak jsem si řikala že snad nebude mít ani potřebu chodit
A dnes překvapil.
BohunkaP píše:
Super, taky gratuluju.Na druhou stranu musím přiznat, že nechápu, proč kvůli tomu zakládáš diskusi.
No, skoro bych řekla, že ano…
Existují tu stálé diskuse „stejný termín porodu“, kde se takovéto a jiné radosti (i starosti) uplatní rozhodně líp… ![]()
kdyz nekoho obtezuje, ze ma nekdo radost tak na to proste nereagujte:-D to ja bych zalozila treba i deset diskuzi:-DDD
Ale tak
tak stačilo si to přečist a nereagovat na to však by se třeba našla mamina ktera ma stejně stare ditě a my bychom z toho tu diskuzi udělali
proč by na tom mělo byt něco špatně
Gratuluju ![]()
Starší se narodil týden před mými narozeninami. Byl to krásný dárek
Chodit začal v 15 měsících. Nebyl ale klidné dítě, které by posedělo na místě. Dlouho a rychle lezl, i tím způsobem, že měl ruky na zemi a nohy natažené..
Mladší je narozená koncem listopadu, jedna z mála z naší rodiny v tomto období. Téměř všichni jsme v první polovině roku. Malá chodí od roku.
Bohu, tak to ber tak, ze se tu taky muzes s necim pochlubit, nebo se muzou ostatni vypsat (mne je to teda jedno, co kdo zalozi, kdyz nechci reagovat, nereaguju
), kdy zacly chodit jejich ditka (pro zajimavost) ![]()
Samula chodi od 11 mesicu
, ted je mu mesicu asi 14 a pul a je rychlej jak cert, nozky mu jen kmitaji a zacina pomalinku behat (teda velice krkolomne)
![]()
Luky gratuluju k narozkam i chozeni. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.10 v 21:28
taky gratuluji, já už se tak těším az malá začne capat, vím že by se to nemelo, ale když jí držím za ručičky tak už pěkně cape, sice se u toho klimbá ale to se naučí:-))
Starši syn se narodil o dva měsice dřiv a začal chodit v 15.měcíci a mladši dnes a ma za tyden rok.On je hrozně šikovny ale taky pěkně splašeny tak to bude havarek ![]()
Jani, děkuju…
Kathul, nechci se hádat… ani jsem to nemyslela nijak ve zlém, sama jsem kouzlo diskuse se stejným termínem porodu objevila teprve před dvěma měsíci
Taky se chci chlubit, ale prostě jen tam, kde vím, že to bude zajímat i všechny ostatní… a ne tam, kde ostatní obvykle hledají radu.
Příspěvek upraven 23.07.10 v 21:36
Tak mě se malej nenarodil na mé narozeniny, ale i tak je to můj největší dárek pod sluncem
!
Chodit začal v 11.měsících … ![]()
lukymaty a samozřejmě jsem chtěla pogratulovat, že Ti dává takové krásné dárky k narozeninám … ![]()